Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως Σας Φαινεται Το "Welcome Back"?

More
17 May 2011 15:19 - 11 Jun 2011 03:06 #93475 by Βασίλης Βασιλός
Για να τα παρουμε απο την αρχη.
Η Sony δινει:

Free Games
PS3 (2 από 5)
- LittleBigPlanet
- Infamous
- Wipeout HD/Fury
- Ratchet and Clank: Quest for Booty
- Dead Nation

PSP (2 από 4)
- LittleBigPlanet PSP
- ModNation PSP
- Pursuit Force
- Killzone Liberation

Free συνδρομές
Για τις συνδρομές στο Playstation Plus θα ισχύσουν τα εξής.
- Όλοι οι χρήστες του Playstation Network θα αποκτήσετε 30 ημέρες συνδρομής στο Playstation Plus.
- Οι υπάρχοντες συνδρομητές της υπηρεσίας Playstation Plus θα αποκτήσουν +60 ημέρες συνδρομής.
- Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Music Unlimited θα αποκτήσουν +30 ημέρες συνδρομής.
- Σύντομα θα υπάρξει και ανακοίνωση για κάποιο bonus στο Playstation Home.

Τι περιμενετε να ανεβει στο Store και ποια games θα κατεβασετε???Εγω Dead Nation και δεν ξερω ποιο αλλο (εχω Infamous και Little Big Planet)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Το παρακατω video δειχνει πως μπορειτε να βρειτε και να κατεβασετε το δευτερο παιχνιδι,αφου σε πολλους εχει συμβει μετα το 1ο download να χαθουν οι προσφορες!

[youtube:24bw8z2o]
[/youtube:24bw8z2o]
Last edit: 11 Jun 2011 03:06 by Βασίλης Βασιλός.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 May 2011 15:28 #93478 by Konstantinos 7
Τουλάχιστον δεν μπορούσαν να βάλουν πιο καινούρια παιχνίδια; Μόνο ένα απο αυτά δεν έχω παίξει.

More
17 May 2011 15:32 #93479 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ούτε εγώ ξέρω ποια να κατεβάσω. Πάντα ήθελα το LittleBigPlanet. Άρα μένει άλλο ένα. Το demo του Infamous δεν μου είχε αρέσει. Βασικά δεν το έπαιξα και πολύ γιατί βαρέθηκα. Εσείς ποιο μου προτείνετε? Λογικά θα καταλήξω με Little Big Planet και infamous/ratchet and clank. Για πείτε :P Τα άλλα τι λένε?

Χάθηκε κανένα resistance 1/2 ή killzone 2 ή uncharted 1/2??? που είναι και αυτά παλιά. Εγώ θα ήθελα η Sony να έδινε 2 παιχνίδια αλλά να σου πρότεινε 8-10. Έλεος δηλαδή, αυτό τώρα είναι Welcome Back??

More
17 May 2011 16:07 #93481 by Βασίλης Βασιλός
Στα λογια μου ερχεσαι.Πιστευω πως ειναι ελαχιστα τα δωρα.Και δεν αξιζουν καν.Με παιχνιδια του Μεσαιωνα θα την βγαλουμε?Βαλτε οπως ειπες ενα Κillzone 2 ή ενα Resistance 2 ωστε να προωθησουν και τα sequel που εχουν βγει/βγαινουν

More
17 May 2011 16:24 #93482 by Ιβάν
Όντως τα παιχνίδια που έδωσαν σαν επιλογή είναι πολύ λίγα αλλά και χάλια! Ασε που είναι και παλιά. Οι τσιγκούνηδες να πούμε. Τσάμπα περίμενε ο κόσμος την επιστροφή του PSN?

More
17 May 2011 19:08 #93501 by Μάνος Γρυπάρης
Τα καλύτερα από αυτά είναι για PS3 το LittleBigPlanet και μετά ή το Infamous ή το Ratchet and Clank: Quest for Booty.

Επειδή λαμβάνουμε τα games free λόγω της δουλειάς μας, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός για το ποια θα επέλεγα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχω σπίτι τα LBP και Dead Nation, άρα λογικά αυτά θα κατεβάσω.

Για PSP τα καλύτερα είναι τα LittleBigPlanet και Killzone Liberation. Αλλά προσωπικά θα κατεβάσω τα άλλα δύο γιατί δεν τα έχω.

Ελπίζω να μην περιμένατε τίποτα Killzone 3 ή God of War 3. LBP και Infamous ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα πιστεύω. Κάποιοι πιστεύω πως σίγουρα περιμένατε Uncharted 2, το οποίο όμως είναι blockbuster τίτλος κι ακόμα πουλάει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 May 2011 19:39 #93502 by TheMetalhead111
Network μπηκα, τωρα τι κανω για να κατεβασω δωρεαν

More
17 May 2011 20:04 #93505 by Antonis Kioseloglou
Δεν ισχύει ακόμα φίλε.To ps store ειναι ακομα κατω οποτε....υπομονή! :icon what:

More
17 May 2011 20:34 #93507 by eliminator
Πω ειμαι ελεϊνος, περιμενα killzone 2 για δωρο και Gran Turismo :oops:

EDIT: Θα εχουμε δωρο κανα DLC? Θελω νεα map στο uncharted 2 (δωρεαν)...

More
17 May 2011 22:15 #93511 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Τουλάχιστον να μας δίνανε στην Game of the Year Edition του LittleBigPlanet. Να είναι κάτι ολοκληρωμένο!