- Thank you received: 313
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Θα σου πρότεινα Bioshock Collection γιατί είναι φοβερή τριλογία! Αλλά και το Plague Tale αξιζει μια δοκιμη. Αν ειναι να επαιρνα 1 απο τα 2 θα πηγαινα στο Bioshock. (Το ειχαν βαλει και δωρεαν σε PS Plus μέσα στο 2020 κιολας)Blood Prince wrote: Λοιπόν ακούω προτάσεις.Και τα δύο παιχνίδια είναι σε προσφορά στο PS Store και δεν μπορώ να αποφασίσω.
A plague tale innocence ή Bioshock Collection ;
Εντωμεταξύ έχω παίξει το Bioshock 2 στο PC.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
BigGreekGamer wrote:
Θα σου πρότεινα Bioshock Collection γιατί είναι φοβερή τριλογία! Αλλά και το Plague Tale αξιζει μια δοκιμη. Αν ειναι να επαιρνα 1 απο τα 2 θα πηγαινα στο Bioshock. (Το ειχαν βαλει και δωρεαν σε PS Plus μέσα στο 2020 κιολας)Blood Prince wrote: Λοιπόν ακούω προτάσεις.Και τα δύο παιχνίδια είναι σε προσφορά στο PS Store και δεν μπορώ να αποφασίσω.
A plague tale innocence ή Bioshock Collection ;
Εντωμεταξύ έχω παίξει το Bioshock 2 στο PC.
Θα εξαντλείσω πρώτα τα παιχνίδια στο ps4 και μετά θα πάω σε ps5. Έτσι όπως είναι η τιμή και με 90 ευρώ το κάθε παιχνίδι λίγο δύσκολο να έχω παιχνίδια.Είναι φορές που σκέφτομαι πως αφού δεν με πωρώνουν πλέον τα videogames όπως παλιότερα, για ποιον λόγο να αγοράσω PS5, να πετάξω τα λεφτά μου;
Δύο παιχνίδια σκέφτομαι να αγοράσω.
Το ένα είναι το Elden Ring και το άλλο το Hogwart's Legacy (είδα trailer και με εντυπωσίασε) , το οποίο όμως θα βγει στο PS4.
Αμελητέος αριθμός σε σχέση με φανατικούς καθώς αφήνω έξω και το GOW και το Horizon.