Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
08 Jan 2014 00:25 #138742 by Γιωργος Φραζεσκαρος
4,2 εκατομμύρια είναι μια πολύ καλή αρχή για το Ps4. Αν και ήταν αναμενόμενο μιας και η microsoft άργησε να κυκλοφορήσει το Xbox one. Μπορώ να πω πως πριν τον Μάρτιο θα έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια πωλήσεις και θα παραμένει στην πρώτη θέση αφού το Wii u έχει μόλις 4,3 εκατομμύρια πωλήσεις σε 1 χρόνο και το xbox one 3 εκατομμύρια. Για άλλη μια φορά η Sony δείχνει πως είναι η κυριαρχεί εταιρεία σε κονσόλες τον τελευταίο αιώνα.

:cup: Sony :cup:

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jan 2014 17:03 #138766 by Τελης Αριστοτελους
Πιστευω πως η sony εμαθε απο τα λαθη της στις αρχες του ps3 αν και με λιγα μονο αποκλειστικα δειχνει να οδηγη οπως και στα πιο παλια χρονια την κουρσα της νεας γενια..φυσικα η Μicrosoft εχει αρκετα καλους μαστορες στο marketing και αναμενεται να κοντραριστουν αλλα καλυτερα να το κανει γρηγορα γιατι απο το χρονο και μετα αν αρχισει η sony να ριχνει τα αποκλειστικα της προς τα εξω λιγο δυσκολο το μετα για την microsoft ....

More
08 Jan 2014 18:25 #138775 by Γιώργος Λόλας
Για τις πωλήσεις έχω να πω ότι χαίρομαι που βλέπω τις next gen κονσόλες να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Θα είναι μια δυνατή γενιά και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα!

Όσο για το PS Now, περιμένω την στιγμή που θα μπορούμε να παίζουμε online Crash Team Racing :D

More
12 Jan 2014 06:59 #139035 by Ανδρέας Αμανατίδης

geololj wrote: Για τις πωλήσεις έχω να πω ότι χαίρομαι που βλέπω τις next gen κονσόλες να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Θα είναι μια δυνατή γενιά και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα!

Όσο για το PS Now, περιμένω την στιγμή που θα μπορούμε να παίζουμε online Crash Team Racing :D

Και αυτό θα είναι η καλύτερη αναβάθμιση του gaming, αλλά δεν νομίζω να το κάνουν έτσι. Μακάρι γιατί υπάρχουν πολλά διαμάντια στις προηγούμενες γενιές, ειδικά στο 1 που δεν εκμεταλλεύτηκαν στην online δυνατότητα.

ἐξῆλθε δὲ Κάϊν ἀπὸ προσώπου τοῦ Θεοῦ καὶ ᾤκησεν ἐν γῇ Ναὶδ κατέναντι Ἐδέμ
Γένεσις 4:16

More
12 Jan 2014 10:30 #139042 by Jester

geololj wrote: Για τις πωλήσεις έχω να πω ότι χαίρομαι που βλέπω τις next gen κονσόλες να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Θα είναι μια δυνατή γενιά και θα δούμε πολύ ωραία πράγματα...

Θα συμφωνήσω Γιώργο, αλλά θα προσθέσω κάτι. Θα δούμε ωραία πράγματα, αλλά προς το παρόν βλέπουμε μέτρια! Μη με παρεξηγήσετε, σίγουρα οι νέες κονσόλες αναβάθμησαν πολύ το gaming περιβάλλον. Απλά νομίζω ότι τα παιχνίδια που προς το παρόν τις συνοδεύουν δεν ικανοποιούν.
Παραδείγματα αποτελούν κατά τη γνώμη μου cross gen τίτλοι όπως τα AC IV και CoD Ghosts, όπου οι διαφορές μεταξύ των εκδόσεων για previous και next gen συστήματα δε δικαιολογούν τη χαοτική διαφορά στο hardware.
Νομίζω ότι οι εταιρείες, αν και αυτή τη φορά είχαν αρκετό χρόνο, πάλι έτρεξαν να προλάβουν προθεσμίες και "έκοψαν" δρόμο. Σαν gamer αυτό δε με ικανοποιεί και βλέπω ότι τα τελυταία χρόνια τείνει να γίνει κανόνας. Για το λόγο αυτό θα ήθελα οι πωλήσεις των δύο κονσολών να είναι λίγο πιο χλιαρές.
Για να μην το κουράσω άλλο, όμορφα κι εντυπωσιακά τα νέα συστήματα, αλλά θέλω και games αντάξια των δυνατοτήτων τους! Θέλω να δω optimization από τους developers και νέες ιδέες για να καταλάβω τη νέα γενιά!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
24 Jan 2014 17:47 #139524 by Μάριος Καλαμπάκας
Σχετικα με τη διαθεσιμοτητα PS4 που γραψατε ισχυει οτι το Πλαισιο πηρε σημερα τηλεφωνο,έτσι εγινε και με ενα φιλο μου που το ειχε προπαραγγειλει απο τον Δεκεμβριο.

Τηλεφωνησα στα κεντρικα στο Πλαισιο να δω αν εχουν PS4.Λενε οτι μονο με προπαραγγελια εξυπηρετουν.Τηλεφωνησα και στα Public και λενε οτι "Θα ερθουν την αλλη εβδομαδα καποια κομματια αλλα για οσους προπαρηγγειλαν" και οτι ειναι περισσοτεροι απο τα κομματια που θα ερθουν.

Στο Πλαισιο μου ειπαν οτι σε 1-2 βδομαδες μπορει να υπαρχει ps4 στα καταστηματα αλλα στο Public λεει το αποκλειουν γιατι τους ερχονται λιγα κομματια.Ελπιζω να βοηθησα. :D

More
27 Jan 2014 23:21 #139650 by Γιώργος Λόλας
Πιστεύω ότι μόλις φτάσει και η δεύτερη φουρνιά, θα γίνουν ανάρπαστα τα PS4 πάλι. Άντε να δούμε αν θα υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια και για όσους δεν κάνανε προπαραγγελία :)

More
28 Jan 2014 16:44 - 01 May 2019 22:42 #139679 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης

Παρουσίαση του PS4 Press Kit από τον Μάνο Γρυπάρη!
Όπως θα δείτε στο βίντεο,τα κομμάτια που στάλθηκαν είναι μόνο για συγκεκριμένους δημοσιογράφους,γι αυτό και πάνω αναγράφεται το όνομα του Μάνου!Δυνατή η συλλογή παιχνιδιών και πολύ δυνατό το όλο πακέτο γενικότερα!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!
Last edit: 01 May 2019 22:42 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Jan 2014 17:15 #139742 by tony g
Hardware: "κουτσή" κονσόλα, ds4 που το αριστερό analogue ξεφλουδίζει, υπερθέρμανση case, θόρυβος blue ray player, προβληματικό handshaking με τηλεοράσεις, μη υποστήριξη πληθώρας sony branded περιφερειακών, blue light of death είναι μερικά βασικά προβλήματα που αναφέρονται από χρήστες ανά τον κόσμο.
Software/network: To psn συνεχίζει να μην ανταποκρίνεται των περιστάσεων π.χ. 12 ώρες maintenance και οι χρήστες δεν μπορούσαν να παίξουν mp games Δευτέρα απόγευμα-Τρίτη μεσημέρι, 49.99 ετήσια συνδρομή για freebie games 2-3 ωρών σε length, saves που εξαφανίζονται, προβλήματα με συνδρομητές Ο.Τ.Ε, random crashes σε όλα τα games και ένα απογοητευτικό 1st party launch από την εταιρεία.
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα τουλάχιστον απογοητευτικό launch του ps4 και οι περισσότεροι εθελοτυφλούν λόγω του ότι η Ελλάδα αποτελεί άλλη μια SonyLand γεμάτη fan-boys (και όποιος δε συμφωνεί ας κοιτάξει τις πωλήσεις software). Κρίμα κρίμα κρίμα να μην αναφέρεται κανείς σε όλα αυτά.
Yours sincerely
angry gamer
*edit: +10 ευρώ rrp σε games + console
Really Sony?Really?

More
29 Jan 2014 19:53 #139750 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Είχα γράψει ένα φοβερό comment αλλά μετά μου ήρθε μια απορία......Μιλάς εκ πείρας η είσαι troll του XBONE και κάνεις αρνητική διαφήμιση ?