Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

More
07 Jan 2015 11:27 #155311 by Αγησίλαος Σιντόρης
Κατα την γνωμη μου φιλε μου,κρινοντας απο το γεγονος οτι εχω ασχοληθει με καποια απο αυτα τα gameς οπως κυριως το assasins creed, uncharted σου βαζω μεσα και το far cry π.χ..Κυριαρχο στοιχειο ολων ειναι η αυτοτελεια του καθε παιχνιδιου..Ναι μεν εχουν ολα κομματια της ιστοριας που συνδεονται με καποιον τροπο με τα προηγουμενα αλλα αυτοτελως δημιουργουν μια καινουργια ιστορια το καθενα ...Χωρις αυτο να σημαινει οτι χρειαζεσαι τις προηγουμενς σειρες για να προχωρησεις σε σημεια μεσα στο παιχνιδι..Μπορεις και το εχω κανει κι εγω να ξεκινησεις με οποια σειρα θελεις,γιατι ετσι,γιατι μπορεις και γιατι μπορει καποιο game να πεσει στα χερια σου για Χ λογους.Μην αισθανεσαι ενοχες και μην ακους κανεναν.Ασχολουμαστε με τα παιχνιδια επειδη μας αρεσουν,επειδη γουσταρουμε,δεν υπαρχουν κανονες,κανενας δεν μπορει να σου πει τι θα κανεις και τι οχι..Εσυ και μονο εσυ αποφασιζεις.Μπορει οταν παιξεις ενα game να σου δημιουργηθει μετα η αναγκη να παιξεις και τα προηγουμενα η και οχι..Δικια σου η αποφαση και κανενος αλλου..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2015 12:48 #155314 by Νικολής Ασημάκης
Είναι μεν αυτοτελή και θα τα χαρείς, αλλά σε ένα ποσοστό του 60%, καθώς δεν θα είσαι σε θέση να πιάνεις τις αναφορές σε προηγούμενα παιχνίδια, να ξέρεις τι έχουν ζήσει κάποιοι χαρακτήρες κλπ. Βέβαια, έπαιξα το KotOR 2 πριν το 1 και ναι μεν σποϊλεριάστικα για το σενάριο του 1, αλλά το είδα και σαν "prequel" και πάλι το καραγούσταρα, οπότε θα μπορούσε να σου βγει και έτσι. Πάντα μπορείς όμως να τα δεις έστω στο youtube για να καταλάβεις τι παίζει, χωρίς να χρειαστεί να πάρεις κονσόλα κλπ.

More
08 Jan 2015 02:22 #155344 by Αντώνης Δαγκαλίδης
είναι η ιδέα μου ή στα τελευταία video games όπως far cry 4, alien isolation κλπ όλα τα αντικείμενα και οι άνθρωποι έχουν κανονικά σκια αλλά ο χαρακτήρας που χειρίζεσαι όχι;ς

More
10 Jan 2015 19:41 - 19 Jan 2015 21:29 #155416 by Πιέρρος Φουστέρης
Έρχεται το Age of Empires 4;

Σύμφωνα με αγγελία της Microsoft, η αμερικάνικη εταιρεία έχει δημιουργήσει την "Decisive Games Team" (υπάγεται στα Microsoft Game Studios) με σκοπό την ανάπτυξη video games "παγκόσμιας κλάσης" όπως αναφέρει και συγκεκριμένα την "συνέχεια ενός αγαπημένου Strategy". Διαβάστε περισσότερα στην σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 19 Jan 2015 21:29 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
10 Jan 2015 21:53 #155419 by Μάνος Γρυπάρης

McCormick wrote: είναι η ιδέα μου ή στα τελευταία video games όπως far cry 4, alien isolation κλπ όλα τα αντικείμενα και οι άνθρωποι έχουν κανονικά σκια αλλά ο χαρακτήρας που χειρίζεσαι όχι;ς

Υπάρχει σκιά και στο χαρακτήρα σου αλλά επειδή είναι first-person φαίνεται σε ελάχιστα σημεία. Αν παίξεις και σκύψεις θα την δεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jan 2015 12:42 #155426 by Στρατής Πτηνά
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ PRO 15 ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ PC ΜΕ 32 BIT?

More
12 Jan 2015 21:12 #155463 by Αγησίλαος Σιντόρης
Περιμενουμε πως και πως το Age of empires 4.!! Μεγαλη η συγκινηση ελπιζω να μην μετατραπει σε απογοητευση ομως γιατι ειμαι φαν της σειρας και εχω ρηξει απειρο λιωσιμο στο 3..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
13 Jan 2015 17:51 #155476 by Αντώνης Δαγκαλίδης

Manos wrote:

McCormick wrote: είναι η ιδέα μου ή στα τελευταία video games όπως far cry 4, alien isolation κλπ όλα τα αντικείμενα και οι άνθρωποι έχουν κανονικά σκια αλλά ο χαρακτήρας που χειρίζεσαι όχι;ς

Υπάρχει σκιά και στο χαρακτήρα σου αλλά επειδή είναι first-person φαίνεται σε ελάχιστα σημεία. Αν παίξεις και σκύψεις θα την δεις.

εγώ πάντως δε βλέπω καμία σκια. ακόμα και όταν πετάω με το ελικοπτεράκι στο far cry 4 στο ps4 και κοιτάξω κάτω σκιά έχει μόνο το ελικοπτεράκι. και πέταξα και χαμηλά για να σιγουρευτώ πως δε φαινόταν έτσι επειδή πετούσα ψηλά

More
05 Mar 2015 20:08 #157666 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Hironobu Sakaguchi, δημιουργός της σειράς Final Fantasy, δήλωσε ότι.....σιχένεται τα sequels!!!

Πως γίνεται να έχεις δημιουργήσεις 14 επεισόδια, άλλα τόσα spin-offs, να ετοιμάζεις το 15ο και να δηλώνεις κάτι τέτοιο? Με το μαστίγιο σε έβαλαν άνθρωπέ μου να τα φτιάξεις?

Δείτε εδώ
www.vg247.com/2015/03/05/final-fantasy-creator-hates-sequels/

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Mar 2015 14:40 #157687 by Μάνος Γρυπάρης
Ο δημιουργός των Pokemon ετοιμάζει κάτι με την Sega
Δείτε τι ανέβασε η Sega στο Twitter της.

Περισσότερα στις 11 Μαρτίου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments: