Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Blair Witch ίσως; Μου φάνηκε αρκετά καλό, αν και δεν το έχω ολοκληρώσει, λόγω υποχρεώσεων και προτιμήσεων άλλων παιχνιδιών. Ένα επίσης καλούτσικο, αλλά πάρα πολύ μικρό, είναι το Dark Fracture. Μπορεί να το τελειώσεις και σε λιγότερο από ώρα. Visage, Beast Inside είναι επίσης καλές επιλογές.Blood Prince wrote:
TheReaper wrote: Δεν είπα ότι δεν είναι καλό. Είπα ότι δε με συγκίνησε σαν παιχνίδι. Είχε ωραία γραφικά, είχε καλή πλοκή, αλλά δεν ήταν αυτό το παιχνίδι που θα με έκανε να καρφωθώ στην άκρη του καναπέ. Εντάξει, είχε κάτι αηδιαστικές στιγμές, αλλά ως εκεί. Λίγο κούφιο μου φάνηκε το τέλος σε ένα σημείο, αλλά έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του καθενός.
Εντάξει αλλά έχεις να προτείνεις κάποιο horror ;
Το setting εμένα μου αρέσει.
Εντωμεταξύ έχω παίξει το Outlast.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote:
Blair Witch ίσως; Μου φάνηκε αρκετά καλό, αν και δεν το έχω ολοκληρώσει, λόγω υποχρεώσεων και προτιμήσεων άλλων παιχνιδιών. Ένα επίσης καλούτσικο, αλλά πάρα πολύ μικρό, είναι το Dark Fracture. Μπορεί να το τελειώσεις και σε λιγότερο από ώρα. Visage, Beast Inside είναι επίσης καλές επιλογές.Blood Prince wrote:
TheReaper wrote: Δεν είπα ότι δεν είναι καλό. Είπα ότι δε με συγκίνησε σαν παιχνίδι. Είχε ωραία γραφικά, είχε καλή πλοκή, αλλά δεν ήταν αυτό το παιχνίδι που θα με έκανε να καρφωθώ στην άκρη του καναπέ. Εντάξει, είχε κάτι αηδιαστικές στιγμές, αλλά ως εκεί. Λίγο κούφιο μου φάνηκε το τέλος σε ένα σημείο, αλλά έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του καθενός.
Εντάξει αλλά έχεις να προτείνεις κάποιο horror ;
Το setting εμένα μου αρέσει.
Εντωμεταξύ έχω παίξει το Outlast.
TheReaper wrote: To Blair Witch είναι δυνατό. Έχει καλά jumpscares. Όπως και το Visage, το οποίο δεν έχει βγει ολόκληρο. Εγώ σου έκανα τις προτάσεις μου, βασιζόμενος στο ότι ψάχνεις για τρόμο. Τώρα η διάρκεια για ένα τέτοιο είδος, ποικίλει αρκετά. Εγώ σου εύχομαι να απολαύσεις ό,τι παιχνίδι κι αν παίξεις εν τέλει.
TheReaper wrote: Είναι για PC κι Xbox. Το έχει στο steam. Πάντως, είναι αρκετά καλό, έχει και πολύ καλούς γρίφους. Ίσως φανεί επαναλαμβανόμενο, αλλά νομίζω ότι είναι λόγω του μικρού "χάρτη", αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι.