Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
15 Nov 2020 01:28 - 15 Nov 2020 02:29 #241162 by Blood Prince
Εύκολο τον περίμενα τον Gwyn όπως το υπόλοιπο παιχνίδι και διαψεύστηκα πανηγυρικά...δεν προλαβαίνω καν να θεραπευτώ.

Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να κάνω summon τον Solaire ή κάποιον NPC και θα πρέπει να τον κερδίσω Solo.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Nov 2020 02:29 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Nov 2020 03:45 #241163 by Blood Prince
Κατάφερα και κέρδισα τον Gwyn τελικά και τερμάτισα το Dark Souls Remastered αλλά με πέταξε κατευθείαν στο NG Plus και δεν μπορώ να συνεχίσω το DLC.

Οχι πως δεν το ήξερα δηλαδή.

Τέσπα κέρδισα συνολικά 23 bosses εκ των οποίων τα 22 ήταν από το βασικό παιχνίδι (υποχρεωτικά και προαιρετικά) και το ένα από το DLC.

Δεν κατάφερα να κερδίσω Knight Artorias και δεν πάλεψα καν Kalameet και Manus.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
15 Nov 2020 14:40 - 15 Nov 2020 14:45 #241168 by Blood Prince
Χθές που το τερμάτισα το Dark Souls Remastered δεν είδα καν τα Credits καθώς ήθελα να βγάλω βίντεο και καταλάθος πάτησα Skip.

Ετσι είδα ένα βίντεο στο youtube καθώς το soundtrack στο τέλος μου άρεσε.

Υπάρχουν videogames όμως που δεν σε αφήνουν να κάνεις skip τα credits.Στο Dark Souls δεν ισχύει.

Θα το ξαναπαίξω κάποια στιγμή μελλοντικά NG Plus ή με άλλο χαρακτήρα από το μηδέν και θα ξαναδοκιμάσω το DLC γιατί το έχω σε εκκρεμότητα,καθώς δεν είδα τις τοποθεσίες
Oolacile Township και Chasm of Abyss.

Αλλά θα πρέπει να κερδίσω Knight Artorias για να τις δω.Θα δοκιμάσω άλλο build πχ αντί για μαγεία θα επενδύσω στο DEX......δεν υπάρχουν Souls Vessel στο Dark Souls για να αλλάξω τα στατιστικά οπότε μάλλον θα αποφύγω το NG+

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 15 Nov 2020 14:45 by Blood Prince.

More
16 Nov 2020 14:47 #241210 by Αναστασία Κεραμάρη
Δεν έχω παίξει Dark Souls 3, αλλά έτσι όπως διαβάζω τις περιγραφές φαίνεται πολύ καλό! Ίσως να αξιοποιήσω την καραντίνα παραγγέλνοντας το.
Για την ώρα στο σημείο εκείνο έκανα λάθος στο Witcher 3, δεν ήταν τόσο δύσκολο, απλά έπαιρνα λάθος δρόμο.
Και τέλος, θα αφήσω ένα σχόλιο που όλους μας ενώνει:

Τα loading στο Witcher 3 διαρκούν περισσότερο κι από τις διαφημίσεις του Star!!!

More
16 Nov 2020 15:55 #241213 by Αναστασία Κεραμάρη
Eντάξει...ειχα πεθάνει 3 φορες γιατι πήγαινα και πολεμούσα χαλαρή, ενώ κυκλοφορούσα με εξοπλισμό 1 armor τον οποίο είχα
ξεχάσει να αλλάξω μετά από ένα quest. Παρόλα αυτά, κατάφερα να το σκοτώσω.

More
16 Nov 2020 16:42 - 16 Nov 2020 16:47 #241217 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Δεν έχω παίξει Dark Souls 3, αλλά έτσι όπως διαβάζω τις περιγραφές φαίνεται πολύ καλό! Ίσως να αξιοποιήσω την καραντίνα παραγγέλνοντας το.
Για την ώρα στο σημείο εκείνο έκανα λάθος στο Witcher 3, δεν ήταν τόσο δύσκολο, απλά έπαιρνα λάθος δρόμο.
Και τέλος, θα αφήσω ένα σχόλιο που όλους μας ενώνει:

Τα loading στο Witcher 3 διαρκούν περισσότερο κι από τις διαφημίσεις του Star!!!

Εχεις παίξει κάν Dark Souls ή Bloodborne ; (edit Νομίζω πως σε προηγούμενο πόστ είχες πει πως έχεις παίξει Bloodborne αλλά δεν έχεις Πλατίνα)

Εγώ πήρα πλατίνα και στο Dark Souls 3 και στο Bloodborne.

Δεν είναι εύκολα παιχνίδια.

Επίσης πλατίνα στο PC και στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin.

Τώρα τερμάτισα και το Dark Souls Remastered.

Γνώμη μου....αν δεν έχεις παίξει Dark Souls....στο Dark Souls 3 μπορεί να τα βρείς σκούρα...αυτά τα παιχνίδια δεν είναι παίξε-γέλασε.

Εγώ προσωπικά ειλικρινά μιλάω δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα loading στο Witcher 3.Θα το ξαναπαίξω και τρίτη φορά...NG+

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 Nov 2020 16:47 by Blood Prince.

More
16 Nov 2020 21:45 #241220 by Αναστασία Κεραμάρη
Έχω παίξει το Dark Souls το ένα, αλλά όχι ολόκληρο γιατί ήταν ενός φίλου μου και είδα το Χάρο με τα μάτια μου! Χαχχαχαχαχαχα
Έχω παίξει όμως το Bloodborne, ναι. Εφιαλτικό, αλλά εξαιρετικό παιχνίδι! Πλατίνα ούτε καν. Το πήγα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο, μόνο και μόνο για να ζήσω την εμπειρία και σκέφτομαι να το ξαναπαίξω σωστότερα σύντομα.

More
17 Nov 2020 00:44 - 17 Nov 2020 00:46 #241231 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote: Έχω παίξει το Dark Souls το ένα, αλλά όχι ολόκληρο γιατί ήταν ενός φίλου μου και είδα το Χάρο με τα μάτια μου! Χαχχαχαχαχαχα
Έχω παίξει όμως το Bloodborne, ναι. Εφιαλτικό, αλλά εξαιρετικό παιχνίδι! Πλατίνα ούτε καν. Το πήγα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο, μόνο και μόνο για να ζήσω την εμπειρία και σκέφτομαι να το ξαναπαίξω σωστότερα σύντομα.

Εαν σε δυσκόλεψε το Dark Souls 1 θα τα βρείς σκούρα στο Dark Souls 3.

Τα 22 bosses του βασικού παιχνιδιού του Dark Souls 1 ήταν πολύ πιο εύκολα από bosses του Dark Souls 3.

Στο Dark Souls 1 ζορίστηκα λίγο με το final boss Gwyn αν και με κατάλληλη ενδυμασία και δαχτυλίδι τον κέρδισα άνετα.

Και ο Capra Demon ήταν λίγο ζόρικος στην αρχή λόγω μικρού boss room και σκυλιών αλλά καμία σχέση με Dark Souls 3.

Στο Dark Souls 3 αν θές να ζήσεις full εμπειρία έχει αρκετά ζόρικα bosses.

Dancer of the Boreal Valley,Aldrich Devourer of Gods,Lothric Younger Prince και Nameless King

Τα παραπάνω bosses είναι δυσκολότερα από όλα τα bosses του πρώτου Dark Souls.

Δεν αναφέρομαι σε DLC.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 17 Nov 2020 00:46 by Blood Prince.

More
17 Nov 2020 14:38 #241253 by Αναστασία Κεραμάρη

Blood Prince wrote:

Τα 22 bosses του βασικού παιχνιδιού του Dark Souls 1 ήταν πολύ πιο εύκολα από bosses του Dark Souls 3.

Στο Dark Souls 1 ζορίστηκα λίγο με το final boss Gwyn αν και με κατάλληλη ενδυμασία και δαχτυλίδι τον κέρδισα άνετα.

Και ο Capra Demon ήταν λίγο ζόρικος στην αρχή λόγω μικρού boss room και σκυλιών αλλά καμία σχέση με Dark Souls 3.

Dancer of the Boreal Valley,Aldrich Devourer of Gods,Lothric Younger Prince και Nameless King

Δεν αναφέρομαι σε DLC.

Στα videogames είμαι ανάλογα με τις φάσεις μου. Διαβάζοντας όσα λες, με πιάνει μια μικρή απελπισία με το Dark Souls 3, μόνο και μόνο γιατί στη φάση που είμαι τώρα με φαντάζομαι να προχωράω και να λέω συνεχώς ''Μμμμ, δε θα πάω από εκεί, γιατί υπάρχει αυτό. Μμμ Ούτε από εκεί θα πάω, γιατί υπάρχει αυτό.'' Και θα καταλήξω να κάνω κύκλους γύρω από τον εαυτό μου.
Μ'αρέσουν πολύ αυτά τα παιχνίδια, είναι super challenging. Απλά το ότι είναι τόσο δύσκολα με κάνουν να θέλω να παίζω ένα το χρόνο, μόνο και μόνο γιατί δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ τα πάω πολύ αργά και βάζω όλη την υπομονή της ψυχής μου. Παρόλα αυτά, θα εξετάσω την άποψη που ανέπτυξες και ίσως το παίξω μια μέρα.

More
17 Nov 2020 15:54 #241254 by Blood Prince

TutuOfTutunia wrote:

Blood Prince wrote:

Δεν αναφέρομαι σε DLC.

Στα videogames είμαι ανάλογα με τις φάσεις μου. Διαβάζοντας όσα λες, με πιάνει μια μικρή απελπισία με το Dark Souls 3, μόνο και μόνο γιατί στη φάση που είμαι τώρα με φαντάζομαι να προχωράω και να λέω συνεχώς ''Μμμμ, δε θα πάω από εκεί, γιατί υπάρχει αυτό. Μμμ Ούτε από εκεί θα πάω, γιατί υπάρχει αυτό.'' Και θα καταλήξω να κάνω κύκλους γύρω από τον εαυτό μου.
Μ'αρέσουν πολύ αυτά τα παιχνίδια, είναι super challenging. Απλά το ότι είναι τόσο δύσκολα με κάνουν να θέλω να παίζω ένα το χρόνο, μόνο και μόνο γιατί δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ τα πάω πολύ αργά και βάζω όλη την υπομονή της ψυχής μου. Παρόλα αυτά, θα εξετάσω την άποψη που ανέπτυξες και ίσως το παίξω μια μέρα.

Δεν θα έλεγα πως είναι τρομερά δύσκολα αν πρώτον ξέρεις τους μηχανισμούς πχ τι είναι το τάδε δαχτυλίδι,τι είναι το estus flask κλπ και δεύτερον έχεις όρεξη να φαρμάρεις για να ανέβεις επίπεδο.Τα expansions δυσκολεύουν.

Εμένα το Dark Souls 3 μου πήρε δύο εβδομάδες να το τερματίσω και ένα μήνα για Πλατίνα.

Anyway τώρα παίζω Fifa 19.

Κάποια στιγμή στο μέλλον θα ξαναπαίξω τα παιχνίδια Dark Souls Remastered και Dark Souls 3 back to back με νέο χαρακτήρα (όχι NG+) γιατί θέλω να τερματίσω τα expansions.Ευκαιρία να δω και την διαφορά στα γραφικά.

Στο Artorias of the Abyss δεν έχω κερδίσει Knight Artorias,Manus και Dragon Kalameet και στο The Ringed City δεν έχω κερδίσει Slave Knight Gael και Midir.

[IMG

Peter Baylish