Games With Gold Απριλίου.
[attachment=1:3fwjule8]<!-- ia1 -->hitman.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:3fwjule8][attachment=0:3fwjule8]<!-- ia0 -->deadlight.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:3fwjule8]
Πριν από λίγο ο
Larry Hryb
ανακοίνωσε στο blog του
τα δύο games που θα διατεθούν δωρεάν στους Gold συνδρομητές του Xbox Live το μήνα Απρίλιο. Πρόκειται για τα
Hitman Absolution
και
Deadlight
.
Το πρώτο δε νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για την περισυνή (τέλος του 2012) προσθήκη στη γνωστή σειρά παιχνιδιών. Όπως διαβάζουμε στο
review του Gameworld
, αποτελεί ένα καλό sequel των προηγούμενων παιχνιδιών, χωρίς ωστόσο να προσθέτει νέα στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση, όποιος το έχασε μπορεί πλέον να το δοκιμάσει χωρίς κανένα κόστος.
To Deadlight είναι ένα 2D survival action game, που προσεγγίζει στλιστικά το γνωστό apocalyptic θέμα με έναν τρόπο που θυμίζει αρκετά το Flashback. Έχω διαβάσει και καλά και μέτρια άρθρα για το game αλλά δεν έχω ίδια άποψη...Θα το δοκιμάσω, αλλά μέχρι τότε, εάν κάποιος φίλος το έχει παίξει ας μας διαφωτίσει...
Νομίζω πάντως ότι είναι ένας καλός μήνας για τους Gold συνδρομητές, δεδομένου ότι το Hitman, σαν όνομα τουλάχιστον, είναι δυνατός τίτλος...Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, μήπως αγαπητή Microsoft να ξανασκεφτόσουν το πλαφόν των 30$ για τα παιχνίδια που προσφέρεις δωρέαν; Για ρίξε μια ματιά και στην άλλη όχθη...