Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προτάσεις νέων games: "Ποιο παιχνίδι να αγοράσω?"

More
09 Aug 2020 15:03 #237358 by Aνέστης Αδαμίδης
Τα μεταχειρισμένα τα αποφεύγω κι εγώ. Τώρα, κοιτάζω να πάρω τα Arkham Knight & Spyro Reignated για το One X. Κάποια στιγμή θέλω να αποκτήσω και το Crash, να δω τι θα κάνω με δουλειά όμως πρώτα, γιατί η τσέπη αδειάζει απειλητικά...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Aug 2020 22:34 #237538 by Blood Prince
Για το Spiderman δίσταζα να το αγοράσω αλλά τελικά το απολαμβάνω οπότε όταν ένα παιχνίδι έχει καλές κριτικές συνήθως είναι καλό.

Παρόλα αυτά το Red Dead Redemption 2 δεν μου άρεσε στον βαθμό που περίμενα παρά τις θετικές κριτικές.

Ισως δοκιμάσω να το ξαναπαίξω κάποια στιγμή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
02 Sep 2020 00:42 #238090 by Blood Prince
Ο Κωτσόβολος μου ζήτησε να κάνω κριτική για το Spiderman που είχα αγοράσει την οποία και έκανα και βλέποντας την τιμή έπαθα πλάκα !

Είχα πληρώσει 19,90 € και πλέον το πουλάει 39,90 € !

www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4...r-man?nosto=searchpage-nosto-2

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
08 Sep 2020 19:33 #238268 by Aνέστης Αδαμίδης
Τουλάχιστον εσύ κατάφερες κι έγραψες. Εγώ θέλω να γράψω για ένα σετ περιφερειακά που αγόρασα από Media Markt και δεν το δέχεται. Τους πήρα τηλέφωνο για να τους ενημερώσω κιόλας ότι δεν δουλεύει το σύστημά τους και με γράψανε. Όχι ότι περίμενα διαφορετική αντιμετώπιση...
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
19 Sep 2020 20:36 - 19 Sep 2020 20:37 #239073 by Blood Prince
To Resident Evil 7 το λιγουρεύομαι εδώ και χρόνια και το αφήνω επειδή είναι θρίλερ αλλά τελικά θα το αγοράσω.

Εχω μια σχέση αγάπης-μίσους με τα θρίλερ ανάλογα την διάθεση.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Sep 2020 20:37 by Blood Prince.

More
20 Sep 2020 00:02 #239127 by Aνέστης Αδαμίδης
To RE7 επειδή το είδα να το παίζουν κάτι streamers, οφείλω να πω ότι δε με συγκίνησε ιδιαίτερα, ούτε είχε κάτι το φοβερό. Κάποιοι άλλοι μάλιστα είπαν ότι δεν έχει την πνοή ενός RE. Τώρα, τα λεφτά δικά σου, εσύ αποφασίζεις.

More
20 Sep 2020 01:38 - 20 Sep 2020 01:45 #239130 by Blood Prince

TheReaper wrote: To RE7 επειδή το είδα να το παίζουν κάτι streamers, οφείλω να πω ότι δε με συγκίνησε ιδιαίτερα, ούτε είχε κάτι το φοβερό. Κάποιοι άλλοι μάλιστα είπαν ότι δεν έχει την πνοή ενός RE. Τώρα, τα λεφτά δικά σου, εσύ αποφασίζεις.

Εμένα μου αρέσει λόγω setting...το όλο κλίμα..του να μπαίνω σε ένα "ερημικό" σπίτι και να το ερευνώ...γενικότερα δεν μου αρέσουν τα κλασικά Resident Evil .

Ξεχώρησα το Resident Evil Revelation επειδή διαδραματιζόταν σε πλοίο και αυτό με εξίταρε και το Resi 7 με τραβάει γιατί διαδραματίζεται σε ένα δήθεν απομονωμένο αγροτικό σπίτι.

Αυτό το μυστήριο που εμπνέει με προσελκύει.
Επιπλέον πιστεύω πως είναι το καλύτερο horror παιχνίδι της όγδοης γενιάς και το Resi 8 Village που θα κυκλοφορήσει μόνο PS5 πιθανότατα αποτελεί συνέχεια του σεναρίου του Resi 7.

Αν δεν ήταν το Resi 7 καλό,ποιό horror παιχνίδι είναι καλό ; To Evil Within δεν μου άρεσε από trailer που είδα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Sep 2020 01:45 by Blood Prince.

More
20 Sep 2020 01:59 #239131 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν είπα ότι δεν είναι καλό. Είπα ότι δε με συγκίνησε σαν παιχνίδι. Είχε ωραία γραφικά, είχε καλή πλοκή, αλλά δεν ήταν αυτό το παιχνίδι που θα με έκανε να καρφωθώ στην άκρη του καναπέ. Εντάξει, είχε κάτι αηδιαστικές στιγμές, αλλά ως εκεί. Λίγο κούφιο μου φάνηκε το τέλος σε ένα σημείο, αλλά έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του καθενός.

More
20 Sep 2020 02:08 #239132 by Blood Prince

TheReaper wrote: Δεν είπα ότι δεν είναι καλό. Είπα ότι δε με συγκίνησε σαν παιχνίδι. Είχε ωραία γραφικά, είχε καλή πλοκή, αλλά δεν ήταν αυτό το παιχνίδι που θα με έκανε να καρφωθώ στην άκρη του καναπέ. Εντάξει, είχε κάτι αηδιαστικές στιγμές, αλλά ως εκεί. Λίγο κούφιο μου φάνηκε το τέλος σε ένα σημείο, αλλά έχει να κάνει με τις προτιμήσεις του καθενός.

Εντάξει αλλά έχεις να προτείνεις κάποιο horror ;

Το setting εμένα μου αρέσει.

Εντωμεταξύ έχω παίξει το Outlast.

[IMG

Peter Baylish

More
20 Sep 2020 04:09 - 20 Sep 2020 04:11 #239133 by Blood Prince
Καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι το ήθελα από το 2017 που πρωτοκυκλοφόρησε και είναι από τους λόγους που αγόρασα το PS4 το παρήγγειλα από το Eshop καθώς το βρήκα σε καλή τιμή.

Εχει διάρκεια 9-10 ώρες έχω διαβάσει και 1 free DlC (με extra ώρα) αλλά δεν θα το παίξω στο εύκολο,και επίσης σκέφτομαι να το ξαναπαίξω NG+ στο δυσκολότερο επίπεδο για Πλατίνα.

Βέβαια το Resi Evil 3 Remake έχει μικρότερη διάρκεια όπως και το Revelations το οποίο μου φάνηκε μεγάλο.Για Resi Evil παιχνίδι είναι μεγάλο.

Στο Eshop λέει Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες οπότε ελπίζω όντως να το έχουν διαθέσιμο και να μην με πάρουν τηλ να μου πουν είναι εξαντλημένο.Βέβαια στην χειρότερη το παραγγέλνω απο αλλού.

www.e-shop.gr/resident-evil-biohazard-psvr-compatible-p-PS4.01295

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Sep 2020 04:11 by Blood Prince.