Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
24 Jul 2014 16:10 #147017 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
Το PlayStation 4 θα υποστηρίζει 3D Blu-ray σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρίας στο Twitter.Δείτε περισσότερα εδώ: Το PlayStation 4 υποστηρίζει 3D Blu-ray. . Τυχαίο που έγινε λίγες μέρες μετά την αντίστοιχη ανακοίνωση της Microsoft; Δεν νομίζω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2014 02:16 #147410 by Grigoris
Παιδια στο ps4 αν φτιαξω ενα αμερικανικο ή γιαπωνεζικο λογαριασμο παραλληλα με τον ελληνικο θα μπορω να κατεβασω οτι θελω και αν ναι πως θα πληρωνω?

More
13 Aug 2014 16:55 #147955 by Παντελής Δασκαλέλος
Δεν έχει σχέση με την κονσόλα, απλά κάνεις αμερικανικό ή γιαπωνέζικο account αντίστοιχα. Εκτός από το PS Vita που ορίζεις locale από την άρχη και δεν ξέρω πως μπορείς να το παρακάμψεις. Αφού κάνεις αμερικανικό ή γιαπωνέζικο account κάνεις sign-in με αυτό το account και μπαίνεις στο αντίστοιχο PlayStation Store. Από εκεί μπορείς να κατεβάσεις demos χωρίς πρόβλημα. Για να αγοράσεις content πάντως απαιτείται πιστωτική κάρτα από την αντίστοιχη χώρα. Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να αγοράσεις games είναι να αναζητήσεις στο Ebay prepaid κάρτες για το αντίστοιχο PlayStation Store.

To παρακάτω βίντεο είναι αρκετά κατατοπιστικό για το Ιαπωνικό account, καλό θα είναι να το συμβουλευτείς:

[BBvideo 560,340:1a5b3e3j]
[/BBvideo:1a5b3e3j]

More
15 Aug 2014 01:26 #148033 by Grigoris
Στην ουσια εγω(και πιστευω δεν ειμαι ο μονος) αυτο που θελω να κανω ειναι να μπορω να βρω φτηνα μεταχειρισμένα παιχνιδια για το ps4 και επειδη αν βρω αμερικανικα ναι μεν θα παιζουν κανονικα σε οποιοδηποτε ps4 μιας και ολα τα παιχνιδια ειναι region free αλλα δεν θα μπορω να κατεβασω κανενα dlc του παιχνιδιου αν δεν εχω αμερικανικο acc στη κονσολα.

Ετσι σκεφτομαι να φτιαξω 2 λογαριασμους στη κονσολα μου εναν βασικο(primary) ελληνικο και εναν αμερικανικο και αν μπορω να κανω κι αυτον πρωτευον(primary),

Ε πως ακριβως πρεπει να κανω το ολο αυτο σκηνικο και τι πρεπει να προσεξω ακριβως?

Απ' οτι ξερω ολα τα ps store δεχωνται κανονικα paypal απο οποια χωρα και να εισαι ετσι δεν ειναι?

More
16 Aug 2014 15:32 #148063 by Παντελής Δασκαλέλος
Κάνεις απλά ένα αμερικανικό account, απλά όπως είπα θα χρειστείς prepaid κάρτες για το αμερικανικό PS Store και κάρτες για το αμερικανικό PS Plus.

More
16 Aug 2014 21:06 #148075 by Grigoris
Καρτες ειτε για ελλαδα, ειτε για αμερικη, ειτε για uk μπορεις να αγοραζεις απο εδω

Το ατομο ειναι πολυ αξιοπιστο εχω αγορασει πολλες καρτες για το xbox360 μου και ειναι απιστευτα εξυπηρετικος και σωστος ακομα και μια φορα που ειχα παραγγειλει λαθος καρτα τον πηρα τηλ. και μου εστειλε αμεσα τη σωστη χωρις καποιο προβλημα παρολο που ειχα κανει εγω λαθος και οχι αυτος.

More
22 Aug 2014 18:01 #148191 by Κωνσταντινος Καλαμαρας
το μηχανημα ειναι παρα πολυ καλο
δεν με εχει απογοητευσει μεχρι στιγμης περα απο το dualskock 4 και πιο συγκεκριμενα το παραπονο μου ειναι αυτο της μπαταριας του
γενικα παραμενω πιστος στο playstation

More
11 Sep 2014 13:50 #149389 by Tasos Georgos
Είμαι στα 29 προς τα 30. Με οικογένεια και σε λίγο καιρό με παιδί.
Ωστόσο παίζω video games από τα 10 μου και αυτή η συνήθεια δεν κόβεται.
Επειδή πήρα το PS4 και επειδή άρχισαν ήδη οι πρώτες γκρίνιες έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι να τις πάρω να παίζει;
Μόνη της ή και μαζί μου.

Σκέφτηκα το TEKKEN (για να βγάζουμε το άχτι μας) αλλά αργεί ...
Γενικά σκέφτομαι κάποιο με πολλούς γρίφους.

More
12 Sep 2014 14:49 #149413 by Εμμανουήλ
Όταν παίζω Killzone Shadow Fall ο θόρυβος που κάνει το ps4 αυξάνεται σημαντικά;
Υπάρχει κάποιος άλλος στο Gameworld που να έχει την ίδια εμπειρία;
Και αν ναι,τότε είναι φυσιολογικό;

More
12 Sep 2014 15:35 - 12 Sep 2014 15:42 #149414 by Donnie Darko

thegamerprof_18000 wrote: Όταν παίζω Killzone Shadow Fall ο θόρυβος που κάνει το ps4 αυξάνεται σημαντικά;
Υπάρχει κάποιος άλλος στο Gameworld που να έχει την ίδια εμπειρία;
Και αν ναι,τότε είναι φυσιολογικό;

Εχω και εγώ την ίδια εμπειρία σε ενα PS4 του ανηψιού μου.Είναι φυσιολογικό.Εαν αερίζεται ενω κάνει θόρυβο είναι φυσιολογικό. Αν όχι να το αφήσεις σε κρύο πάτωμα και να αερίζεται το δωμάτιο. ;)

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 12 Sep 2014 15:42 by Donnie Darko.