Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
11 Nov 2020 19:04 #241025 by Blood Prince
Σήμερα επισκέφτηκα Demons Ruins και Lost Izalith όπου κέρδισα χαλαρότατα 4 Bosses και τώρα απομένουν μόνο δύο τοποθεσίες πρίν το τελικό boss.

Θα μπορούσα να το τερματίσω και αύριο,αλλά θα παίξω και το DLC οπότε θα καθυστερήσω τα Credits λίγο καθώς αν βιαστώ να το τερματίσω θα μεταβώ στο NG Plus και δεν θα μπορώ να παίξω το DLC.

Το βασικό παιχνίδι πάντως ήταν πολύ πιο εύκολο από το Dark Souls 3 !!!

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Nov 2020 19:06 #241026 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Παίζοντας το Witcher 3 κατάλαβα ότι στη σειρά έκαναν πολύ καλή επιλογή στο casting των πρωταγωνιστών.

Η σειρά σχετίζεται με τα βιβλία και όχι με το παιχνίδι.

Εγώ που έχω διαβάσει τα βιβλία θεωρώ πως η σειρά δεν ήταν καλή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Nov 2020 20:18 - 12 Nov 2020 20:18 #241045 by Blood Prince
Πανεύκολα bosses Nito και Gwyndolin που κέρδισα σήμερα.

Η δυσκολία στο Dark Souls πηγάζει μόνο από το γεγονός πως δεν μπορώ να κάνω fast travel σε όλα τα Bonfires κατά τα άλλα τα bosses είναι ευκολότερα από του Dark Souls 3.

Συνολικά μου πήρε 2 εβδομάδες και 80 ώρες να φτάσω στο τέλος κερδίζοντας και τα προαιρετικά bosses.

Τώρα απομένει μόνο το τελικό boss Gwyn αλλά δεν θα το αντιμετωπίσω καθώς θα δοκιμάσω το DLC το οποίο έχει τουλάχιστον 3 bosses γιατί μπορώ να κάνω skip τον δράκο Kalameet και να παλέψω το τελικό boss του DLC Manus.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Nov 2020 20:18 by Blood Prince.

More
13 Nov 2020 18:50 #241099 by Αναστασία Κεραμάρη
Λοιπόν..Θα πω το εξής συνοπτικά:

Witcher 3. Έχω Ciri, πρέπει να φάω τους φρουρούς. Νομίζω γνωστό σημείο και πολυσυζητημένο. Πρέπει να ξεφύγω. Σκοτώνω μπόλικους, αλλά εν τέλει πεθαίνω.

Τί κάνω? Καμία συμβουλή για να μην έχουμε θύματα τηλεοράσεις και PS4 aπό την εξάντληση υπομονής?

More
13 Nov 2020 18:55 - 13 Nov 2020 18:56 #241101 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Λοιπόν..Θα πω το εξής συνοπτικά:

Witcher 3. Έχω Ciri, πρέπει να φάω τους φρουρούς. Νομίζω γνωστό σημείο και πολυσυζητημένο. Πρέπει να ξεφύγω. Σκοτώνω μπόλικους, αλλά εν τέλει πεθαίνω.

Τί κάνω? Καμία συμβουλή για να μην έχουμε θύματα τηλεοράσεις και PS4 aπό την εξάντληση υπομονής?

Εγώ ποτέ δεν είχα απορία με witcher 3.

Το παιχνίδι το έχω τερματίσει δύο φορές και δεν ξέρω που ακριβώς αναφέρεσαι.

Σε ποιό επίπεδο δυσκολίας το παίζεις ;

Με Ciri δεν είχα θέμα εγώ αλλά μπορείς να βρείς walktrough στο youtube για να σε διευκολύνει.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Nov 2020 18:56 by Blood Prince.

More
13 Nov 2020 20:29 #241135 by Αναστασία Κεραμάρη
Γενικά δεν είχα συναντήσει άλλο σημείο να με κολλήσει. Αλλά εδώ κόλλησα!
Οκ, θα ψάξω walkthrough

More
13 Nov 2020 20:53 #241136 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Γενικά δεν είχα συναντήσει άλλο σημείο να με κολλήσει. Αλλά εδώ κόλλησα!
Οκ, θα ψάξω walkthrough

Νομίζω πρέπει να τους εξοντώσεις αλλά εξαρτάται και το επίπεδο στο οποίο παίζεις.Αν το έχεις βάλει στο δύσκολο,μπορείς να χαμηλώσεις το επίπεδο δυσκολίας αν δεν πας για Trophy.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Nov 2020 22:46 #241138 by Μιχάλης Παυλίδης

TutuOfTutunia wrote: Λοιπόν..Θα πω το εξής συνοπτικά:

Προτιμότερο να τρέξεις στο objective του παιχνιδιού , δηλαδή να τρέξεις, στο συγκεκριμένο σημείο όσους σκοτώνεις τόσοι βγαίνουν (βγαίνουν συνέχεια χωρίς σταματημό). Αν το παίζεις σε ψηλό επίπεδο καλύτερα να αποφύγεις κάτι σκάλες που σε κατεβάζουν σε μια μικρή πλατεία γιατί οι περισσότεροι χρησιμοποιούν crossbows(το γραφείο πως δεν έσπασε δεν ξέρω!).
The following user(s) said Thank You: Αναστασία Κεραμάρη

More
14 Nov 2020 20:56 - 14 Nov 2020 20:58 #241160 by Blood Prince
Ενώ στο βασικό παιχνίδι των Dark Souls τα πηγαίνω περίφημα στο DLC συνήθως δυσκολεύομαι.

Κατάφερα να τερματίσω χωρίς βοήθεια το Crown of the Ivory King του Dark Souls 2 Scholar of the first sin αλλά στα Crown of the Sunken and Iron King κέρδισα καθώς έπαιζα Online και έκανα summon άλλον παίκτη.

Στο Dark Souls 3 τερμάτισα το Ashes of Ariandel αγαπημένο μου DLC αλλά στο The Ringed City δεν κέρδισα το Final Boss και τον Midir.

Τώρα στο Dark Souls Remastered ξεκίνησα με το δεξί το DLC και κέρδισα το boss Sanctuary Guardian...είμαι περίεργος πως θα τα πάω στην συνέχεια...υπάρχουν άλλα 3 bosses με τα 2 υποχρεωτικά καθώς μπορώ να παλέψω Manus χωρίς να κερδίσω Kalameet.

Δεν θα σκάσω αν δεν τα καταφέρω να τερματίσω το DLC αλλά παίζω για την εμπειρία.Πάντως αν κερδίσω Manus θα νιώθω σαν να πήρα Πλατίνα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Nov 2020 20:58 by Blood Prince.

More
14 Nov 2020 22:51 #241161 by Blood Prince
Ο Knight Artorias πολύ σπαστικός.Είναι δυσκολότερος από όλα τα bosses του βασικού παιχνιδιού.Είμαι κοντά level 90 και βαριέμαι να φαρμάρω για να ανέβω level.Λέω να τον παρατήσω και να παλέψω Gwyn να ξεμπερδεύω.

[IMG

Peter Baylish