Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
20 Dec 2013 16:53 #137549 by Giannhs
εάν αγοράσω το controler του ps4 για το ps3 μου θα δουλεύει κάτι άκουσα ότι δουλεύει μονο με καλώδιο
ισχύει αυτό και αν ναι ειναι 100% η μπορεί να έχει κάποια προβλήματα όπως να μην αποκρίνεται σωστά και πάντα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Dec 2013 19:42 #137557 by stormare
μονο με καλωδιο δουλευει.ειχε κανει και βιντεο ο μανος.

More
20 Dec 2013 21:16 #137560 by Giannhs
ναι το είδα το video άλλο ρωτάω δεν θα έχει κάνα πρόβλημα γενικά...
κάποιος που να έχει παίξει κάποιο χρόνο και να το έχει τεστάρει ας μου πει

More
21 Dec 2013 02:32 #137574 by Γιώργος Λόλας
Στο παρακάτω βίντεο που είχε ανεβάσει ο Μάνος τα λέει όλα, δες αν δε το έχεις κοιτάξει ήδη. Το Dualshock 4 δουλεύει μόνο με καλώδιο και χωρίς κανένα πρόβλημα :)

[youtube:1tt779yb]
[/youtube:1tt779yb]

More
25 Dec 2013 03:01 #137973 by Χριστιάνα Θάνου
Δοκιμάζω το Playstation 4 εδώ και περίπου τέσσερις ημέρες και έχω διαπιστώσει τα εξής πράγματα.
1)Είναι πολύ designάτο, τετράφωνο με ωραίο μαύρο χρώμα και μια γραμμή LED που ανάβει μαζί με τη κονσόλα.
2)Το χειριστήριό του είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Μου αρέσει τόσο που σκέφτομαι να παίζω PS3 με συνδεδεμένο το Dualshock 4.
3)Βρήκα θέματα στο κλείσιμο της κονσόλας καθώς αργεί πολύ, αντιθέτως το boot είναι άμεσο.
4)Όσο για το U.I, απλό, χωρίς πολλά πολλά και εύκολο στη χρήση. Φυσικά κυριαρχεί το μπλε χρώμα εξ αρχής.

More
25 Dec 2013 18:09 #137994 by Σπύρος
Αν και δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου, μόνο τα free για ps plus, contrast και resogun και το free to play war thunder και εγώ έχω να πω πως το ds4 είναι πραγματικά κλάσεις ανώτερο από τα παλιότερα χειριστήρια και ίσως τολμώ να πω και από το αγαπημένο μου 360 για το PC. Θα το χρησιμοποιούσα στο pc αν είχε καλή υποστήριξη για τα παιχνίδια αν και δε νομίζω πως θα φτάσει το επίπεδο της microsoft σε αυτό τον τομέα. Η δε κονσόλα όμορφη και ελαφριά με το αρνητικό του ότι μαζεύει πολύ σκόνη και χαράζεται στο γκλος μέρος της πανεύκολα.

More
26 Dec 2013 19:08 #138044 by david
Παιδια εχει δοκιμασει κανενας να βαλει USB flash στο PS4? Εγώ που έβαλα δεν μου έβγαλε τίποτα! Έψαξα μήπως έχει καμία ρύθμιση αλλά δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζετε μήπως τίποτα?

More
27 Dec 2013 03:05 #138054 by Μάνος Γρυπάρης

david2pac wrote: Παιδια εχει δοκιμασει κανενας να βαλει USB flash στο PS4? Εγώ που έβαλα δεν μου έβγαλε τίποτα! Έψαξα μήπως έχει καμία ρύθμιση αλλά δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζετε μήπως τίποτα?

Όπως θα δεις παρακάτω δυστυχώς δεν γίνεται ακομη κάτι τέτοιο:

www.gamespot.com/forums/system-w ... -30949728/

www.ign.com/boards/threads/so-th ... 453520575/

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Jan 2014 00:08 #138740 by Χριστιάνα Θάνου
Μου φαινεται οτι η Sony κανει το ενα καλο βημα μετα το αλλο! Πραγματικα αυτο ηταν κατι που περιμενα να ακουσω! Βεβαια πολλα απο αυτα τα παλια games δεν τα εχουμε, θα ειναι ενδιαφερον να δουμε αν θα τα δινει σε προνομιακες τιμες στο shop της. By the way, o πρόεδρος της Sony ήταν τόσο ενθουσιασμένος που είπε WoW πάνω από 20 φορές. Μετρήστε τα WoW του :P

[youtube:mdrixfnu]
[/youtube:mdrixfnu]

More
08 Jan 2014 00:11 #138741 by Μάνος Γρυπάρης
Σχετικά με τις πωλήσεις
Από την στιγμή που η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 πούλησε την πρώτη ημέρα ένα εκατομμύριο κονσόλες πιστεύω ο αριθμός των 4,2 εκατομμυρίων ήταν αναμενόμενος. Κι αν η Sony είχε στα χέρια της πιο πρόσφατες πωλήσεις τότε θα μπορούσε να βγει και να πει "Ξεπέρασα και τα 4.3 εκατομμύρια του Wii U και είμαι τυπικά πρώτη". Όμως τώρα που μιλάμε αντιλαμβάνεστε ότι για να πιάσεις τέτοια νούμερα μέσα σε δύο μήνες τότε είσαι σίγουρα στην 1η θέση.

Παρότι το Xbox One έχει καλύτερα exclusives θεωρώ ότι έπαιξε σπουδαίο ρόλο:
- Η κακή πολιτική της Microsoft
- Τα +100 ευρώ που κοστίζει η κονσόλα της κι ας έχει βελτιωμένο Kinect που στα games δεν αποτελεί σοβαρή λύση,
- Ο σχεδιασμός της κονσόλας αλλά κυρίως του χειριστηρίου στις λαβές κάτι που είπα στο βίντεο του Xbox One.

Η Microsoft ίσως ανακάμψει αν δώσει περισσότερο δωρεάν content και κυρίως μεγάλα exclusives. Το Ryse ήταν τελικά καμένο χαρτί.

PlayStation Now
Θεωρώ το PlayStation Now σε συνεργασία με την Gaikai μια πολύ θετική κίνηση από πλευράς Sony. Επιτέλους θα μπορούμε να παίξουμε τα games των PS1, PS2 και PS3 μέσω cloud gaming. Θα προτιμούσα φυσικά (όπως οι περισσότεροι πιστεύω) να υπήρχε backwards compatibility στο PS4 ώστε να τρέχουμε κατευθείαν τα games που έχουμε ήδη αγοράσει.

Τέλος, μένει να μάθουμε την διαθεσιμότητα στη χώρα μας και με τι συνδέσεις και το κόστος συνδρομής ή αν θα μπορεί κάποιος χωρίς συνδρομή να συνδεθεί και να αγοράσει ένα και μόνο game το οποίο δυστυχώς θα είναι ψηφιακό. Κατά βάση πάντως, είμαι φανατικός οπαδός του physical disc.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)