Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Users: Καλεσμένοι εκπομπής

More
09 Jun 2009 18:40 #54024 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αυτό το topic θα αναγράφουμε ποιοι θα έρχονται κάθε φορά καλεσμένοι στην εκπομπή. Φυσικά δεν θα έχουμε σε όλες τις εκπομπές καλεσμένους αλλά ανάλογα με την περίσταση.

Αν θέλετε μπορείτε να απαντάτε σχολιάζοντας τους καλεσμένους ή προτείνοντας νέα πρόσωπα τα οποία θέλετε να φέρουμε. Οι εκπομπές εννοείται ότι θα ανέβουν στο Youtube, απλά δώστε μας λίγο χρόνο και θα τα βολέψουμε όλα.

Παρασκευή 12/6/2009 22:30-00:00 -> Υπεύθυνοι WeHellas.gr: Χρόνης Χριστοδούλου (Chronis), Παύλος Αυγερινός (Promitheas), Στέλιος Βιτάλης (Stemar).
Σάββατο 13/6/2009 23:00-01:00 -> Νίκος Βασιλάκος, παρουσιαστής της εκπομπής "Ψηφιακή Ελλάδα" στην ΕΡΤ και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2009 19:58 #54025 by Angus
Παραδια δε θα εχει τελικα??

More
09 Jun 2009 22:35 #54029 by Μάνος Γρυπάρης

Angus wrote: Παραδια δε θα εχει τελικα??

Είπαμε, ο Παραδιάς κανονικά, όλο το ΠΣΚ!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
10 Jun 2009 14:39 #54039 by Andr

Manos wrote: Σάββατο 13/6/2009 23:00-01:00 -> Νίκος Βασιλάκος, παρουσιαστής της εκπομπής "Ψηφιακή Ελλάδα" στην ΕΡΤ και πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ.

δηλαδη το σαββατο που θα ειναι ο προεδρος ελληνων χρηστων ιντερνετ να ειμαστε φρονιμοι? :cool:

More
08 Jul 2009 22:56 #55960 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά με τον Βασιλάκο καθίσαμε φρόνιμοι μέχρι και εμείς! :armata laugh:

Λοιπόν, μετά τους G.E.S.T., δημιουργούς της παρωδίας των 300

Έφθασε η ώρα ίσως (κατ' εμέ) για τον σημαντικότερο καλεσμένο στον ελληνικό χώρο των Games.

Αυτή την Κυριακή 12/7 22:00-01:00 φιλοξενούμε στον Sentra 103.3 τον Ανδρέα-Παρασκευά Τσουρινάκη!

Το τρέιλερ

[youtube:85v68wk3]
[/youtube:85v68wk3]

Είναι ένας από τους πρώτους gamers στην Ελλάδα και συντάκτης επί 15ετίας στο PC Master και στη στήλη "RPG & Adventure Update". Ο Ανδρέας Τσουρινάκης στην πρώτη του ραδιοφωνική εμφάνιση ανοίγει γραμμές και συζητάμε παρέα ότι θέλετε γύρω από την "αρρώστια" σας!

Κυριακή 22:00-01:00, βάλτε ξυπνητήρια, κούκους, κινητά, τα πάντα όλα να χτυπάνε, αυτό το τρίωρο είναι MUST!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jul 2009 13:54 #55992 by Andr

Κυριακή 22:00-01:00, βάλτε ξυπνητήρια, κούκους, κινητά, τα πάντα όλα να χτυπάνε, αυτό το τρίωρο είναι MUST!

ηδη βλεπω δημοσιευμα στις εφημεριδες.παραξενη κινηση απο ταυτοχρονο χτυπημα ξυπνητηριων παρατηρηθηκε στην αθηνα την κυριακη το βραδυ.βασικοι κατηγορουμενοι οι users

More
09 Jul 2009 15:37 #56000 by Ρωμανός Βογιατζής
Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω γιατί διαβάζω μονο Games και όχι pc master....αλλα φαίνεται έμπειρος θα τον ακούσω.....!!!!!!!!

Άντε κουρδίστε τους κούκους σας :P !!!!!

More
09 Jul 2009 15:46 #56002 by Frank

Van Basten7 wrote: ... γιατί διαβάζω μονο Games ...

εεετσι !!! δικος μας εισαι κι εσυ ! :cool:

pc master δεν διαβαζω γιατι ειναι πανακριβο, μια φορα το πηρα γιατι ειχε αφιέρωμα στο fml και ηθελα να δω τι εχι αλλαξει απ το beta, αλλα 6,80 ειναι παααρα πολλα ... τεσπα περιμενουμε με αγωνια και αυτην την εκπομπη, οσο για τουε προηγουμενους καλεσμενους, χτες ακουσα wehellas και προχτες τον βασιλακο κριμα που εχασα τετοιες εκπομπες ... απαιχτες και οι 2 :wink:

More
10 Jul 2009 14:10 #56058 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πωπω... Λιωνω και για 2η φορα με το σποτακι! 0xa0xa0xa0 Κορυφαιο! Μπραβο παιδια!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 Jul 2009 19:44 #56271 by Alex
Καλά στην εκπομπή με τον Βασιλάκο αυτός που λέει για τον i7 πραγματικά τι ασυναρτησίες λεει... Δηλαδή έλεος! Αν είχε ασχοληθεί 5 λεπτά (από την κουταμάρα να κανει desktop με mac) να μπει στο site της asus και να δει τις συμβατές μνήμες (αν υπάρχει αυτό! Έχω να ακούσω ασυμβατότητα μνημών με μητρική δεν ξέρω κι εγώ από ποια εποχή... να μην παίζουν καν!!)... Και σιγά μην τις αλλάζανε αν δεν ήξερε να τις ρυθμίσει... Και cooler σε PS3... Τέλος!

Κι έχεις και τον "ηδίμωνα" Βασιλάκο στην εκπομπή...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT