Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Είπαμε, συλλεκτική...Blood Prince wrote:
TheReaper wrote: ή το Ghost of Tsushima.
Αγόρασες Ghost of Tsushima day one ;
Είναι πολύ καλό παιχνίδι και η πλατίνα είναι αρκετά εύκολη. Για μένα τουλάχιστον. Τώρα όσον αφορά τη δυσκολία, δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ το βρήκα εύκολο σαν παιχνίδι, θέλει καλή προσοχή πότε σου επιτίθενται.Blood Prince wrote: Λοιπόν έπαιξα κάμποσες ώρες σήμερα και είναι εθιστικό το Spiderman.
Με δυσκολεύει πάντως στο πιο εύκολο επίπεδο που το έχω βάλει.Λογικά λόγω χαμηλού level.
Κοιτάζω να ασχολούμαι και με άλλες δραστηριότητες και όχι μόνο με τις βασικές αποστολές.
Ο χάρτης φαίνεται κάπως μονότονος και κουραστικός γιατί βλέπω ουρανοξύστες παντού.
Για Πλατίνα έχει άφθονο περιεχόμενο πιστεύω και σκέφτομαι πως καλά έκανα που δεν πλήρωσα επιπλέον λεφτά για να αγοράσω και τα DLCs.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Όσο για τον χάρτη, να παραθέσω τα λόγια του Tobey Maguire, ο οποίος σε πρεμιέρα ταινίας Spider Man είπε "χωρίς τη Νέα Υόρκη, δε θα υπήρχε Spider Man". Αλλιώς από που να κρεμαστεί;
Μερικά ναι, είναι υπερβολικά δύσκολα. Δηλαδή και τέλεια που τα έκανα, δε μου έδινε χρυσό. Αλλά αν θυμάμαι σωστά, το κόλπο είναι να χρησιμοποιείς και τα gadgets για να κάνεις καλά combo και να τελειώνεις γρήγορα.Blood Prince wrote: Αυτά τα stealth taskmasters στο Spiderman είναι πολύ σπαστικά.