Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Cafe

More
22 Jul 2014 04:32 - 13 Mar 2015 15:58 #146880 by Μάνος Γρυπάρης

Game Cafe
Με αφορμή την συμπλήρωση 9 χρόνων του GameWorld, σας ανακοινώνουμε την νέα μας εκπομπή με την ονομασία Game Cafe.

Μέχρι τώρα όλες οι εκπομπές μας βασίζονταν σε κάποιο concept. Η συγκεκριμένη όμως θα είναι η πρώτη που δεν θα έχει concept. Κάθε 15 ημέρες (ενδεχομένως και κάθε μήνα) οι Users θα πηγαίνουμε σε μια γνωστή καφετέρια και θα συζητάμε για games. Τα θέματα συζήτησης θα τα θέτετε εσείς. Μέσα από αυτό το topic μπορείτε να ψηφίζετε για ένα και μόνο θέμα συζήτησης που θα θέλατε να δείτε. Εμείς από τα θέματα που θα διαβάσουμε επιλέγουμε 5 για κάθε εκπομπή.

Από εκεί και πέρα θα θέτουμε κάθε θέμα συζήτησης και θα το εξαντλούμε. Θα συμφωνούμε, θα διαφωνούμε, θα γελάμε, μπορεί και να τσακωνόμαστε ενίοτε...όλα αυτά χωρίς κανένα σενάριο, χωρίς καμία προετοιμασία. Θα μιλάμε μεταξύ μας ακριβώς όπως μιλάμε όταν βγαίνουμε για καφέ!

Παράδειγμα θεμάτων προς συζήτηση:
- Ποιο παιχνίδι περιμένετε περισσότερο για φέτος?
- Ποια είναι η γνώμη σας για το τάδε παιχνίδι/τάδε εταιρεία?
- PS4 ή Xbox One?
- Τι περιμένετε να δείτε σε E3/Gamescom/Tokyo Games Show?
Μην ρωτάτε απλές ερωτήσεις που απαντώνται μονολεκτικά του στυλ "Θα ανεβείτε στη ΔΕΘ". Χρειαζόμαστε θέματα προς συζήτηση.

Παιχνίδια
Κατά την διάρκεια του Game Cafe, ενίοτε θα παίζουμε διάφορα παιχνίδια μεταξύ μας. Για παράδειγμα, μία ιδέα της Χριστιάνας είναι το Game Shots, όπου την ώρα που θα είμαστε στο cafe θα ανεβάζουμε φωτογραφία απ' το μέρος κι εκείνη τη στιγμή θα σας ζητούμε να μας ρωτήσετε ερωτήσεις τις οποίες θα πρέπει να απαντήσουμε σωστά. Συντάκτες που απαντούν λάθος θα πίνουν από ένα σφηνάκι. Ηττημένος είναι όποιος βγει off και νικητής αυτός που θα αντέξει μέχρι το τέλος. Αυτό είναι μια ιδέα του τι είδους παιχνίδια θα μπορούμε να παίξουμε, απλά με τα βαριά ποτήρια όπως Παντελής-Γρηγόρης θα υπάρχει...ένα handicap όπως και να το κάνουμε!

Guests
Ανά διαστήματα στο Game Cafe θα έρχονται guest developers, youtubers, υπεύθυνοι εταιρειών, άλλοι συντάκτες ή καλεσμένοι από την βιομηχανία των games, οι οποίοι θα συζητούν μαζί μας κανονικά στην κουβέντα.

Η 1η εκπομπή θα γυριστεί κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να θέσετε το δικό σας ερώτημα προς συζήτηση. Θα συγκεντρώσουμε τα 5 καλύτερα και θα τα θέσουμε προς συζήτηση. Το ποια θα είναι αυτά...θα τα μάθετε την ώρα της εκπομπής! :D

Κανόνες:
- Τα θέματα προς συζήτηση λαμβάνονται υπόψη μόνο σε αυτό το forum topic και όχι σε Facebook και YouTube.
- Μην θέσετε θέμα προς συζήτηση κάτι που έχουν ξαναρωτήσει άλλοι users.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 13 Mar 2015 15:58 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2014 19:11 #146901 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Game Cafe
πολυ ωραια ιδεα,θα ειναι φοβερες και αυτες οι εκπομπες..
εγω θα ηθελα να σας ακουσω στο γνωστο θεμα(ναι παλι :twisted: ): PS4 ή Xbox One?

More
22 Jul 2014 19:40 #146904 by Γιώργος Βλασόπουλος
Καλησπέρα και καλή αρχή πρώτα απ όλα.
Θα ρωτήσω και εγώ μια κλασική ερώτηση:Ποιο πιστεύετε ότι θα βγει Game of the year για το 2014?

More
22 Jul 2014 20:04 #146905 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Καλή αρχή, παιδιά!

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε πως τα point & click adventure παιχνίδια πρώτου και τρίτου προσώπου έχουν πεθάνει, καθώς και κατά πόσο τα προτιμάτε.

More
22 Jul 2014 21:09 #146906 by Χρήστος Λύκας
Replied by Χρήστος Λύκας on topic Game Cafe
Καλησπέρα, πολύ ωραία ιδέα!

Θα ήθελα να ακούσω γνώμες, αντιπαραθέσεις ή ότι άλλο θέλετε για το MMORPG της Trion, το [glow=black:1topx4jb]ArcheAge[/glow:1topx4jb] (αν το έχετε παίξει βέβαια) και με ποιο game του είδους του θα το συγκρίνατε και γιατί.

More
22 Jul 2014 21:27 #146907 by Ευριπιδης Καινουργιος
Πολύ ωραία εκπομπή θα είναι παιδιά! Καλή αρχή! Εμένα η ερώτηση μου είναι: Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο underrated παιχνίδι της γενιάς που πέρασε (Xbox 360, PS3, Wii), ποιο το πιο overrated και γιατί;

I died. Good thing I have 2 more lives.

More
22 Jul 2014 23:04 #146909 by Cris Andres Seirlis
Replied by Cris Andres Seirlis on topic Game Cafe
Η ερώτηση μου είναι: είναι αυτή η χρονιά , χρονιά μετάβασης η έχουμε μπει στην νέα γενιά? :D

More
22 Jul 2014 23:06 #146910 by Cris Andres Seirlis
Replied by Cris Andres Seirlis on topic Game Cafe

Smosh wrote: Καλησπέρα και καλή αρχή πρώτα απ όλα.
Θα ρωτήσω και εγώ μια κλασική ερώτηση:Ποιο πιστεύετε ότι θα βγει Game of the year για το 2014?

Για εμένα φίλη μου θα είναι η το Assassin's η το Watch Dogs

More
22 Jul 2014 23:51 #146912 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Καλησπερα και καλη αρχη κι απο μενα.Θα ηθελα να συζητησετε αν συμφωνειτε κιολας μαζι μου οτι σε αυτη τη γενια κονσολων εχουμε δει λιγοτερα ποιοτικα games σε σχεση με την πρωτη χρονια ps3-xbox 360.κανω λαθος?
κι επισης ποτε θα ανεβει περιπου το πρωτο επεισοδιο?αυτο αν θελετε το απαντατε φυσικά.

More
23 Jul 2014 00:20 #146913 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Καλησπέρα και καλή αρχή και από εμένα!Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω

α)Γιατί το Wii ενώ σαν ιδέα ήταν τόσο πρωτότυπο δεν συγκίνησε τόσο τους gamers;

β)Γιατί το PS Vita δεν πέτυχε στο βαθμό που πέτυχε ο <<πρόγονος>> του, το PSP;

γ)Ποια κονσόλα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως εκείνη που είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο,προσφέροντας τον ίδιο βαθμό ψυχαγωγίας σε gamers διάφορων γενεών;

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!