- Thank you received: 57
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Brazhlias wrote: Περσονα 5 παιζω ακομα, αλλα ειχα πανω απο 20 μερες να ασχοληθω.
Δυστυχως οι υποχρεωσεις ειναι πολλες. Ανοιξαν και τα μαγαζια και πηγαινω σε καποια παρτυ, για να γωνρισω κοπελες.
Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα στα FarCry είναι στον χειρισμό. Είμαι απο μικρός παίκτης του CoD και έχω βολευτεί πάρα πολύ με τον δικό του. Πιστεύω αργά ή γρήγορα συνηθίζεταιBlood Prince wrote: Far Cry δεν έχω παίξει κανένα αξίζουν ; Επίσης θα έπαιρνα Shadow of the tomb raider αλλά δυστυχώς το review δεν λέει τα καλύτερα.
BigGreekGamer wrote:
Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα στα FarCry είναι στον χειρισμό. Είμαι απο μικρός παίκτης του CoD και έχω βολευτεί πάρα πολύ με τον δικό του. Πιστεύω αργά ή γρήγορα συνηθίζεταιBlood Prince wrote: Far Cry δεν έχω παίξει κανένα αξίζουν ; Επίσης θα έπαιρνα Shadow of the tomb raider αλλά δυστυχώς το review δεν λέει τα καλύτερα.
Blood Prince wrote:
Brazhlias wrote: Περσονα 5 παιζω ακομα, αλλα ειχα πανω απο 20 μερες να ασχοληθω.
Δυστυχως οι υποχρεωσεις ειναι πολλες. Ανοιξαν και τα μαγαζια και πηγαινω σε καποια παρτυ, για να γωνρισω κοπελες.
Τι σχέση έχει αυτό που λες με το topic ;
BigGreekGamer wrote:
Blood Prince wrote: Μιας που το Καλοκαιράκι αρχίζει σήμερα για μένα καθώς εδώ και καιρό δεν είχα χρόνο να παίξω,σκέφτομαι να αγοράσω ένα παιχνίδι.
Δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με το Dark Souls Remastered γιατί είναι δύσκολο οπότε σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο εύκολο και ευχάριστο.
Από τα παιχνίδια του 2019 ξεχωρίζω το Α Plague Tale Innocence.
Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω Resi Evil καθώς δεν έχω παίξει κανένα Horror Game.Δεδομένου του οτι το Resi 3 είναι μικρό πρός Resi 7 κλίνω.
Στο Videoclub το έχει να το νοικιάσω για 1 μέρα.Ελεος και είναι παιχνίδι 3 ετίας.Δεν συμφέρει ενοικίαση.
Λοιπόν από τα Day's Gone,Death Stranding,A Plague Tale Innocence,Resi Evil 7 ποιό θα πρέπει να έχω οπωσδήποτε ; Είναι εύκολα παιχνίδια ;
Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με Resident Evil 7 καθώς είναι σχετικά μικρό.
TheReaper wrote: Έχω σκοπό να πάρω Gears Ultimate και Injustice 2 για το One X. Καμιά άλλη πρόταση παιχνιδιού; Να έχει και καμιά καλή ιστορία αν γίνεται. Με racing δεν ασχολούμαι, εκτός κι αν είναι τίποτα Burnout κι έτσι.