Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δοκιμασε να μπεις online κι αν δεν φτιαξει μιλας με το Support της Sony.fits79 wrote: Αν εχουμε καποια save files στη κονσολα και μετα σβησουμε το παιχνιδι το save file φαινετε στο μενου :
settings -> system storage management -> application save data
σαν unknown και οχι με το τιτλο του παιχνιδιου που ειναι το save file?
Μιλαω παντα οσο εισαι ofline ετσι.
Νομιζω ειναι οποτε θελεις.Δεν γνωριζω καποιο οριο και δεν αναφερει η Sony τιποτα σχετικο.fits79 wrote: Εφτιαξα ενα αμερικανικο psn id που απ' οτι βλεπω μου δινει το δικαιωμα οποτε θελω να ενεργοποησω 14 μερες psn+.
Αυτο μπορω να το ενεργοποιησω οποτε θελω εγω ή εχω ενα περιθωριο μεχρι ποτε μπορω να το ενεργοποιησω?
Οχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το FB sync απλά συνδέει το account σου με το Facebook profile. Δεν του αλλάζει region.sithlorddante wrote: Έχω μια απορία (η οποία μπορεί να είναι ηλίθια) αλλά αν μπορεί κάποιος να μου τη λύσει.
Το account μου στο PSN είναι αγγλικό λόγω του ότι τον καιρό που το δημιούργησα στο PS3, δεν υπήρχε Cyprus PSN για να μπορώ να αγοράζω παιχνίδια.Τώρα που το PS4 υποστηρίζει synchronization με το fb αν συγχρονίσω το psn account με το fb account υπάρχει περίπτωση να γίνει ένα εκ των δύο lock ή να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα λόγω διαφορετικού region? (PSN-UK region,FB-Cyprus region).Για τη δημιουργία των 2 account χρησιμοποίησα 2 διαφορετικά email.(hotmail για το fb,yahoo για το psn)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων