Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Cafe

More
25 Jul 2014 15:19 #147048 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Πολύ ωραία η πρώτη εκπομπή! Thanks για την απάντηση. Πράγματι, μιλούσα για πάσης φύσεως adventures έχοντας στο νου μου τα πιο παλιά, από Άγκαθα Κρίστι και Σέρλοκ Χολμς έως τα Myst, Syberia, Broken Sword, Longest Journey, Runaway κ.λπ..

[BBvideo 560,340:34ovdt1e]
[/BBvideo:34ovdt1e]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2014 16:43 #147050 by Μιχάλης Βαρδάκης
Πρωτα απ'ολα εξαιρετικη η πρωτη εκπομπη. Ευχομαι να τα χιλιασετε τα επεισοδια.
Κατα τα αλλα, μια ερωτηση που με απασχολη ιδιαιτερα (οπως και καθε fan της σειρας assassin's creed) ειναι το τι πιστευετε εχει παει στραβα με τα τελευταια games της σειρας. μεχρι και το Revelations η σειρα ηταν ακρως ικανοποιητικη και πληρης. ομως απο το 3 και μετα ηρθε η κατω βολτα, οχι τοσο σαν story, graphics, script ή gameplay, αλλα σαν αισθηση.

More
25 Jul 2014 17:42 #147052 by makis
Replied by makis on topic Game Cafe
Crash Bandicoot-Spyro
ND-Insomniac
Sony-Activision
Τι πιστεύετε για την πιθανη επιστροφη των τιτλων;

More
25 Jul 2014 19:24 #147055 by Foivos
Replied by Foivos on topic Game Cafe
Για ποιον λογο πιστευετε οτι το Wii U απετυχε τοσο πολυ που η Nintendo αναγκαστηκε να κλεισει μεχρι και τα servers? :cry: Εγω εχω το wii και ημουν αρκετα ευχαριστημενος οπως ειπατε και στο 1ο επεισοδιο και το wii U δεν φαινοταν τοσο κακή ιδεα :)

More
25 Jul 2014 20:06 #147058 by Nikos Kapa
Replied by Nikos Kapa on topic Game Cafe
Τι γνώμη έχετε πάνω στα J-RPG, στα οποία όταν έρχονται Ευρώπη/Αμερική, βγάζουν το original Japanese Voice Acting και βάζουν English dub, χωρίς να σου προσφέρουν την επιλογή να επιλέξεις ή έστω να κατεβάσεις τα original voices.

More
25 Jul 2014 20:23 #147059 by Aristea Kaliontzaki
Replied by Aristea Kaliontzaki on topic Game Cafe
Γεια σας παιδες. Συγχαρητήρια για την καινουργια εκπομπη και τα 9 χρονια Gameworld.gr. Η Ιδεα σας φοβερη και ελπιζω να συνεχισετε ετσι!! Με την Σειρα μου και εγω θα κανω μια ερωτηση που ελπιζω να απαντηθει σε ενα απο τα επομενα Game Cafe:

Ποια ειναι η γνωμη σας για την σειρα παιχνιδιων Kingdom Hearts (1, 2, Chain of Memories, Birth by Sleep, 358/2 days, coded, Dream Drop Distance, 1.5 και 2.5) και για το αναμενόμενο Kingdom Hearts III :D

More
25 Jul 2014 21:34 #147061 by 001
Replied by 001 on topic Game Cafe
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ακούσω 4 διαφορετικές ελπίζω γνώμες σχετικά με την εμπορευματοποίηση που υφίσταται κάποιο game αφού γίνει επιτυχημένο, με αποτέλεσμα κάποιο μελλοντικό sequel να μην είναι τόσο καλό (ως εμπορευματοποίηση αναφέρομαι στον σκοπό ανάπτυξης ενός sequel, όχι τον κανονικό όρο).

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
25 Jul 2014 23:20 #147062 by nikos
Replied by nikos on topic Game Cafe
Εάν η SEGA ξανάβγαζε κονσόλα,πόσο πιστεύετε ότι θα κόντραρε τις υψηλών πωλήσεων κονσόλες??

More
25 Jul 2014 23:35 #147063 by nikos
Replied by nikos on topic Game Cafe
Grand Thef Auto V .VS. WatchDogs

More
25 Jul 2014 23:48 #147065 by Γεώργιος Μανταφούνης
Ποιο είναι το καλύτερο κατά την γνώμη σας Star Wars game;