Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
03 Mar 2014 21:37 #141285 by Κώστας Λάβαρης
Η Microsoft ανακοίνωσε τα δύο δωρεάν games για το Xbox Live Gold στο μήνα Μάρτιο. Αυτά θα είναι τα: Sid Meier's Civilization Revolution (έως 15/3) και Dungeon Defenders (από 16/3 έως 31/3).

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2014 16:48 #141643 by Κώστας Λάβαρης
Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Microsoft, Phil Spencer, ανακοίνωσε την επέκταση του προγράμματος "Games with Gold" με το οποίο η Microsoft προσφέρει σήμερα ένα video game ανά 15 ημέρες στους Xbox Live Gold συνδρομητές.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
13 Mar 2014 13:18 #141789 by Μάνος Γρυπάρης
Εκανε 1.000.000 Gamerscore !

Ο ορισμός του "Τερμάτισε"! Απορώ πως υπάρχουν τόσο πωρωμένοι achievement hunters. Ο τύπος πρέπει να έχει παίξει σχεδόν ότι έχει βγει. Εδώ που τα λέμε πάντως, το βραβείο των Ρεκόρ Γκίνες είναι δέλεαρ για οποιονδήποτε gamer.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Mar 2014 14:27 #141828 by Βασίλης

More
22 Mar 2014 03:06 #142245 by Sotiris Greece
Παιδιά η Microsoft έχει δωρεάν σαββατοκύριακο Xbox Live Gold (τριήμερο σχεδόν) από την Παρασκευή στις 14:00 μέχρι την Κυριακή στις 02:00. Οπότε αν δεν έχετε Xbox Live Gold μπείτε Xbox 360/Xbox One και παίξτε online τα αγαπημένα σας games.

Δείτε περισσότερα εδώ .

More
31 Mar 2014 19:49 #142646 by Jester
Games With Gold Απριλίου.

[attachment=1:3fwjule8]<!-- ia1 -->hitman.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:3fwjule8][attachment=0:3fwjule8]<!-- ia0 -->deadlight.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:3fwjule8]

Πριν από λίγο ο Larry Hryb ανακοίνωσε στο blog του τα δύο games που θα διατεθούν δωρεάν στους Gold συνδρομητές του Xbox Live το μήνα Απρίλιο. Πρόκειται για τα Hitman Absolution και Deadlight .
Το πρώτο δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για την περισυνή (τέλος του 2012) προσθήκη στη γνωστή σειρά παιχνιδιών. Όπως διαβάζουμε στο review του Gameworld , αποτελεί ένα καλό sequel των προηγούμενων παιχνιδιών, χωρίς ωστόσο να προσθέτει νέα στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση, όποιος το έχασε μπορεί πλέον να το δοκιμάσει χωρίς κανένα κόστος.
To Deadlight είναι ένα 2D survival action game, που προσεγγίζει στλιστικά το γνωστό apocalyptic θέμα με έναν τρόπο που θυμίζει αρκετά το Flashback. Έχω διαβάσει και καλά και μέτρια άρθρα για το game αλλά δεν έχω ίδια άποψη...Θα το δοκιμάσω, αλλά μέχρι τότε, εάν κάποιος φίλος το έχει παίξει ας μας διαφωτίσει...
Νομίζω πάντως ότι είναι ένας καλός μήνας για τους Gold συνδρομητές, δεδομένου ότι το Hitman, σαν όνομα τουλάχιστον, είναι δυνατός τίτλος...Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, μήπως αγαπητή Microsoft να ξανασκεφτόσουν το πλαφόν των 30$ για τα παιχνίδια που προσφέρεις δωρέαν; Για ρίξε μια ματιά και στην άλλη όχθη...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis
Attachments:

More
16 Apr 2014 10:25 #143347 by Jester
Ανοιξιάτικες προσφορές Xbox Live.

Σημαντικές εκπτώσεις "τρέχουν" αυτή την εβδομάδα και έως τις 21 Απριλίου για τους συνδρομητές της δικτυακής υπηρεσίας της Microsoft.

Συγκεκριμένα τα Gold Memebers έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με το Πάσχα τα 75 χρόνια του Batman αποκτώντας αρκετά παιχνίδια με αυτόν σαν πρωταγωνιστή σε χαμηλές τιμές. Από τη λίστα ξεχωρίζω τα Injustice: Gods Among Us στα 24.99 € , καθώς και τα Batman: Arkham City και Batman: Arkham Asylum για μόλις 4.99€ το καθένα.

Επίσης, το ίδιο διάστημα προσφέρονται σε όλους τους συνδρομητές σημαντικές εκπτώσεις σε addons και season passes αρκετών παιχνιδιών όπως τα Assassin's Creed IV, Saints Row IV, The Walking Dead Season I, Skyrim, Borderlands 2 κ.α. Η ψηφιακή έκδοση του τελευταίου διατίθεται ξανά με έκπτωση με την τιμή της να διαμορφώνεται στα 10.49 € .

Καλή ευκαιρία λοιπόν για τους κατόχους της κονσόλας της Microsoft να "κλείσουν τρύπες" στις συλλογές τους πληρώνοντας λίγα χρήματα. Για την πλήρη λίστα των προσφορών δείτε τις σχετικές αναρτήσεις στο blog του Major Nelson .

More
17 Apr 2014 09:50 #143364 by tony g

More
30 Apr 2014 19:50 #143903 by Jester
Games With Gold Μαϊου

Πριν από λίγο μάθαμε τα παιχνίδια που θα διατεθούν δωρεάν στα πλαίσια του προγράμματος ανταμοιβής "Games With Gold" κατά το μήνα Μάιο.

Έτσι λοιπόν, από την 1η έως και την 15η Μαϊου οι "χρυσοί" συνδρομητές μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το Arcade Dust: An Elysian Tale . Πρόκειται για ένα 2D παιχνίδι με στοιχεία RPG (όπως και το πρόσφατο Child of Light), με ιδιαίτερη αισθητική, όπως φαίνεται στο παρακάτω screenshot. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι αποτελεί δημιουργία ενός μόνο ανθρώπου, του κυρίου Dean Dodrill, και έχει εισπράξει εξαιρετικές κριτικές.

Από τις 16 Μαϊου και έως το τέλος του μήνα όσοι διαθέτουμε Gold συνδρομή μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν και να παίξουμε το Saints Row: The Third , ένα game που δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Νομίζω ότι εχουμε μπροστά μας έναν δυνατό μήνα για τους χρυσούς συνδρομητές της δικτυακής υπηρεσίας του Xbox Live. Καλό gaming!

More
13 May 2014 20:26 #144596 by Sotiris Greece
Φήμες λένε ότι η Microsoft στις streaming εφαρμογές δεν θα απαιτείται Xbox Live Gold. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ .