Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Users: Καλεσμένοι εκπομπής

More
08 Aug 2010 22:06 #76509 by Στέφανος Τρίγγας
:icon wave: (τα λόγια είναι περιττά)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Dec 2010 03:52 #85547 by Μάνος Γρυπάρης
Καλεσμένοι Χριστουγέννων
Λόγω των εορτών κι επειδή όπως ξέρετε τον Δεκέμβριο δεν έχει πολλές ειδήσεις να πούμε, είναι καλή ιδέα να φέρουμε στο στούντιο καλεσμένους, τώρα που θα υπάρχει και περισσότερος χρόνος.

Προτείνετε εσείς αυτούς που θέλετε για καλεσμένους. Μπορείτε να προτείνετε έλληνες game developers, πρωταθλητές από gaming τουρνουά, τηλεοπτικούς παρουσιαστές, ηθοποιούς, τραγουδιστές, ότι θέλετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Dec 2010 09:09 #85552 by Ιβάν
Θα μας φέρεις ρε Μάνο την Πετρούλα; Αλλά θα έρθω και εγώ άμα είναι... :mrgreen:

More
08 Dec 2010 14:54 #85573 by rafor
Κοιτα, εγω λεω να συκοφαντισουμε τους καλεσμενους για τους Users, γιατι μονο 1ας θα μπορει να παει και να τον/την γνωρισει απο κοντα.(Φυσικα κανω πλακα)Εγω θελω τη Στικουδη!

More
08 Dec 2010 15:06 #85578 by lavezzi7
Φέρτε τον Τσουβέλα να λιώσουμε στο γέλιο... :lol: :lol: :lol:

More
08 Dec 2010 18:08 #85589 by Γιάννης Ρέμας
την Ελίνα οχι για μένα αλλά για εσάς που θα την έχετε δίπλα σας :cool:

More
08 Dec 2010 18:19 #85591 by Aνέστης Αδαμίδης
Ποια είναι η Ελίνα; Αν είναι να λέμε όποιον να ναι, τότε εγώ λέω να φέρετε τον κολλητό μου από τον στρατό, για να έρθω κι εγώ για εκπομπή, γιατί θα αργήσει να πάρει άδεια. :mrgreen:

More
08 Dec 2010 19:01 #85593 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote: Ποια είναι η Ελίνα; Αν είναι να λέμε όποιον να ναι, τότε εγώ λέω να φέρετε τον κολλητό μου από τον στρατό, για να έρθω κι εγώ για εκπομπή, γιατί θα αργήσει να πάρει άδεια. :mrgreen:

αυτή είναι η Ελίνα
... re=related

[youtube:31uyox4u]
[/youtube:31uyox4u]

δίνω σκέτο το link γιατί δεν μου βγάζει το βιντεο. δες την στο youtube

More
08 Dec 2010 20:48 #85598 by Κώστας Λεοντιάδης

More
08 Dec 2010 21:17 #85600 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote:

TheReaper wrote: Ποια είναι η Ελίνα; Αν είναι να λέμε όποιον να ναι, τότε εγώ λέω να φέρετε τον κολλητό μου από τον στρατό, για να έρθω κι εγώ για εκπομπή, γιατί θα αργήσει να πάρει άδεια. :mrgreen:

αυτή είναι η Ελίνα
... re=related

δίνω σκέτο το link γιατί δεν μου βγάζει το βιντεο δες την στο youtube

Όξω από δω ρε! Τι να την κάνουμε αυτήν; Είστε μυρωδιάδες τελείως ή ρίξατε τα στάνταρ σας;

Όσο για το βίντεο, δε στο έδειχνε επειδή έβαλες το url όπως το είχε στην μπάρα. Όταν βλέπεις ένα βίντεο και μετά πατάς ένα άλλο από τη διπλανή λίστα, σου βγάζει στην μπάρα επάνω το εξής: "&feature=related". Αν πάρεις το link πριν από τον χαρακτήρα & θα σου βγάλει το βίντεο κανονικά, γιατί αυτός είναι ο πραγματικός σύνδεσμος του βίντεο. αυτό που έχει σε σχετικά βίντεο είναι άλλος κωδικός, επειδή ακριβώς είναι σχετικό βίντεο και το διαβάζει έτσι και όχι σαν αυτό που έψαχνες.