Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκπομπή Users

More
20 Mar 2015 00:53 #158285 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα υπάρξουν νεότερα για την εκπομπή των Users στο ραδιόφωνο σε λίγες μέρες.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2015 16:22 - 21 Mar 2015 17:28 #158328 by Μάνος Γρυπάρης
Τέλος η εκπομπή Users στον Sport24 Radio 103.3

Η εκπομπή Users στον Sport24 Radio 103.3 διακόπτεται μετά από απόφαση του νέου διευθυντή προγράμματος.

Στα 12 χρόνια ραδιόφωνο και στους 4 σταθμούς που έχω υπάρξει. ακούμε πρώτη φορά να μας λέει κάποιος "Σταματάτε γιατί δεν διακόψατε έγκαιρα το δελτίο και για 2 φράσεις που είπατε" (οι οποίες δεν ήταν καν υβριστικές).

Αν έχετε απορία τι συνέβη, στους 2 μήνες εκπομπών, έτυχε να σταματήσουμε για δελτίο ειδήσεων αντί για "παρά 1 λεπτό" ακριβώς στις 11. Στο meeting παραγωγών του σταθμού όπου ειπώθηκε η συγκεκριμένη εντολή "παρά 1 λεπτό" δεν είχαμε καν κληθεί. Το 2ο "ατόπημα" ήταν ότι η κουβέντα που γινόταν στην εκπομπή δεν άρεσε στον νέο διευθυντή προγράμματος. Συγκεκριμένα, μία φορά ο Παντελής όταν αναφερθήκαμε στους Άγγλους είπε χαριτολογώντας "έλα μωρέ με τους γκέι" κι εγώ όταν αναφέρθηκα στην είδηση του Wankband είπα σε ένα σημείο την λέξη "φλόκια". Κανένας ακροατής δεν διαμαρτυρήθηκε για το ύφος της εκπομπής, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν άφθονες αθλητικές εκπομπές όπου λέξεις όπως "μαλακία", "πουτάνα" κτλ. τις οποίες ουδέποτε αναφέρουμε (γιατί δεν χρησιμοποιούμε ύβρεις) είναι στο καθημερινό τους ρεπερτόριο. Κανένα ΕΣΡ δεν κοίταξε ποτέ τέτοιες αστειότητες την στιγμή που δεν θίγεται η προσωπικότητα ενός επώνυμου ή του ίδιου του ακροατή.

Τις εκπομπές μπορείτε να τις ακούσετε ξανά προσεκτικά στο www.youtube.com/usersgr και να βγάλετε μόνοι σας συμπέρασμα. Επίσης, μάθαμε από συναδέλφους ότι οι νέοι παραγωγοί είχαν ήδη προαποφασιστεί πριν την τελευταία μας εκπομπή την Κυριακή 15/3.

Κυριακή πρωί ήταν, καταλαβαίνουμε ότι οι εκπομπές θα έπρεπε να είναι...."Εκκλησία".
Καλό κουράγιο στους συναδέλφους.

Τα λέμε στο GameWorld.gr κάθε μέρα και στο Twitch.tv Παρασκευές στις 20:00.
Σχετικά με το ραδιόφωνο, για το που θα συνεχίσουμε θα το δούμε στην πορεία. Προς το παρόν Σάββατο είναι, ώρα να το ξενυχτήσουμε χωρίς άγχος. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 21 Mar 2015 17:28 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Mar 2015 16:34 #158329 by Γιώργος Λόλας
Από αυτά που γράφεις Μάνο καταλαβαίνω ότι μάλλον ο νέος διευθυντής προγράμματος άκουγε μόνο την δική σας εκπομπή, αλλιώς θα έπρεπε να τις έχει σταματήσει όλες :P

Δεν πειράζει, θα βρούμε άλλη "στέγη", καλύτερη και πιο δίκαιη.

More
21 Mar 2015 16:35 - 21 Mar 2015 16:44 #158330 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ ΜΥΡΙΖΩ ΜΑΚΑΚΙΕΣ

EDΙΤ: Δεν είναι σοβαροί λόγοι αυτοί.
Last edit: 21 Mar 2015 16:44 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
21 Mar 2015 16:35 - 21 Mar 2015 16:43 #158331 by Βασίλης Καλφούντζος
Πάμε καλά; Δε θα βρίσω όσο και να εκνευρίστηκα. Το μόνο που θα πω είναι εάν θα είχε νόημα να ζητήσουμε μέσω petition και επώνυμα να επιστρέψουν οι users. Τόσο καιρό είχαμε ΜΙΑ εκπομπή για παιχνίδια. Υπάρχουν άλλες τόσες άκυρες και άχρηστες εκπομπές και τους ενοχλήσανε οι users; Στο διάολο να πάνε και να μη ξαναγυρίσουνε.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]
Last edit: 21 Mar 2015 16:43 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Mar 2015 16:41 #158332 by Anastasios Vozatzidis
Σαν φτηνες δικαιολογιες μου ακουγοντε τα αίτια! Ελπιζω αν πατε σε αλλο σταθμο να αλλαξετε και το επωδυνο της ωρας χεχε !

More
21 Mar 2015 16:43 - 21 Mar 2015 17:01 #158333 by Μιχάλης Βεργάκης
πραγματικά πολύ κρίμα, αν και η εκπομπή είναι εδώ και 12 χρόνια εγώ σας ακούω από τον Ιανουάριο και περνούσε πολύ ευχάριστα το πρωινό μου, θα φιλοξενηθείτε σε άλλο σταθμό ή οριστικά τέλος??
Last edit: 21 Mar 2015 17:01 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Mar 2015 16:46 - 21 Mar 2015 17:01 #158334 by Τάσος Φέτσης
Ορίστε? Καλά συγγνώμη ο Παντελής Διαμαντόπουλος ΤΡΕΛΑ πουλάει?
Ακούω την εκπομπή από Sportime Radio τουλάχιστον και ήταν η πρώτη που ξεκίνησε.Εχει ιδέα ο τύπος πόσοι την ακούνε?Συγγνώμη για την έκφραση αν θέλετε κάντε edit αλλά αυτές είναι δικαιολογίες "του κώλου" για να κόψεις κάποιον.Ειδικά αν όπως λες Μάνο είχε σχεδιασει να σας στειλει.Δεν του αρεσε το υφος,βρηκε μια αφορμη και σας εδιωξε.

Εγω ειμαι υπερ του petition σε κανενα Avaaz ξερω γω αν και αμφιβαλλω αν θα νοιαστουν κιολας.
Μαλλον θα ιδρωσει το αυτι τους περισσοτερο αν στειλουμε ολοι email στο www.sport24radio.gr

More
21 Mar 2015 16:48 - 21 Mar 2015 17:01 #158335 by Βασίλης
Ενταξει,αστειες δικαιολογιες!
Ο Καραλης που τρωει και 5 και 7 λεπτα καθημερινα κ δεν βγαινει το δελτιο ακριβως στην ωρα του,θα πρεπει να απολυθει?ας ειμαστε σοβαροι!
Αυτες ειναι φθηνες δικαιολογιες..
Η εκπομπη ηταν εξαιρετικη αλλα σε λαθος ωρα.Απαραδεκτο που την ειχα βαλει κυριακη πρωι λες και απευθυνοταν στο κοινο του πολο,τους φαν του κλασικου αθλητισμου ή τους φαν του ξενου ποδοσφαιρου..
Κανονικα μια εκπομπη για gamers την βαζεις σε μια ωρα που θα την ακουσουν οι....gamers!

Εβαλαν την ιδια ωρα μια εκπομπη για το fm..Δε λεω,η Ελλαδα εχει τρομερο κοινο για το συγκεκριμενο παιχνιδι..Και εχει γινει κ στο παρελθον τετοια εκπομπη.Αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι ενα παιχνιδι που ειναι στασιμο κ εχει παρει την κατιουσα εδω κ χρονια με αποτελεσμα να εχει ξεφουσκωσει το ενδιαφερον του κοσμου..

Τραγικες επιλογες κατα την γνωμη μου κ κριμα γιατι πρεπει να υπαρχει ενα πολυ σοβαρο αντιπαλο δεος απεναντι απο τον σπορ φμ που εχει παρει μονοπωλιο την αθλητικη ενημερωση.

More
21 Mar 2015 16:52 - 21 Mar 2015 16:58 #158337 by Anastasios Vozatzidis
Παντως καλη ιδεα να ξεκινησετε ενα δικο σας ιντεριακο ραδιοφωνικο σταθμο, απο οτι γνωριζω ασχολιστε μερικοι πολυ με την μουσικη και αν βρειτε μερικους ακομα να καλυψετε τα κενα θα κανετε πολυ ωραια προγραμματα!
Last edit: 21 Mar 2015 16:58 by Μάνος Γρυπάρης.