Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
10 Aug 2020 22:08 #237379 by Aνέστης Αδαμίδης

Blood Prince wrote:

TheReaper wrote: ή το Ghost of Tsushima.

Αγόρασες Ghost of Tsushima day one ; :woohoo:

Είπαμε, συλλεκτική...

Blood Prince wrote: Λοιπόν έπαιξα κάμποσες ώρες σήμερα και είναι εθιστικό το Spiderman.

Με δυσκολεύει πάντως στο πιο εύκολο επίπεδο που το έχω βάλει.Λογικά λόγω χαμηλού level.

Κοιτάζω να ασχολούμαι και με άλλες δραστηριότητες και όχι μόνο με τις βασικές αποστολές.

Ο χάρτης φαίνεται κάπως μονότονος και κουραστικός γιατί βλέπω ουρανοξύστες παντού.

Για Πλατίνα έχει άφθονο περιεχόμενο πιστεύω και σκέφτομαι πως καλά έκανα που δεν πλήρωσα επιπλέον λεφτά για να αγοράσω και τα DLCs.

Είναι πολύ καλό παιχνίδι και η πλατίνα είναι αρκετά εύκολη. Για μένα τουλάχιστον. Τώρα όσον αφορά τη δυσκολία, δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ το βρήκα εύκολο σαν παιχνίδι, θέλει καλή προσοχή πότε σου επιτίθενται.

Όσο για τον χάρτη, να παραθέσω τα λόγια του Tobey Maguire, ο οποίος σε πρεμιέρα ταινίας Spider Man είπε "χωρίς τη Νέα Υόρκη, δε θα υπήρχε Spider Man". Αλλιώς από που να κρεμαστεί;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2020 09:15 #237380 by Blood Prince

TheReaper wrote: Όσο για τον χάρτη, να παραθέσω τα λόγια του Tobey Maguire, ο οποίος σε πρεμιέρα ταινίας Spider Man είπε "χωρίς τη Νέα Υόρκη, δε θα υπήρχε Spider Man". Αλλιώς από που να κρεμαστεί;

Και ο Ταρζάν κρεμιόταν από την ζούγκλα...υπάρχει και η ταινία Spiderman Far From Home όπου είναι σε άλλες χώρες.

Ο χάρτης είναι εξαιρετικά μονότονος....στα κτίρια δεν μπορώ να μπω καν μέσα...θα μπορούσε να είναι καλύτερος με την σύγχρονη τεχνολογία....επίσης εκτός από τις βασικές αποστολές οι δραστηριότητες είναι επαναλαμβανόμενες που καταντάει κουραστικό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
11 Aug 2020 14:40 #237394 by Blood Prince
Είναι κάποιες αποστολές που μου αρέσουν πχ να φωτογραφίζω τα αξιοθέατα αλλά κάποιες άλλες βαρετές "κρυσφύγετα του Fisk"...είναι και αρκετές κλειδωμένες.

Πάντως είναι εθιστικό όσο και αν γκρινιάζω.Επίσης μου φαίνεται κάπως δύσκολο επειδή είμαι lvl 10 και δεν αναβαθμίζω τα Gadgets.

Εσωτερικούς χώρους έχει κατά την διάρκεια των βασικών αποστολών όταν παίζω ως Peter Parker έχω παρατηρήσει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
13 Aug 2020 02:32 #237486 by Blood Prince
Μέσα σε 3 μέρες το έχω φτάσει το Spiderman στο 40 %,οπότε σε 7-8 μέρες μπορεί να το φτάσω στο 100% μπορεί και όχι.

Ξέρω πως αφού το τερματίσω θα μπορώ να ασχοληθώ με τις άλλες δραστηριότητες μέσω free roam (και θα μου φαίνονταν ευκολότερες καθώς θα ήμουν μεγαλύτερο level) αλλά προτιμάω να ασχολούμαι με τις λοιπές δραστηριότητες με το που ξεκλειδώνονται.

Εάν τις έκανα όλες μαζί μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού θα με είχε πιάσει πλήξη.Και εξηγούμαι υπάρχουν 20 παρόμοια Criminal Activities ανά περιοχή χάρτη δηλαδή 8 περιοχές αν θυμάμαι καλά 8 x 20 = 160 παρόμοιες δραστηριότητες.

Οι δευτερεύουσες αποστολές οι οποίες είναι 16 όλες και όλες έχουν ποικιλία μέχρις στιγμής αλλά το Map Cleaning είναι επαναλαμβανόμενο σε μεγάλο βαθμό.

Δεν θα μπορούσα να το πάιξω σε πιο δύσκολο επίπεδο εκτός εάν αναβάθμιζα τα γκάτζετ αλλά δεν το θέλω καθώς για να πετύχω το Trophy All Suits δεν θα πρέπει να αναβαθμίζω τα γκάτζετ απεριόριστα.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Aug 2020 20:28 #237494 by Blood Prince
Καιρό είχα να κολλήσω με παιχνίδι έτσι ! Δεν ξέρω αν πάρω Πλατίνα καθώς υπάρχουν δύο-τρία
περίεργα trophies αλλά 100 % Completed θα πετύχω σίγουρα.

Σήμερα ολοκλήρωσα το Αct 1 στο βασικό story αλλά μαζί με τις λοιπές δραστηριότητες έχω φτάσει 54 % στο σύνολο,είναι περιοχές στο χάρτη που τις έχω καθαρίσει και 60-70 %.

[IMG

Peter Baylish

More
16 Aug 2020 18:38 #237545 by Blood Prince
Αυτά τα stealth taskmasters στο Spiderman είναι πολύ σπαστικά.

[IMG

Peter Baylish

More
16 Aug 2020 21:33 #237548 by Aνέστης Αδαμίδης

Blood Prince wrote: Αυτά τα stealth taskmasters στο Spiderman είναι πολύ σπαστικά.

Μερικά ναι, είναι υπερβολικά δύσκολα. Δηλαδή και τέλεια που τα έκανα, δε μου έδινε χρυσό. Αλλά αν θυμάμαι σωστά, το κόλπο είναι να χρησιμοποιείς και τα gadgets για να κάνεις καλά combo και να τελειώνεις γρήγορα.

More
17 Aug 2020 01:38 - 17 Aug 2020 01:46 #237550 by Blood Prince
Εγώ Bronze τα έκανα τα περισσότερα οπότε για Πλατίνα δεν ξέρω αλλά το gold trophy I Heart Manhattan 100% complete all districts θα το κατακτήσω λογικά.

Απ'οτι είδα υπάρχουν trophies στα οποία πρέπει σε ένα από τα taskmasters ανά κατηγορία να έχω spectacular ή better.Εγώ έχω μόνο στο combat οπότε μπορεί να προσπαθήσω και τα άλλα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 17 Aug 2020 01:46 by Blood Prince.

More
17 Aug 2020 15:38 #237574 by Blood Prince
Το παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο.Παίζω 7 μέρες και το έχω φτάσει στο 80 % αλλά δεν το έχω τερματίσει ακόμα.Εφτασα στο ACT 3 όπου γίνεται πραγματικά ο χαμός.

Καλά σε κάποια reviews διάβαζα πως δεν υπάρχει ποικιλία στα boss fights.Αυτό δεν ισχύει.

[IMG

Peter Baylish

More
18 Aug 2020 20:08 #237590 by Blood Prince
Τώρα είμαι στο ACT 3 στο Spiderman και στόχος είναι να ολοκληρώσω όλες τις δραστηριότητες για το Gold Trophy I heart Manhattan 100 % αλλά πως είναι επαναλαμβανόμενες και βαρετές ισχύει !

[IMG

Peter Baylish