Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως Σας Φαινεται Το "Welcome Back"?

More
06 Jun 2011 19:09 #94304 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ελπίζω να μην εννοείς λογαριασμό psn γιατί free παιχνίδια παίρνουν μόνο οι παλιοί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2011 11:13 #94312 by Βασίλης Βασιλός
Για να παρει καποιος αλλα 2 παιχνιδια πρεπει να προϋπαρχει 2ος λογαριασμος στην κονσολα πριν απο τις 21 Απριλιου.Για οσους δεν βλεπουν τα games στο store,το ειπαμε και εγω και ο panan47 πιο πανω.Εχουμε βαλει βιντεο που λυνεται το προβλημα σας.Αν αναρωτιεστε αν μπορειτε ΟΝΤΩΣ να κατεβασετε +2 παιχνιδια με αλλον λογαριασμο,ναι γινεται και θα μπορειτε να τα παιξετε και με τους 2 λογαριασμους.Εξαλου στην κονσολα αποθηκευεται

More
09 Jun 2011 16:30 #94411 by Μάνος Δήμητσας
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το welcome back? Ενώ κτέβασα το Infamous, μπήκα μετά από 2 μέρες για να κατεβάσω και το Ratchet and clank αλλά δεν μου το βγάζει σαν επιλογή! Πρέπει να κάνω κάτι;

More
09 Jun 2011 16:46 #94413 by Konstantinos 7
Εγώ ευτυχώς έχω 2 λογαριασμούς και κατέβασα 3 παιχνίδια. Τα άλλα 2 τα έχω.

More
09 Jun 2011 16:56 #94416 by eliminator

manos-ps3 wrote: Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το welcome back? Ενώ κτέβασα το Infamous, μπήκα μετά από 2 μέρες για να κατεβάσω και το Ratchet and clank αλλά δεν μου το βγάζει σαν επιλογή! Πρέπει να κάνω κάτι;

Έπαθα το ίδιο...Έπρεπε να κατεβάσεις και τα δύο μονοκοπανιά, τώρα δεν μπόρεις να κάνεις τίποτα, μόνο αν έχεις δεύτερο λογαριασμό στο psn μπορείς να μπεις και να κατεβάσεις από αυτον. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο λογαριασμός να έχει φτιαχτεί πριν τις 21 Απριλίου αλλιώς δεν έχει "welcome back" δώρα.

More
09 Jun 2011 17:09 #94417 by Konstantinos 7
Τι ακριβώς εννοείτε οτι δεν μπορείτε να κατεβάσετε δεύτερο παιχνιδι; Δεν έχει στο store την κατηγορία welcome back;

More
09 Jun 2011 17:19 #94418 by Μάνος Δήμητσας
eliminator εντάξει λύθηκε το πρόβλημα! Ευχαριστώ τον tensazangetsu με το βιντεακι που έβαλε! Βοήθησε πάρα πολύ!

More
09 Jun 2011 18:28 #94420 by Βασίλης Βασιλός
Τιποτα παιδια!!Ποια κατεβασατε εσεις??Πως σας φανηκαν??Εγω Rachet and Clank και Dead Nation.Το Rachet,αν και πολυ καλο και πραγματικο κορυφαιος τιτλος,ηταν πολυ μικρο.3-4 ωρες στο hard!!Το dead nation απο την αλλη ενω δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο αποδειχθηκε ωραιος τιτλος.Οποιος θελει ας με κανει και στο PSN add :VasilisR_T και αναφερετε και ποιος ειστε απο το forum.Και αμα θελετε να μπουμε κανα online το λετε :mrgreen:

More
09 Jun 2011 18:51 #94426 by kostisg7
το infamous το βρηκα καλο οπως αναμενοταν.το dead nation το βρηκα τραγικο πραγματικα το μετανιωσα που δεν κατεβασα το little big planet.tensazangetsu παιζεις red dead redemption?

More
09 Jun 2011 18:54 #94427 by Βασίλης Βασιλός

kostisg7 wrote: το infamous το βρηκα καλο οπως αναμενοταν.το dead nation το βρηκα τραγικο πραγματικα το μετανιωσα που δεν κατεβασα το little big planet.tensazangetsu παιζεις red dead redemption?

Οχι αν και μου το εχουν προτεινει αρκετοι φιλοι.Παλιωσε πιστευω τωρα.Και εξαλου ποτε δεν κολλαω με ενα παιχνιδι.Τερματιζω,παω για platinum αν μπορω και μετα στην συλλογη το παιχνιδι :P .Εκτος βεβαια απο καποια ξεχωριστα για μενα παιχνιδια