Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Users: Καλεσμένοι εκπομπής

More
06 Aug 2010 22:22 #76420 by Lalo007
Τα ειδαμε πριν τα μοντελα και τις φωτογραφιες τους....Θα εισαι και εσυ μπαμπη ετσι? \:D/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2010 22:42 #76421 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lalo007 wrote: Τα ειδαμε πριν τα μοντελα και τις φωτογραφιες τους....Θα εισαι και εσυ μπαμπη ετσι? \:D/

Ναι ναι ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
06 Aug 2010 22:46 #76422 by Lalo007
Ειπα και εγω θα εχανες την ευκαιρια.....της εβδομαδας? :wink:

More
06 Aug 2010 23:29 - 06 Aug 2010 23:37 #76426 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε μη πω τίποτα τώρα. Αυτή την Κυριακή βρήκατε να τις καλέσετε, που θα είμαι Δήλεσι; Boss, αν δεν βγεις φωτογραφία μαζί τους και να την κάνεις post εδώ, δεν σου ξαναμιλάω! Ειλικρινά. Και να φροντίσετε να τις ξαναφέρετε όταν θα μπορέσω κι εγώ να έρθω καμιά Κυριακή. Ρε παλιάνθρωποι......με κάνετε και νιώθω μειονεκτικά. Κι όχι τίποτα άλλο, την Κυριακή θα γυρίσω και δεν θα έχω αντοχή ούτε το ράδιο να ανοίξω για να ακούσω την εκπομπή.

Τα πήρα τώρα!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Πολύ άγρια! :grr: :grr:
Δεν γίνεται να την κάνετε την εκπομπή από το Mall; Θα μαζευτεί και πλήθος και θα εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο η επιθυμία για Users. Ρε τι μου κάνατε τώρα;;;;;
Last edit: 06 Aug 2010 23:37 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
06 Aug 2010 23:35 #76427 by Lalo007
Ηρεμησε ανεστη και παρε και ενα ban για τις φατσουλες...... :roll:
Αν και εγω στην θεση σου θα τα ειχα παρει χειροτερα... :x

More
06 Aug 2010 23:38 #76428 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote: Ηρεμησε ανεστη και παρε και ενα ban για τις φατσουλες...... :roll:
Αν και εγω στην θεση σου θα τα ειχα παρει χειροτερα... :x

Tι να ηρεμήσω τώρα, είμαι εγώ για να ηρεμήσω; Δεν θα κοιμηθώ όλο το βράδυ και αύριο το πρωί ταξιδεύω. Ρε παιδί μου, ζημιά τώρα.

More
06 Aug 2010 23:48 #76429 by Lalo007
Ελα μωρε ραδιο ειναι οχι τηλεοραση.Δεν θα δεις και τιποτα.Εκτος αν σου αρεσει να ακους.... :roll:

More
07 Aug 2010 01:13 #76430 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote: Ελα μωρε ραδιο ειναι οχι τηλεοραση.Δεν θα δεις και τιποτα.Εκτος αν σου αρεσει να ακους.... :roll:

Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντήσεις τον έρωτα......( :vom: ). Ίσως μια φωνή γλυκιά να σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα( :vom: :vom: ). Αλλά αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: ήθελα να πάω και μου είπαν τελευταία στιγμή πως έχουν άλλους καλεσμένους. Και κάθομαι να ακούσω ποιοι είναι αυτοί και ήταν ο BigBoss μαζί με κάποιον άλλο. Τώρα και να έκλεινα από την αρχή και να με δέχονταν, αν πήγαινα στην εκπομπή θα ήμουν πεθαμένος, αφού θα το λιώσω στο Δήλεσι με τα παιδιά. Ετοιμαστείτε για ένα υγρό βίντεο. Μόλις πάρω το υλικό που θέλω από εκεί, θα φτιάξω ένα τρομερό βίντεο-ίσως το καλύτερο που θα έχω φτιάξει ποτέ. Εν αναμονή και μόλις το ανεβάσω youtube θα δώσω το link.

More
07 Aug 2010 12:11 #76437 by Ιβάν

TheReaper wrote:

Lalo007 wrote: Ελα μωρε ραδιο ειναι οχι τηλεοραση.Δεν θα δεις και τιποτα.Εκτος αν σου αρεσει να ακους.... :roll:

Ποτέ δεν ξέρεις που θα συναντήσεις τον έρωτα......( :vom: ). Ίσως μια φωνή γλυκιά να σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα( :vom: :vom: ). Αλλά αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: ήθελα να πάω και μου είπαν τελευταία στιγμή πως έχουν άλλους καλεσμένους. Και κάθομαι να ακούσω ποιοι είναι αυτοί και ήταν ο BigBoss μαζί με κάποιον άλλο. Τώρα και να έκλεινα από την αρχή και να με δέχονταν, αν πήγαινα στην εκπομπή θα ήμουν πεθαμένος, αφού θα το λιώσω στο Δήλεσι με τα παιδιά. Ετοιμαστείτε για ένα υγρό βίντεο. Μόλις πάρω το υλικό που θέλω από εκεί, θα φτιάξω ένα τρομερό βίντεο-ίσως το καλύτερο που θα έχω φτιάξει ποτέ. Εν αναμονή και μόλις το ανεβάσω youtube θα δώσω το link.

Μπράβο Ανέστη. Αυτή θα είναι και η εκδίκησή σου. Σιγά μωρέ, δεν χάνεις και τίποτα. Από την περιγραφή του Μάνου φανταζόμουν Πως θα είναι κάτι σαν την Πετρούλα, μόλις είδα τις φωτογραφίες όμως απογοητεύτηκα, αλλά πολύ λίγο. Δεν μπορώ να πω, καλές είναι.

More
07 Aug 2010 14:06 #76443 by Andr
μηπως να κανονησουμε ολοι οι να παμε ξαφνικα στο studio νσ μη χωραμε κιολας.οχι για εμενα για το φουκαριαρη το κουτσουμπα που δε θα ειναι στο studio