Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
11 Feb 2015 20:44 - 11 Feb 2015 20:47 #156618 by Grigoris
Εχεις ps4 και θελεις να παιξεις με remote play στο android κινητο σου?
Δεν γινεται σου λεγανε...
Νομιζεις πλεον ΓΙΝΕΤΑΙ.

Απλα κατεβαζεται αυτο το προγραμμα και αφου το κανετε εγκατάσταση στο android κινητο κανετε τα παρακατω:

01. Ενεργοποιητε το remote play απο τη κονσολα σας και συγκεκρημενα το μενου: settings -> remote play connection settings -> τσεκαρετε το τετραγωνακι που λεει "enable remote play" -> add device
02. Ανοιγετε το προγραμμα στο κινητο και πατατε next μετα αφου σας ανοιξει μια σελιδα ιντερνετ δεν σας απασχολει και πατε στο προγραμμα παλι και πατατε skip και μετα πατατε το νουμερο που σας λεει η κονσολα και μετα register.

Αυτο ητανε πλεον χειριζεστε τη κονσολα απο το android κινητο σας.
Last edit: 11 Feb 2015 20:47 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2015 16:33 - 17 Feb 2015 23:40 #156654 by Grigoris
Αν εχουμε καποια save files στη κονσολα και μετα σβησουμε το παιχνιδι το save file φαινετε στο μενου :
settings -> system storage management -> application save data
σαν unknown και οχι με το τιτλο του παιχνιδιου που ειναι το save file?

Μιλαω παντα οσο εισαι ofline ετσι.

Αν εχουμε καποια save files στη κονσολα και μετα σβησουμε το παιχνιδι το save file φαινετε στο μενου :

Εφτιαξα ενα αμερικανικο psn id που απ' οτι βλεπω μου δινει το δικαιωμα οποτε θελω να ενεργοποησω 14 μερες psn+.

Αυτο μπορω να το ενεργοποιησω οποτε θελω εγω ή εχω ενα περιθωριο μεχρι ποτε μπορω να το ενεργοποιησω?
Last edit: 17 Feb 2015 23:40 by Grigoris.

More
04 Mar 2015 19:53 #157625 by Πιέρρος Φουστέρης
Η Sony ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις στο PS4!

Η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι και την 1η Μαρτίου.

Σε σχέση με τον Ιανουάριο έχουν πουληθεί 1,7 εκατομμύρια PS4 σε διάστημα δύο μηνών. Με αυτούς τους ρυθμούς ανάπτυξης η Sony αναμένεται να πλησιάσει τις 30 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Andrew House, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Computer Entertainment, ευχαρίστησε τους fans του PlayStation για την υποστήριξή τους και δήλωσε ότι η Sony δεσμεύεται στο να προσφέρει περισσότερες μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης στο μέλλον μέσω του δικτύου του PS4 και των δυνατοτήτων του.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Mar 2015 00:20 #157642 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Αν εχουμε καποια save files στη κονσολα και μετα σβησουμε το παιχνιδι το save file φαινετε στο μενου :

Δοκιμασε να μπεις online κι αν δεν φτιαξει μιλας με το Support της Sony.

fits79 wrote: Εφτιαξα ενα αμερικανικο psn id που απ' οτι βλεπω μου δινει το δικαιωμα οποτε θελω να ενεργοποησω 14 μερες psn+.

Αυτο μπορω να το ενεργοποιησω οποτε θελω εγω ή εχω ενα περιθωριο μεχρι ποτε μπορω να το ενεργοποιησω?

Νομιζω ειναι οποτε θελεις.Δεν γνωριζω καποιο οριο και δεν αναφερει η Sony τιποτα σχετικο.
www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/68869652

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Mar 2015 00:56 - 05 Mar 2015 01:13 #157644 by Grigoris
Οσο εισαι ofline τα παιχνιδια που εχεις σβησει απο τη κονσολα τα δειχνει σαν unknown.
Δοκιμασε το κι εσυ και θα δεις οτι ισχυει αυτο.

Μιλαω παντα για παιχνιδια που εχεις κρατησει τα save file τους αλλα εχεις σβησει τα παιχνιδια απο το δισκο.
Δοκιμασε να κλησεις τη κονσολα και να την ξανανοιξεις ofline να δεις που θα τα δειχνει σαν unknown save files στα ονοματα ετσι γιατι αν μπεις μεσα στο καθε unknown save file σου δειχνει ποιανου παιχνιδιου ειναι.
Οριστε και μια φωτο να δειτε τι ακριβως εννοω.
[img

Οσο για τις 14 μερες δωρεαν psn+ ζηταει στοιχεια καρτας για να στις δωσει.
Δεν προκειτε να δωσω στοιχεια της καρτας μου στη sony.
Last edit: 05 Mar 2015 01:13 by Grigoris.

More
08 Mar 2015 23:00 #157773 by Πιέρρος Φουστέρης
PS4 Firmware update 2.5!

Rest mode χωρίς να κλείνουν οι εφαρμογές σας, διαγραφή των Trophies με 0% και αναζήτηση πληροφοριών για τα Trophies που θέλετε μέσω Internet! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
10 Mar 2015 22:58 #157843 by Μάνος Γρυπάρης

Την άλλη εβδομάδα PS4 και PS Vita κυκλοφορούν και επίσημα στην Κίνα.

Η Sony διαφημίζει τα Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends Complete Edition, King of Wushu: Free Early Access Edition, Knack, Mr. Pumpkin Adventure, Rayman Legends και Trials Fusion ως launch games.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
12 Mar 2015 14:29 #157891 by Γιώργος Κουνναφής
Έχω μια απορία (η οποία μπορεί να είναι ηλίθια) αλλά αν μπορεί κάποιος να μου τη λύσει.

Το account μου στο PSN είναι αγγλικό λόγω του ότι τον καιρό που το δημιούργησα στο PS3, δεν υπήρχε Cyprus PSN για να μπορώ να αγοράζω παιχνίδια.Τώρα που το PS4 υποστηρίζει synchronization με το fb αν συγχρονίσω το psn account με το fb account υπάρχει περίπτωση να γίνει ένα εκ των δύο lock ή να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα λόγω διαφορετικού region? (PSN-UK region,FB-Cyprus region).Για τη δημιουργία των 2 account χρησιμοποίησα 2 διαφορετικά email.(hotmail για το fb,yahoo για το psn)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

More
12 Mar 2015 17:40 - 09 Apr 2015 11:37 #157894 by Πιέρρος Φουστέρης
PS4 Firmware update 2.5!

Υπό την ονομασία "Yukimura" (ούτε σε covert op να ήμασταν), το νέο PS4 firmware update θα περιέχει, μεταξύ άλλων, την εύρεση φίλων σας στο Facebook, οι οποίοι έχουν PS4, ώστε να τους προσθέσετε στη λίστα φίλων σας! Μία πολύ έξυπνη προσθήκη από τη Sony! Διαβάστε περισσότερα για το νέο firmware update στη σχετική είδηση!

Ένα οκτάλεπτο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από έναν χρήστη του Reddit, με το όνομα TehPoisonOne, στο οποίο βλέπουμε κάποιες από τις νέες λειτουργίες του firmware 2.5, το οποίο βρίσκεται, ακόμη, σε beta μορφή!

vid.me/z5Mm

sithlorddante wrote: Έχω μια απορία (η οποία μπορεί να είναι ηλίθια) αλλά αν μπορεί κάποιος να μου τη λύσει.

Το account μου στο PSN είναι αγγλικό λόγω του ότι τον καιρό που το δημιούργησα στο PS3, δεν υπήρχε Cyprus PSN για να μπορώ να αγοράζω παιχνίδια.Τώρα που το PS4 υποστηρίζει synchronization με το fb αν συγχρονίσω το psn account με το fb account υπάρχει περίπτωση να γίνει ένα εκ των δύο lock ή να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα λόγω διαφορετικού region? (PSN-UK region,FB-Cyprus region).Για τη δημιουργία των 2 account χρησιμοποίησα 2 διαφορετικά email.(hotmail για το fb,yahoo για το psn)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Οχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το FB sync απλά συνδέει το account σου με το Facebook profile. Δεν του αλλάζει region.

- Tyrion Lannister
Last edit: 09 Apr 2015 11:37 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Mar 2015 17:34 #158296 by Grigoris
Στο παραπανω βιντεο απ' οτι βλεπω προσθεσανε και το πληρες backup του δισκου.

ΜΠΡΑΒΟ τους αυτο ηταν κατι που πραγματικα χρειαζοτανε η κονσολα ειδικα οταν θελεις να κανεις αλλαγη σκληρου δισκου.