Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως Σας Φαινεται Το "Welcome Back"?

More
03 Jun 2011 21:42 #94222 by eliminator
An error has occured. Δε μας χεζουν λεω εγω εναμησι μηνα ταζουν και εχουμε παρει απτα τρια το μακρυτερο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2011 22:28 #94224 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Να ρωτήσω κάτι. Ας πούμε γίνομαι plus member για ένα μήνα όπως μας τα είπε η σόνυ. Κατεβάζω το burnout paradise. Αυτό θα είναι για πάντα ή θα ακυρωθεί το παιχνίδι μόλις τελειώσει το plus?

More
03 Jun 2011 23:25 #94225 by Βασίλης Βασιλός
ΛΟΓΙΚΑ αν ηταν για παντα δεν θα τους συμφερε εχοντας και τα 5 απο το Welcome Back.Οποτε πιστευω πως μετα τον μηνα δεν θα μπορεις να μπεις στο burnout.Αν δεν το εχεις παιξει παντως,ειναι καιρος,Πολυ ωραιο παιχνιδι.Α και συγχαρητηρια για το Xbox!!

More
03 Jun 2011 23:37 #94226 by Βασίλης Βασιλός
Το Welcome Back ειναι γεγονος!!!!Και μαζι με αυτο δωρο της "Παναγιας τα ματια απο Error".Απλα υπομονη

More
04 Jun 2011 00:18 #94227 by Άγγελος Φασούλης
Η υπομονή μου εξαντλείται! :P Συν ότι μου έβγαλε error και μου εξαφάνισε τα games... :-k

More
04 Jun 2011 12:00 #94229 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε μαγκες χτες μπηκα κ ημουν 2 ωρες μεσα στο PSN για να το ξεζουμισω μετα απο ενα μιση μηνα ξηρασιας κ ενω ημουν βουτηγμενος μεσα ξαφνικα εμφανιστηκε το welcome back!!!!! πηρα το δωρο τον 30 ημερων για το Plus κ πηγα να παρω κ τα δυο παιχνδια που ηθελα αλλα γονατισε εβγαζε προβλημα κ δεν μπορεσα να τα κατεβασω.βγηκα ξαναμπηκα μηπως ξεκολησει αλλα τιποτα κ μαλιστα δεν υπηρχε μετα το welcome back.ξερουμε κατι???

More
04 Jun 2011 12:06 #94230 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μην ανησυχείς. Εγώ έβαλα να κατεβαίνει το Little Big Planet αλλά για κάποιο λόγο δεν έγινε (πετάχτηκε και error) και όταν πήγα να το ξανακάνω πολύ απλά είχε εξαφανιστεί το παιχνίδι, σαν να το είχα κατεβάσει!
Πήγα στις ρυθμίσεις account management (δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λένε) και απο εκεί βρήκα το ιστορικό των λήψεων και ενεργοποίησα το Little Big Planet και ξεκίνησε να μου κατεβαίνει κανονικά.

More
04 Jun 2011 12:15 #94231 by Παναγιωτης Κοκκόσης

IloveGames wrote: Μην ανησυχείς. Εγώ έβαλα να κατεβαίνει το Little Big Planet αλλά για κάποιο λόγο δεν έγινε (πετάχτηκε και error) και όταν πήγα να το ξανακάνω πολύ απλά είχε εξαφανιστεί το παιχνίδι, σαν να το είχα κατεβάσει!
Πήγα στις ρυθμίσεις account management (δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λένε) και απο εκεί βρήκα το ιστορικό των λήψεων και ενεργοποίησα το Little Big Planet και ξεκίνησε να μου κατεβαίνει κανονικά.

χα χα φιλαρακι μου φαινεται οτι ολοκληρη sony κ δεν εβγαλαν το store χωρις προβληματα.παντου βγαζει error πηγα στο account αλλα τιποτα κ εκει error κ μαλιστα βγαζει error στο ασχετο δηλαδη μπορει να μπεις κ να βγαλει ή να μην βγαλει κ μετα απο λιγο να σου βγαλει error.το μονο που καταφερα απο την ωρα που βγηκε το store ειναι να κατεβασω καποια demos να το δω ολο κ να παρω τις 30 μερες plus μετα αρχισαν τα errors συνεχεια.μαλλον γονατισε απο τον ογκο των χρηστων ή δεν ηταν ετοιμο full ακομη.κατι ασχετο τα παιχνιδια οοοοταν καταφερουμε να τα παρουμε θα μας μεινουν ή θα τα χασουμε μετα τις 30 μερες?γιατι αν ειναι να μας δινουν παιχνιδια για περιορισμενο χρονο κ μαλιστα ΠΑΛΙΑ αυτο δεν λεγεται δωρο λεγεται μ@λακια.

More
04 Jun 2011 12:35 #94232 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ναι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα errors.

Τα 2 παιχνίδια του δώρου θα σου μείνουν για πάντα. (LittleBigPlanet, Dead Nation, Ratchet and Clank και τα άλλα 2)

Τα παιχνίδια που θα κατεβάσεις μέσω του ενός μήνα δωρεάν του plus θα σου μείνει μόνο για όσο έχεις το plus δηλαδή για ένα μήνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το burnout paradise.

More
04 Jun 2011 13:06 #94233 by Βασίλης Βασιλός
Για οποιον εχει προβλημα και τα παιχνιδια του εχουν εξαφανιστει τσεκαρετε αυτο και θα λυθει το προβλημα :mrgreen:

[youtube:1nztsa2v]
[/youtube:1nztsa2v]