Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκπομπή Users

More
23 Apr 2016 20:36 #180467 by Νίκος Νικολαίδης

Prince of Persia 30 wrote:

SokinnikoƧ wrote: Ο Παντελής Δασκαλέλος φένεται πιο τρομακτικός στην τηλεόραση! :( <3

Τρομακτικός,δηλαδή ;;; Μια χαρά είναι.

Ε ναι μια χαρά είναι και γαμώ τα παιδιά φένεται. Απλά τον φαντάστηκα με πανοπλία και σπαθί. :evil:
Ε είναι μακρυμάλλης μουσάτος κι όλας να ούμε like a freaking warrior! \w/
Σκιάχτηκα λίγο με επηρέασε και το Dark Souls... καταλαβαίνεις... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2016 20:39 - 23 Apr 2016 20:42 #180468 by Νίκος Νικολαίδης

Manos wrote: Η θεματολογία της σημερινής εκπομπής η οποία έχει ήδη ξεκινήσει!

Περιμένουμε feedback μετά το τέλος της! :-)

Ήταν λίγο.... :( τι λες για δίωρη εκπομπή?? :blush: :lol:
Last edit: 23 Apr 2016 20:42 by Νίκος Νικολαίδης.

More
23 Apr 2016 20:44 #180470 by Θεοχάρης Καρίνος
Πολύ ωραία η εκπομπή παιδιά...υπήρχε κενό στην τηλεόραση από τέτοιου είδους εκπομπή και νομίζω το καλύψατε με τον καλύτερο τρόπο...
Ίσως αν η εκπομπή είχε λίγο μεγαλύτερη διάρκεια να χωρούσαν πιο άνετα τα θέματα που είχατε επιλέξει (σαν "παρατήρηση" διέκρινα μια βιασύνη λόγω χρόνου).....
Καλή αρχή και καλή συνέχεια!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

More
23 Apr 2016 20:50 #180471 by Χρήστος Αρχοντάκης
επιτελους εχουμε οι gamers την εκπομπη που μας αρμοζει μετα απο αρκετα χρονια
παμε στις παρατηρησεις μου καθως ειδα την εκπομπη

1)μανος και χριστιανα πολυ καλη σχεση με τη καμερα,ειδικα η χριστιανα εχοντας εμπειρια απο το gg του star web tv
2)o παντελης ηταν πολυ χαλαρος σαν να ηταν με μια παρεα,πολυ καλος για πρωτη φορα,δε ξερω αν ηταν λαθος του σκηνοθετη στο στησιμο αλλα σε μακρινα πλανα που γινονται οταν μιλαει ο παντελης ειναι εκτος πλανου
3)ο αριστοτελης παρα πολυ κουμπωμενος για πρωτη εκπομπη και δεν ειχε και τοσο ενεργη συμμετοχη ενω του δινατε συνεχεια πασες,παρουσιασε αρκετα καλα το θεμα του παντως
4)πιστευω οτι το παραθυρακι που σας δειχνει οταν παρουσιαζετε παιχνιδια μεσω του videowall πρεπει να μεγαλωσει,ηταν πολυ μικρο πιστευω

αυτα απο εμενα,καλη αρχη και συνεχιστε δυνατα, η τηλεοραση χρειαζοταν μια τετοια εκπομπη

More
23 Apr 2016 23:05 - 23 Apr 2016 23:08 #180476 by Μάνος Γρυπάρης
Το παράθυρο όντως θα μεγαλώσει και ο Αριστοτέλης...θα farmάρει xp! :)
Η Χριστιάνα είχε περισσότερο εμπειρία από τα Game Maniacs, τα video reviews, τα Live και γενικά από το GameWorld.gr εδώ και 4 χρόνια (τα 3 για την ακρίβεια αφού το πρώτο ήταν καθαρά συντάκτρια) παρά από τους GG. Όταν βγήκε στους GG αν προσέξεις την πρώτη εκπομπή τα έλεγε νεράκι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 Apr 2016 23:08 by Μάνος Γρυπάρης.

More
24 Apr 2016 00:09 #180479 by Χριστιάνα Θάνου
Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους πολύ για τα καλά σας λόγια! Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, εγώ προσωπικά δεν θέλω να απογοητεύσω ή να τσιτώσω κανέναν για αυτό και προσέχω τι λέω γιατί όσοι μας βλέπουν στην αρχή είστε εσείς που μας στηρίζετε τοσο καιρό, κάτι που εκτιμώ αφάνταστα. Επίσης να συμπληρώσω πως όλο αυτό που βλέπετε είναι συνδυασμός κλίματος σούπερ συνεργασίας με πλάκες στα γυρίσματα και πολλής δουλειάς για να βγει το όποιο αποτέλεσμα βλέπετε. Περιμένετε ακόμα περισσότερα στις επόμενες εκπομπές!

More
24 Apr 2016 12:21 - 24 Apr 2016 14:16 #180484 by Aνέστης Αδαμίδης
Δε ξέρω αν το πρότεινε κανείς ως ιδέα, αλλά θα μπορούσατε να βάζετε και καμιά κόντρα. Με καινούρια παιχνίδια δηλαδή που βγαίνουν, μπορείτε να παίρνετε κι έναν τηλεθεατή ξέρω γω στο στούντιο και να κονταροχτυπιέστε live.
Last edit: 24 Apr 2016 14:16 by Μάνος Γρυπάρης.

More
24 Apr 2016 15:23 - 24 Apr 2016 15:24 #180492 by G
Replied by G on topic Εκπομπή Users
Πολύ ωραιά η πρώτη εκπομπή αν και έφυγε σαν νεράκι, θα την ήθελα τουλάχιστον 2ωρή ώστε να μιλήσετε για όσα ακόμα περισσότερα πράγματα γίνεται!
Μια ιδέα που θα πρότεινα έιναι οι εκπομπές του youtube όπως battle, game cafe, κλπ να μεταφερθούν και σαν μόνιμες στήλες και στην tv. Φαντάζομαι αυτό θα το έχετε σκεφτεί αλλά λόγου τηλεοπτικού χρόνου είναι πολύ δύσκολο να μεταφερθούν 30λεπτά βίντεο ακριβώς όπως στο youtube. Γι'αυτό θα πρότεινα να δημιουργηθούν απο την αρχή με βάση αυτόν τον περιορισμένο τηλεοπτικό χρόνο, πιο συμπιεσμένα στα 5 με 10 λεπτά το πολύ. Με πρόγραμμα η κάθε εκπομπή/στήλη να κάνει την εμφάνιση της 1 φορά τον μήνα, δηλαδή σύνολο 2-3 τον μήνα.
Θα ήθελα πολύ και την στήλη του game maniacs αλλά δυστηχώς θέλει ακόμα πιο πολύ χρόνο που ούτε για πλάκα δεν παίζει στην τιβι.
Last edit: 24 Apr 2016 15:24 by G.

More
24 Apr 2016 15:24 #180493 by Μάρκος Ασκανιάν
Η εκπομπή ήταν μια χαρά και είχε αρκετό ενδιαφέρον. Μελλοντικά προτείνω να δείξετε και best of ;)
Για θεματολογία και προτάσεις θα μπορούσατε να κάνετε διαφήμιση στο ίδιο το Gameworld με αναφορά στις εκπομπές Game Maniacs, Battle κτλ και να καλέσετε στο studio γνωστούς streamers καθώς και συλλέκτες. Όπως και να'χει, εγώ χαίρομαι που επιτέλους έχουμε μια εκπομπή που αφορά καθαρά τα videogames. Καλή επιτυχία παιδιά και να ξέρετε ότι εμείς σας αγαπάμε γι'αυτό που είστε πραγματικά:
Gamers που κάνουν εκπομπή για Games! Αναμένουμε νέα επεισόδια! Πιστεύω ότι μιλώ εκ μέρους όλου του community και μπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός αλλά θα το πω: ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ!!! :cheer: :cheer: :cheer:

Adododo!!!

More
25 Apr 2016 13:49 #180535 by Φουντουλάκης Θανάσης
Καλο θα ήταν τα γράμματα του Gameworld και το λογότυπο στον τοίχο να ήταν μπλέ :cheer: Αντε να δούμε και κανένα backstage :cheer: