Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

More
15 Oct 2015 00:03 - 15 Oct 2015 00:04 #169713 by Μάνος Γρυπάρης

Έγραψε "Uncharted 4 preview" παίζοντας το Uncharted 2

Συντάκτης του VG247.com έγραψε preview για το Uncharted 4 στο Tokyo Game Show. Τουλάχιστον...έτσι νόμιζαν οι αναγνώστες του site.

Τελικά κατέληξε να απολογηθεί σήμερα, 2 εβδομάδες μετά, ύστερα από email της Sony, καθώς το παιχνίδι που έπαιζε ήταν...το Uncharted 2 στην The Nathan Drake Collection!

Ήταν προφανές ότι ο συντάκτης δεν είχε παίξει το Uncharted 2, εξού και το συγκεκριμένο σφάλμα. Το preview κατέβηκε και αντ' αυτού γράφτηκε η παραπάνω είδηση στην οποία ζήτησε συγγνώμη. Για 2 εβδομάδες πάντως, οι αναγνώστες του site πίστεψαν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι που γράφτηκε στο preview ήταν το Uncharted 2.

Μετά από αυτό το λάθος ενός εκ των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών gaming sites, κάθε σχόλιο περιττεύει. Εδώ το link της απολογίας .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 15 Oct 2015 00:04 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Μάνος Μαρίνος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2015 00:15 #169714 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Γκάφα ολκής. Το να μην έχει παίξει το Uncharted 2 είναι θεμιτό, αλλά το να το παίξει από την collection και να το περάσει για άλλο παιχνίδι είναι μεγάλη ξεφτίλα.

More
21 Oct 2015 16:29 #169964 by Blood Prince
Παιχνίδια όπως το cod:black ops ή το modern warfare 3 που στις απαιτήσεις αναφέρουν windows xp ή 7 παίζουν στα windows 8.1 ; Ξέρει κανείς ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Oct 2015 16:54 #169968 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα μπορείς να τα παίξεις, φίλε μου. Λίγα παιχνίδια εξαιρούνται, κυρίως τα πολύ παλιά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
21 Oct 2015 17:14 #169972 by Blood Prince

DoUzOs wrote: Θα μπορείς να τα παίξεις, φίλε μου. Λίγα παιχνίδια εξαιρούνται, κυρίως τα πολύ παλιά.

Ελπίζω να ισχύει για να μην αγοράσω παιχνίδι και δεν παίζει. Δοκίμασα να εγκαταστήσω το modern warfare στα windows 8.1 και έπαθε black out το pc.

Ακόμα δεν μου αρέσει αυτό που ισχύει σε κάποια καινούργια games να γίνονται download από steam ακόμα και αν έχω το cd γιατί στο internet που έχω δεν συμφέρει να καίω GIGA με download.

Thanks a lot.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
22 Oct 2015 18:24 - 22 Oct 2015 18:26 #170026 by Tony
Eξαγοραστηκε ποσοστο μετοχων της ubisoft(6,6%) για 140 εκ από τη vivendi!
Last edit: 22 Oct 2015 18:26 by Tony.

More
23 Oct 2015 20:58 - 23 Oct 2015 21:00 #170071 by Blood Prince
Ξέρω ότι το COD BLACK OPS απαιτεί Steam..

Θέλω να ρωτήσω με την απόκτηση του Retail Disc του Tomb Raider 2013 που παρήγγειλα είμαι υποχρεωμένος να το κατεβάσω από το Steam ; Μάλλον ναι αλλά ελπίζω όχι... Και ποιό το νόημα αν είμαι αναγκασμένος να περιμένω να κατέβει η απόκτηση του CD ; !!!

Επίσης αν το κάνω uninstall το steam λόγω format ας πούμε και μετά κάνω επανεγκατάσταση του steam θα χρειαστεί να ξανακατέβει το game και δεν είναι ότι καλύτερο. Το έπαθα με το Lucius.

Αυτά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Oct 2015 21:00 by Blood Prince.

More
23 Oct 2015 21:49 #170078 by Marios Ntallaris
Κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να εγκαταστήσεις και από το dvd ακολουθώντας το support του steam εδώ , βέβαια θα χρειαστείς και το steam για το activation γιατί για το Tomb Raider μόνο στο Steam γίνεται. Απ' ότι είδα πολλές φορές στο Steam ενώ έχεις το retail αυτό αρχίζει να το κατεβάζει μάλλον φταίνε οι ρυθμίσεις που έβαλα πιο πάνω. Στο συγκεκριμένο λογικά θα έχει και πολλά update να κατεβάσεις αφού το retail είναι μικρότερο από το digital. Τώρα νόημα μην ψάχνεις άλλα games παίρνεις retail και σου βάζουν μέσα ένα steam key, υπάρχουν και χειρότερα :P .
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
23 Oct 2015 22:15 #170079 by Blood Prince

Ntallaris wrote: Κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να εγκαταστήσεις και από το dvd ακολουθώντας το support του steam εδώ , βέβαια θα χρειαστείς και το steam για το activation γιατί για το Tomb Raider μόνο στο Steam γίνεται. Απ' ότι είδα πολλές φορές στο Steam ενώ έχεις το retail αυτό αρχίζει να το κατεβάζει μάλλον φταίνε οι ρυθμίσεις που έβαλα πιο πάνω. Στο συγκεκριμένο λογικά θα έχει και πολλά update να κατεβάσεις αφού το retail είναι μικρότερο από το digital. Τώρα νόημα μην ψάχνεις άλλα games παίρνεις retail και σου βάζουν μέσα ένα steam key, υπάρχουν και χειρότερα :P .

Δηλαδή θα μπορώ κάνω εγκατάσταση χωρίς download από steam..οπότε αν το παιχνίδι παίζει, καθώς θα είναι εγκατεστημένο, τι ρόλο παίζει το activation ;

[IMG

Peter Baylish

More
23 Oct 2015 22:24 - 23 Oct 2015 22:25 #170081 by Marios Ntallaris
Με βάση το λινκ, θα μπορείς να το εγκαταστήσεις χωρίς download. Υποθέτω με το activation απλά θα μπει στην βιβλιοθήκη σου και θα έχεις υποστήριξη με updates και τα σχετικά. Επίσης διάβασα πως το Tomb Raider χρησιμοποιεί τον installer του Steam οπότε θα ανοίξεις ούτως ή αλλιώς το Steam οπότε θα κάνεις λογικά γρήγορα και το activation.
Last edit: 23 Oct 2015 22:25 by Marios Ntallaris.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince