- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheMetalhead111 wrote: Πειτε μου βημα βημα, αφου μπω στο store που, παω για να κατεβασω
TheMetalhead111 wrote: Κατεβασα το πρωτο παιχνιδι μετα ξαναμπαινω στο store παω στο welcome back αλλα δεν υπαρχουν ξανα 3 εικονιδια για να κατεβασω
TensaZangetsu wrote: Για οποιον εχει προβλημα και τα παιχνιδια του εχουν εξαφανιστει τσεκαρετε αυτο και θα λυθει το προβλημα
[/youtube:203kr6da]
[youtube:203kr6da]
Mellberg7 wrote: Δεν ξερω αν εχει υπωθει παντως ειναι 2 παιχνιδια free ανα account αρα με 3 accounts τα παιρνεις και τα 5 games...
eliminator wrote:
Mellberg7 wrote: Δεν ξερω αν εχει υπωθει παντως ειναι 2 παιχνιδια free ανα account αρα με 3 accounts τα παιρνεις και τα 5 games...
Μη μας βαζεις ιδεες
Παιδια εγω παω στο store παταω στο welcome back μου εβγαλε τρια εικονιδια, μπηκα στο πλας κανονικα και στο αλλο εικονιδιο με το welcome back, μου εβγαλε τα παιχνιδια κατεβασα το ενα και τωρα δε ξερω πως θα κατεβασω και τα αλλα γιατι δε τα βρισκω εκει...
Mellberg7 wrote:
eliminator wrote:
Μη μας βαζεις ιδεες
Παιδια εγω παω στο store παταω στο welcome back μου εβγαλε τρια εικονιδια, μπηκα στο πλας κανονικα και στο αλλο εικονιδιο με το welcome back, μου εβγαλε τα παιχνιδια κατεβασα το ενα και τωρα δε ξερω πως θα κατεβασω και τα αλλα γιατι δε τα βρισκω εκει...
Αμα μπεις μια φορα μεσα εκει που εχει τα 5 παιχνιδια πρεπει να κατεβασεις και τα δυο free γιατι οταν βγεις σου διαγραφετε το εικονιδιο, αυτο ειχα παθει και εγω και εκανα αυτο που λεω παραπανω και ολα ειναι complet