Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Users: Καλεσμένοι εκπομπής

More
07 Aug 2010 14:16 #76445 by Ιβάν

kammeno souvlaki wrote: μηπως να κανονησουμε ολοι οι να παμε ξαφνικα στο studio νσ μη χωραμε κιολας.οχι για εμενα για το φουκαριαρη το κουτσουμπα που δε θα ειναι στο studio

Πλάκα μου κάνεις κοντοσούβλι. Εγώ νόμιζα πως θα είναι η διασημότητα με το όνομα Κουτσούμπας. Κουτσούμπα δεν ξέρεις τι χάνεις!!! :lol: :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2010 14:18 #76446 by Lalo007
Ξερει αυτος μην ανησυχεις...Θα κοπανουσε χθες το κεφαλι του στην ξαπλωστρα...Ας τις φωναζε οταν ο Γρυπαρης ειχε αδεια. :P

More
07 Aug 2010 14:30 #76448 by Ιβάν
Ξέρετε τι έχω παρατηρήσει; Όταν λείπει κάποιος από τους δυο δεν έχω ακούσει ποτέ να πάρει αυτός που λείπει και να πει μια "Καλησπέρα" στον κόσμο που περίμενε να τον ακούσει μια εβδομάδα π.χ. Καταλάβατε τι θέλω να πω; Όσες εκπομπές έχω ακούσει εγώ τουλάχιστον. :mrgreen:

More
07 Aug 2010 16:41 #76457 by Andr

Alcatraz wrote: Ξέρετε τι έχω παρατηρήσει; Όταν λείπει κάποιος από τους δυο δεν έχω ακούσει ποτέ να πάρει αυτός που λείπει και να πει μια "Καλησπέρα" στον κόσμο που περίμενε να τον ακούσει μια εβδομάδα π.χ. Καταλάβατε τι θέλω να πω; Όσες εκπομπές έχω ακούσει εγώ τουλάχιστον. :mrgreen:

πιστευω θα παρει τηλεφωνο για πρωτη φορα ο κουτσουμπας στην εκπομπη την κυριακη.δεν γινετε να μεινει ετσι.παντως πιστευω οτι ο κουτσουμπας θα φερει megan fox στο studio για αντποινα

More
07 Aug 2010 16:45 #76459 by Lalo007
Και μαζι του θα ερθουν και 3 δισεκατομμυρια ακρωατες να κανουν καταληψη το στουντιο. \:D/

More
07 Aug 2010 17:23 #76465 by Ιβάν

kammeno souvlaki wrote: πιστευω θα παρει τηλεφωνο για πρωτη φορα ο κουτσουμπας στην εκπομπη την κυριακη.δεν γινετε να μεινει ετσι.παντως πιστευω οτι ο κουτσουμπας θα φερει megan fox στο studio για αντποινα

Αυτό είναι που λέμε "η εκδίκηση είναι γλυκιά"! :lol:

Lalo007 wrote: Και μαζι του θα ερθουν και 3 δισεκατομμυρια ακρωατες να κανουν καταληψη το στουντιο. \:D/

Κάνεις λάθος. Θα έρθουν 3.000.000.001 ακροατές. :lol big:

More
08 Aug 2010 02:17 #76487 by thanasis
Φημες λενε πως ο Μανος τον εκδικειτε για την ολικη αρνηση του Κουτσουμπα να γραφει reviews/previews λογω δημοσιοτητας απο το mtv και τον χτυπαει εκει που τον ποναει...Δηλαδη να φερει ομορφες και στηγερες παρουσιες απο το χωρο του modeling(ειναι η αδυναμια του Κωστα)στην εκπομπη....Ο Κωστας ομως φαινετε να απαντησει συντομα...Μεινετε συντονισμενοι ή οπως θα'λεγε και ο Κουτσουμπας:Stay alive :icon bow:

More
08 Aug 2010 07:41 #76489 by Sotaneg

Manos wrote: Ανεβάστε τις όπου θέλετε και δώστε links, εχουμε το Οκ απο τον σταθμο.

Nice.... :)

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

More
08 Aug 2010 18:09 #76500 by Μάνος Γρυπάρης
Απόψε στις 9 το βράδυ......

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Aug 2010 20:16 #76501 by thanasis
οοο ανυπομονουμε ρε Μανο...τι μας κανεις τωραααα....