Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
06 Oct 2020 12:34 - 06 Oct 2020 12:36 #239820 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Και εντάξει, υπάρχουν και πολύ δυσκολότερα που εξ'αρχής οι απαιτήσεις είναι τεράστιες όπως τα Dark
Souls και το Bloodborne. Εφιαλτικά το λιγότερο. Πιστεύω πως όταν το βιντεοπαιχνίδι σε ζορίζει όμως γίνεται συναρπαστικό. Ψυχραιμία χρειάζεται πάνω απ' όλα και επιμονή.

Bloodborne τι μου θύμισες τώρα...εάν εξαιρέσουμε το DLC που με ζόρισε κάπως και τα Chalice Dungeons τα οποία είναι προαιρετικά δεν είναι καθόλου δύσκολο θα έλεγα.

Σκέφτομαι να το ξαναπαίξω κάποια στιγμή παρόλο που έχω Πλατίνα.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο από το τελικό boss στα Chalice Dungeons που το κέρδισα εύκολα.Εχω Πλατίνα και στο Dark Souls 3.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Oct 2020 12:36 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Αναστασία Κεραμάρη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2020 19:48 #239832 by Αναστασία Κεραμάρη
Το Bloodborne στην αρχή και μέχρι να το μάθω ήταν ο εφιάλτης μου. Εξάντλησα κάθε υπομονή που είχα και βρήκα και καινούρια αποθέματα. Είμαι η gamer που πάω και πέφτω με τα μούτρα και στο Bloodborne, όπως και στο Dark Souls, αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί κανείς να κάνει. Με δυσκόλεψε πολύ! Βέβαια, τώρα που ανέφερες την πλατίνα αισθάνομαι το challenge μέσα μου, οπότε θα το τολμήσω!
Έχεις κάποιa συμβουλή γενικά για το Bloodborne;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Oct 2020 21:39 #239837 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Το Bloodborne στην αρχή και μέχρι να το μάθω ήταν ο εφιάλτης μου. Εξάντλησα κάθε υπομονή που είχα και βρήκα και καινούρια αποθέματα. Είμαι η gamer που πάω και πέφτω με τα μούτρα και στο Bloodborne, όπως και στο Dark Souls, αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί κανείς να κάνει. Με δυσκόλεψε πολύ! Βέβαια, τώρα που ανέφερες την πλατίνα αισθάνομαι το challenge μέσα μου, οπότε θα το τολμήσω!
Έχεις κάποιa συμβουλή γενικά για το Bloodborne;

Εχω πολύ καιρό να παίξω οπότε δεν θυμάμαι πολλά.

Βέβαια τον χαρακτήρα μου δεν τον έχω διαγράψει και θα ξαναπαίξω κάποια στιγμή το βασικό παιχνίδι και το DLC. (τώρα που πήρα Πλατίνα δεν ξαναπαίζω Pthumeru Chalices γιατί με ζόρισαν αρκετά από το Depth 3 και μετά . :P )

Απ'οτι θυμάμαι η Arcane με βοήθησε πολύ ειδικά με Amygdala στο Chalice Dungeons (στο βασικό παιχνίδι ήταν εύκολη) και την είχα ανεβάσει κοντά στο 99.

Επίσης το Vitality το είχα αρκετά υψηλό γιατί με βοήθησε στο Cursed όπου έπαιζα με το μισό Vitality.

Να θυμάσαι να έχεις υπομονή και να φαρμάρεις αρκετά.Καλό farming location είναι το Lecture Building και κάποιοι Λυκάνθρωποι σε ένα μεγάλο δωμάτιο στο Ailing Loran Chalice.

Επίσης upgrade στα όπλα να κάνεις,το Saw Cleaver ήταν το αγαπημένο μου.Εγώ πειραματιζόμουν και με τα Blood Gem ανάλογα με τις αδυναμίες των αντιπάλων.

Στο DLC ουσιαστικά ο Orphan of Kos με δυσκόλεψε αρκετά,τα άλλα bosses τα βρήκα εύκολα όπως και στο βασικό παιχνίδι.

Η δυσκολία για Πλατίνα είναι στα Chalice Dungeons τα οποία είναι πιο δύσκολα και από το DLC.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Αναστασία Κεραμάρη

More
07 Oct 2020 16:06 #239848 by Αναστασία Κεραμάρη
Πολύ χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες. Θα τις έχω σαν χάρτη σίγουρα γιατί προβλέπεται μεγάλο το εγχείρημά μου. Η υπομονή πάει πάνω απ' όλα σε τέτοια games.

More
07 Oct 2020 16:15 - 07 Oct 2020 16:16 #239849 by Αναστασία Κεραμάρη
Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες το Kingdom Hearts Final Mix και θα τα πάρω όλα με τη σειρά μέχρι και το 3. Μαζεύω σχόλια και γενικά στο τέλος σκοπεύω να κάνω και ένα review γιατί είναι σίγουρα μια σειρά παιχνιδιών που επιδέχονται μεγάλο σχολιασμό.
Για την ώρα πάντως θα πω ότι είχα ξεχάσει πόσο με μπερδεύει το Χ για χτύπημα και το Ο για άλματα, όπως επίσης θα προσθέσω το ότι ένιωσα νοσταλγία. Θυμάμαι όταν το είχα πρωτοαποκτήσει για Playstation 2, που επειδή δεν ήξερα αγγλικά και δεν καταλάβαινα και τη λογική του λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, δε μπόρεσα να το εκτιμήσω όσο του άξιζε.
Attachments:
Last edit: 07 Oct 2020 16:16 by Αναστασία Κεραμάρη.

More
08 Oct 2020 19:43 #239917 by Αναστασία Κεραμάρη
Η πάλη στο Kingdom Hearts συνεχίζεται και μπορώ να πω ότι το Gummi Ship είναι τέλειο γιατί παραπέμπει σε space invaders αλλά σε μια πιο 3D εκδοχή. Το χειρίζομαι, επίσης, το ίδιο αδέξια όπως τότε, αλλά σιγά σιγά το βρίσκω!
Attachments:

More
30 Oct 2020 14:37 - 30 Oct 2020 14:39 #240603 by Blood Prince
Μου δημιουργήθηκε όρεξη και έχω ξεκινήσει να παίζω το Dark Souls Remastered.

Δεν έχω ως στόχο την πλατίνα αλλά να δω τα Credits.Το προχωράω αργά.

Ο χαρακτήρας μου είναι Sorcerer.Τα πρώτα δύο bosses τα κέρδισα εύκολα.

Τα γραφικά πάντως είναι απαράδεκτα.Το καλό είναι πως ο χαρακτήρας μου είναι όμορφος εξ αρχής και δεν μου πήρε χρόνο να τον φτιάξω όπως στα υπόλοιπα Soulsborne.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 Oct 2020 14:39 by Blood Prince.

More
30 Oct 2020 17:45 #240607 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Μου δημιουργήθηκε όρεξη και έχω ξεκινήσει να παίζω το Dark Souls Remastered.

Δεν έχω ως στόχο την πλατίνα αλλά να δω τα Credits.Το προχωράω αργά.

Ο χαρακτήρας μου είναι Sorcerer.Τα πρώτα δύο bosses τα κέρδισα εύκολα.

Τα γραφικά πάντως είναι απαράδεκτα.Το καλό είναι πως ο χαρακτήρας μου είναι όμορφος εξ αρχής και δεν μου πήρε χρόνο να τον φτιάξω όπως στα υπόλοιπα Soulsborne.

Θέλω να προσθέσω πως το βρίσκω πιο δύσκολο από τα άλλα Dark Souls καθώς στην αρχή δεν μπορώ να κάνω fast travel από Bonfire σε Bonfire.

Εχει και κάποιες κρυφές περιοχές τις οποίες μέσω walkthrough τις βρίσκω.

Bell Gargoyle πανεύκολο boss και αυτό.Κέρδισα Asylum Demon,Taurus Demon και Bell Gargoyle χωρίς καν να ανέβω level.

[IMG

Peter Baylish

More
30 Oct 2020 23:47 #240642 by Blood Prince
Αυτός ο Capra Demon με έχει ζαλίσει και μου έρχεται να τα παρατήσω.Βέβαια είναι προαιρετικός.

[IMG

Peter Baylish

More
31 Oct 2020 10:44 #240646 by Blood Prince
Σήμερα το πρωϊ σηκώθηκα με όρεξη και κέρδισα και τον Capra Demon στο Dark Souls.Το πρώτο boss που με δυσκόλεψε και το τέταρτο συνολικά που κερδίζω xD

Τώρα σκέφτομαι να πάω στα Depths.Νομίζω είναι η περιοχή πρίν την φημισμένη Blighttown.

[IMG

Peter Baylish