Τα παρακάτω είναι καθαρά δικιά μου άποψη στην οποία έχω βγάλει το εξής συμπέρασμα...
Το κακό ξεκινάει από την προώθηση την οποία γίνετε από διάφορους παράγοντες όπως π.χ έχω κάτσει και έχω δει μέσω youtube διάφορες συνεντεύξεις στις οποίες έχει δώσει ο Μάνος Γρυπάρης τις οποίες τις θεωρώ από την μεριά της όποιας δημοσιογραφίας κάνουν οι τύποι που τις έχουν κάκιστες..
Καλείς έναν άνθρωπο τον οποίο όχι απλά παίζει games αλλά και γράφει γι΄ αυτά επί 20ετίας όταν οι περισσότεροι από αυτούς που δηλώνουν ήμερα gamers ήταν στα @@ του πατέρας τους μέσα. Αντί λοιπόν να κάτσεις να ρωτήσεις σοβαρά και καίρια πράγματα τι τον ρωτάς; ποιό είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι, πες μου τα τοπ 10 σου, σου αρέσει το Resident evil; έλα πες μου ότι σου αρέσει είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, θέλω να δουν και οι φίλοι μου ότι και ο Γρυπάρης συμφωνεί με μένα, έ δεν είναι γαμάτο; πώς πίνεις τον καφέ σου; αγαπημένη σου ταινία; άνιμε βλέπεις; ναρούτο ή λούφη; αγαπημένος σου youtuber; ρε λακαμάδες που μου θέλετε και proadcast να κάνετε τον Howard Stern, αυτά μια στοιχειώδη έρευνα να κάνετε πχ να γραφτείτε στο Gameworld κτλ θα τα απαντήσετε μέσα σε μια ωρίτσα, εδώ εγώ που είμαι πόσο μια βδομάδα; ξέρω, ότι του αρέσει ο Robocop, είναι πανάθα και ποδοσφαιρόφιλος και ότι έχει στο εικονοστάση του, τον Αmiga και το pirates, τι άλλο πρέπει να μάθω τι χρώμα σώβρακα φοράει; θυμηθείτε λίγο, φύγαμε από την τηλεόραση για να γλυτώσουμε από κάτι μενεγάκηδες και λιάγκες και πήρατε τα σκήπτρα εσείς;
Nα πω εγώ πως εκμεταλλεύεστε έναν τέτοιο άνθρωπο; ρωτάς λοιπόν....
- Έγραφες για το περιοδικό Games; Πες μας λίγα λόγια και για το pc master.
- Υπήρχε κακό παρασκήνιο πίσω από τα περιοδικά αυτά; κόντρες, λαμόγια και αν δεν θες
να ονοματίσεις πες μας περιστατικά ή είναι αγνός χώρος;
- Τι γνώμη έχεις για τα retro και τις τιμές που έχουν πάρει στην αγορά αξίζει τελικά να ασχοληθείς;
- Ξένη αγορά ή ελληνική; Γιατί έχει παρατηρηθεί ότι στα ελληνικά μαγαζιά οι ελλληνάρες μας σε πιασοκωλιάζουν και δεν έχουν καμία σχέση οι τίμες από ebay, amazon ή κάποιο ξένο site πχ τα final fantasy στο SNES έξω τα βρίσκεις καμία 150αρά και δω τα χτυπάνε 300άρες....
- Ποια συνεργασία σου απόλαυσες και ποια σε στεναχώρησε ή δεν θα την ξανα έκανες ποτέ και γιατί;
- Κάνεις χρόνια Review, ποια στοιχεία θεωρείς κατα την προσωπική σου άποψη ότι πρέπει να έχει μέσα το ιδανικό
παιχνίδι;
- Στο youtube συναντάμε πολλά walkthroughs παιχνιδιών και έχουν καταντήσει αποτυχημένα τόλκ σόου, μόδα ή αγνή αγάπη για τα games;
- Πιστεύεις ότι ο gamer του τότε με του σήμερα έχει αλλάξει; διότι παλιά απολάμβαναν τα games ενώ σήμερα έχει μπεί σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο του ανταγωνισμού, δλδ στο πόσο καλύτερος είμαι από σένα, τι άποψη έχεις, γι αυτό;
- Το να λες σήμερα ότι είσαι gamer, εξακολουθεί να αντιμετωπίζεται σαν ένα είδος ταμπού; διοτί παλιά αν πήγαινες στην τάξη και έλεγες πχ τα χαρακτηριστηκά της τάδε κονσόλας, έπεφτε τρελό δούλεμα....
- Πολλές φορές κάνουμε κόντρες κονσολών κτλ αλλά πόσο μεγάλο ρόλο έπαιζε το χάκινγκ των κονσολών στην ελληνική
αγορά με την προυπόθεση να την αποκτήσουμε ή όχι; Οπότε τα νούμερα σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι πλασματικά,
με την έννοια ότι δεν τους ενδιέφεραν τα τεχνικά χαρακτηρηστικά τόσο όσο το χάκινγκ όπως πχ PSX, Nintendo64, Saturn...
Έβγαλα σχεδόν μία ολόκληρη εκπομπή χωρίς καν να ιδρώσω και θα μπορούσα να γράψω άλλες τόσες....
Έτσι δίνω hit στον Μπαρμπα-Μάνο στο πόσο γνώστης της βιομηχανίας είναι, τι άποψη έχει και πόσο καλές τοποθετήσεις κάνει πάνω σε διάφορα θέματα, έτσι αυτόματα ανεβαίνει η δυναμικότητα του σαν persona πες το όπως θες και ο κάθε διευθυνταράς που είναι άσχετος με το αντικείμενο δεν θα βλέπει απλά έναν 30αρη που παίζει game και κάλιστα θα τον ανικαταστεί για να βάλει δύο κάγκουρες να φιλοξενούν καμία τραγουδιάρα ξέκωλο και γλάστρες, αλλά του πόσο γνώστης της βιομηχανίας είναι και το τι επαφή έχει με την κουλτούρα που εκπροσωπεί στην οποία
Τα ραδιοφωνάκια και οι τηλεορασούλες πεινάνε για τα νεανικά κοινά...