Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Cafe

More
06 Oct 2014 09:35 #150168 by Αγησίλαος Σιντόρης
Εγω θα ηθελα να ρωτησω τους Traptics με ολο το σεβασμο φυσικα ,που μπορει να φτασει ολο αυτο που κανουν(ευχομαι οσο πιο μκρια γινεται) αν δηλαδη ρεαλιστικα θα τους δουμε ειτε ατομικα ειτε ως ομαδα σε καποιο μεγαλο game developement και αν αυτο ειναι δυνατο να γινει με την μορφη που εχουν τωρα η αν θα πρεπει να γινουν developers σε μια μεγαλη εταιρια παιχνιδιων.

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2014 19:08 #150243 by Μάνος Γρυπάρης
Game Cafe 5: Traptics
Συζήτηση με τους Μιχάλη, Κατερίνα και Δημήτρη. Στο τέλος παίζουμε παντομίμα.

Στο Game Cafe 6 θα υποδεχθούμε το Pontikaki και τα θέματα προς συζήτηση έχουν ήδη κλείσει. Ότι γράψετε από εδώ και πέρα αφορά το Game Cafe 6.

@Agisilaosss : Δυστυχώς δεν προλαβαμε το μήνυμά σου γιατί είχαν ήδη γίνει τα γυρίσματα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Oct 2014 20:34 #151284 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Game Cafe
Το Game Cafe #6:Ποιά είναι το Pontikaki;;;

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
24 Jan 2015 03:22 #155873 by hercmour
Replied by hercmour on topic Game Cafe
Ερώτηση κυρίως προς Χριστιανα(και οχι μόνο)...Γιατι πιστεύεται πως οι γυναίκες δεν ασχολούνται με games...Το έχω ένα παράπονο...

More
06 Mar 2015 01:04 - 06 Mar 2015 01:04 #157673 by Μάνος Γρυπάρης
Game Cafe 7: Dragoman

Game Cafe 8: Θάνος Ψαρογένης (Alt-Tab.gr)

Στα δύο επόμενα Game Cafe θα έχουμε καλεσμένους τον Dragoman ( www.youtube.com/MANOLHS69 ) και τον αρχισυντάκτη του Alt-Tab.gr (site μόνο για PC games).

Τι θέματα συζήτησης θέλετε να θέσουμε στον καθένα? Γράψτε μας τα θέματά σας είτε για τον έναν, είτε και για τους δύο καλεσμένους μαζί (θα προτιμούσαμε και για τους δύο). Επίσης, εννοείται ότι μπορείτε να βάζετε οποιοδήποτε θέμα συζητήσης θέλετε και για εμάς. Τα συζητάμε όλα μαζί παρέα, με βάση την επικαιρότητα.

ΥΓ. Η ερώτηση του hercmour μπαίνει κανονικά ως πρώτη για το Game Cafe 7. ;)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 06 Mar 2015 01:04 by Μάνος Γρυπάρης.

More
06 Mar 2015 18:25 - 07 Mar 2015 19:48 #157694 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Ερώτηση προς Alt-tab.gr: Πως ξεκίνησε η ιδέα του Alt-tab.gr και τι χρειάστηκε για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα;
Προς Dragoman: Πως θα έπειθες ένα παιδάκι ηλικίας 14-15 χρονών να παίξει κάποιο retro game, το οποίο μεγαλώνει στις μέρες του PS4 και του Xbox One;

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!
Last edit: 07 Mar 2015 19:48 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης.

More
06 Mar 2015 21:50 - 06 Mar 2015 21:51 #157704 by Πιέρρος Φουστέρης
Για τον αγαπητό Μάνο: Από ποια ηλικία παίζει βιντεοπαιχνίδια και τι τον έκανε να ασχοληθεί με αυτά μέχρι σήμερα.
Για τον αρχισυντάκτη του Alt - Tab.gr: Πιστεύει πως τα PC θα μπορέσουν, ποτέ, να βγάλουν από τη μέση τις κονσόλες;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 06 Mar 2015 21:51 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
07 Mar 2015 19:38 #157734 by Γιώργος Γιαννούλης
Καλησπερα.Επιτελους θα δουμε και αυτη την μορφη τον Dragoman.Γενικα θα ηθελα να μας πειτε ολοι ρε παιδια τα αγαπημενα σας retro games και ενα συγκεκριμενο ο καθενας για το οποιο ριχνατε ξενυχτια. Επισης τι τιμονιερα μου προτεινει ο Dragoman απο οσες εχει δοκιμασει.

Για το Game cafe 8 μιας και ο guest σας ειναι PC gamer αν πιστευει οτι τα PC exclusives αρκουν για εναν hardcore gamer ωστε να μην αγορασει καποια κονσολα.Α...και αν εχει ο ιδιος κονσολες. ;)

More
08 Mar 2015 13:22 - 08 Mar 2015 13:25 #157749 by George Xeni
Replied by George Xeni on topic Game Cafe
Ρωτήστε τον καλεσμένο σας, Μέγκα Ψαρόγκεν(!), περί Game Development (Industry) στην Ελλάδα, γιατί βρισκόμαστε ακόμα στον μεσαίωνα και ποιο θα είναι το μέλλον του χώρου αυτού. Θα δούμε ποτέ έναν Ελληνικό AAA τίτλο να σπάει ταμεία και καρδιές στο εξωτερικό; Θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε και εμείς το "mainstream" κομμάτι του Industry (δηλαδή να φτιάξουμε MOBA, "Competitive" Action, Horror/Zombie-filled παιχνίδια κλπ.) για να φτάσουμε στην κορυφή; Ή χρειαζόμαστε κάτι πιο μοναδικό, το οποίο "δεν θα ξύνει ματωμένες επιφάνειες", αλλά θα μπορούσε επιπλέον να "λανσάρει" και την μυθολογία/ιστορία του τόπου μας.

(αναφέρομαι μόνο για PC Game Dev και όχι για smartphones, μιας και το market τους είναι obsolete)
Last edit: 08 Mar 2015 13:25 by George Xeni.

More
09 Mar 2015 00:59 #157782 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Για Dragoman: Ποια παιχνίδια με retro αισθητική σας έχουν κάνει το κλικ, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία δύο - τρία χρόνια.

Για alt - tab.gr: Ποιες είναι οι σημαντικότερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα site σαν το alt-tab.gr προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις (ειδησεογραφία, reviews, χρηματοδότηση κ.λπ.) και τον ανταγωνισμό του χώρου.