Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TutuOfTutunia wrote: Δεν έχω παίξει Dark Souls 3, αλλά έτσι όπως διαβάζω τις περιγραφές φαίνεται πολύ καλό! Ίσως να αξιοποιήσω την καραντίνα παραγγέλνοντας το.
Για την ώρα στο σημείο εκείνο έκανα λάθος στο Witcher 3, δεν ήταν τόσο δύσκολο, απλά έπαιρνα λάθος δρόμο.
Και τέλος, θα αφήσω ένα σχόλιο που όλους μας ενώνει:
Τα loading στο Witcher 3 διαρκούν περισσότερο κι από τις διαφημίσεις του Star!!!
TutuOfTutunia wrote: Έχω παίξει το Dark Souls το ένα, αλλά όχι ολόκληρο γιατί ήταν ενός φίλου μου και είδα το Χάρο με τα μάτια μου! Χαχχαχαχαχαχα
Έχω παίξει όμως το Bloodborne, ναι. Εφιαλτικό, αλλά εξαιρετικό παιχνίδι! Πλατίνα ούτε καν. Το πήγα με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο, μόνο και μόνο για να ζήσω την εμπειρία και σκέφτομαι να το ξαναπαίξω σωστότερα σύντομα.
Blood Prince wrote:
Εαν σε δυσκόλεψε το Dark Souls 1 θα τα βρείς σκούρα στο Dark Souls 3.
Τα 22 bosses του βασικού παιχνιδιού του Dark Souls 1 ήταν πολύ πιο εύκολα από bosses του Dark Souls 3.
Στο Dark Souls 1 ζορίστηκα λίγο με το final boss Gwyn αν και με κατάλληλη ενδυμασία και δαχτυλίδι τον κέρδισα άνετα.
Και ο Capra Demon ήταν λίγο ζόρικος στην αρχή λόγω μικρού boss room και σκυλιών αλλά καμία σχέση με Dark Souls 3.
Στο Dark Souls 3 αν θές να ζήσεις full εμπειρία έχει αρκετά ζόρικα bosses.
Dancer of the Boreal Valley,Aldrich Devourer of Gods,Lothric Younger Prince και Nameless King
Τα παραπάνω bosses είναι δυσκολότερα από όλα τα bosses του πρώτου Dark Souls.
Δεν αναφέρομαι σε DLC.
TutuOfTutunia wrote:
Blood Prince wrote:
Εαν σε δυσκόλεψε το Dark Souls 1 θα τα βρείς σκούρα στο Dark Souls 3.
Τα 22 bosses του βασικού παιχνιδιού του Dark Souls 1 ήταν πολύ πιο εύκολα από bosses του Dark Souls 3.
Στο Dark Souls 1 ζορίστηκα λίγο με το final boss Gwyn αν και με κατάλληλη ενδυμασία και δαχτυλίδι τον κέρδισα άνετα.
Και ο Capra Demon ήταν λίγο ζόρικος στην αρχή λόγω μικρού boss room και σκυλιών αλλά καμία σχέση με Dark Souls 3.
Στο Dark Souls 3 αν θές να ζήσεις full εμπειρία έχει αρκετά ζόρικα bosses.
Dancer of the Boreal Valley,Aldrich Devourer of Gods,Lothric Younger Prince και Nameless King
Τα παραπάνω bosses είναι δυσκολότερα από όλα τα bosses του πρώτου Dark Souls.
Δεν αναφέρομαι σε DLC.
Στα videogames είμαι ανάλογα με τις φάσεις μου. Διαβάζοντας όσα λες, με πιάνει μια μικρή απελπισία με το Dark Souls 3, μόνο και μόνο γιατί στη φάση που είμαι τώρα με φαντάζομαι να προχωράω και να λέω συνεχώς ''Μμμμ, δε θα πάω από εκεί, γιατί υπάρχει αυτό. Μμμ Ούτε από εκεί θα πάω, γιατί υπάρχει αυτό.'' Και θα καταλήξω να κάνω κύκλους γύρω από τον εαυτό μου.
Μ'αρέσουν πολύ αυτά τα παιχνίδια, είναι super challenging. Απλά το ότι είναι τόσο δύσκολα με κάνουν να θέλω να παίζω ένα το χρόνο, μόνο και μόνο γιατί δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ τα πάω πολύ αργά και βάζω όλη την υπομονή της ψυχής μου. Παρόλα αυτά, θα εξετάσω την άποψη που ανέπτυξες και ίσως το παίξω μια μέρα.