Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δεν ξερω για pc αμα βγει ομως στο ps4 το πηρα!!!HyperSecret wrote: Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Ειμαι ο Γιάννης και ειμαι καινοργιος στο forum, Ελπιζω να εγραψα στο σωστο μερος
Θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο Παιχνιδι Spyro η crash bandicoot για υπολογιστη, Ωρες ατελειωτες καψίματος playstation 2 και θα ψηνομουν να το βρω και για υπολογιστη
HyperSecret wrote: Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Ειμαι ο Γιάννης και ειμαι καινοργιος στο forum, Ελπιζω να εγραψα στο σωστο μερος
Θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο Παιχνιδι Spyro η crash bandicoot για υπολογιστη, Ωρες ατελειωτες καψίματος playstation 2 και θα ψηνομουν να το βρω και για υπολογιστη
To παιχνιδι αυτο στο wii u ειναι απλα φοβερο. το καλητερο παιχνιδι survival με ζομπι που επαιξα ποτε.tonyler wrote: Μολις τσεκαα το trailer της ubisoft για το zmbieU σε ps4,xbox one και pc.Aθλιο trailer,αλλα το αγαπησα.....Τρομερο soundtrack!!!
Myrmidon wrote: Πριν τέσσερα χρόνια μια ομάδα πρώην εργαζόμενων της Relic Entertainment αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα νέο studio με όνομα Blackbird Interractive. Το μόνο project που είχαν ξεκινήσει ήταν το Hardware Ship Breakers με θεματολογία από τη σειρά Homeworld. To παιχνίδι σχεδιαζόταν τότε, (βάση φημών) με τη χρήση της Unity3D engine. Αργότερα η Gearbox, χρησιμοποιησε την B.I. για το remaster του Homeworld που βγήκε φέτος το Φεβρουάριο και στη συμφωνία μεταξύ των δυο, υπήρχε ο όρος ότι η B.I. θα μπορούσε να χρησιμοποιησει την ονομασία "Ηomeworld" στο project της. Έτσι το παιχνίδι μετονομαστηκε σε Homeworld:Ship Breakers. Μήπως έχουμε τίποτα νέα από αυτό το "μέτωπο" ;
Β.Ι. Site Press section
Gearbox Software Site about Ship Breakers