Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Cafe

More
23 Jul 2014 00:46 #146914 by Κωνσταντινος
Replied by Κωνσταντινος on topic Game Cafe
Μπράβο πολύ καλή ιδέα :wink: Ειμαι fan σας και ειδικα της Xριστιανας
Θα ηθελα να πείτε την γνώμη σας για το MMO game SZone Online .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jul 2014 01:43 #146917 by Πιέρρος Φουστέρης
Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η καινούρια αυτή σειρά. Επίσης, η ιδέα της Χριστιάνας δεν ακούγεται κακή. Πιστεύω όμως πως δεν θα πάει καλά για αυτήν αυτή η πρόταση... :P
Για topic προς συζήτηση θα ήθελα την γνώμη σας για τα Destiny και Warlords of Draenor και ποιο είναι το αγαπημένο open world παιχνίδι του καθενός και γιατί (προτιμήστε να απαντήσετε για horror ή survival open world, αυτά μου αρέσουν περισσότερο :P )

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 Jul 2014 02:26 #146920 by Σπύρος Τζανετάτος
Καλησπέρα users.Αφού ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι καλύτερο θα προχωρήσω στην ερώτηση που είναι:Γιατί πιστεύετε ότι η Nintendo δεν έχει παρουσία στις μεγάλες εκθέσεις?
Προσωπικά την βλέπω σαν να έχει εγκαταλείψει το πλοίο τουλάχιστον στο θέμα marketing του Wii U.Με Nintendo direct δεν κάνεις δουλειά και ειδικά με τόσα Platform και γενικά games που απευθύνονται στο ίδιο κοινό.

More
23 Jul 2014 06:50 #146924 by Anastasios Vozatzidis
Replied by Anastasios Vozatzidis on topic Game Cafe
Ποια games θα θέλατε να γίνουνε remaster?
Αν γίνετε να κάνετε ένα poll και να ψηφίσουμε τα επικρατέστερα παιχνίδια που θέλουμε να δούμε σε remastered έκδοση από κάθε κατηγορια!

Εγώ για παράδειγμα και τι δεν θα έδινα για το Red Alert 2 με το expansion του στην κατηγορια strategy η οποια έχει πλέον σχεδόν πεθάνει!

More
23 Jul 2014 12:55 #146927 by Αποστόλης Αναστασίου
Η ιδέα είναι φοβερή παιδιά και θα περάσουμε όλοι πολύ ωραία σίγουρα :D

Η ερώτησή μου :
Πιστεύετε ότι οι Producers του PES θα προσπαθήσουν ποτέ να πάρουν το αίμα πίσω από τους Producers του Fifa ;

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
23 Jul 2014 13:45 #146930 by Αγησίλαος Σιντόρης
Καλη αρχη και απο εμενα παιδια.Να πανε ολα καλα.Περιμενουμε πως και πως να βγουνε επεισοδια.! Δεν ξερω τι θεματα προτιματε να συζητατε στην εκπομπη και μιας και ειδικα θεματα εχουν ειπωθει παραπανω εγω θα εθετα ενα πιο γενικο : Ποια ειναι η γνωμη σας για την ολο και αυξανομενη απηχηση των games(κυριως league of legends,dota και σε αλλα φυσικα) στο ελληνικο κοινο και γιατι συμβαινει αυτο???

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
23 Jul 2014 13:47 #146932 by Constantinos Patouchas (Foniko_Karoto)
ωραία ιδέα θα έρθω να παίξω και εγώ θα απαντάω λάθος επίτηδες να πίνω τα σφηνάκια. για σφηνάκι προτείνω ένα b52 η λόγο καλοκαιριού ένα "φραγκελικο" η ένα καρπουζάκι, η ερώτηση μου είναι :
- ποιο είναι το καλλίτερο horror game για εσάς??

γεια έμενα είναι το Clive Barker'σ Undying ευχαριστώ !!!!

More
23 Jul 2014 14:27 #146934 by Alex Poutachidis
Replied by Alex Poutachidis on topic Game Cafe
Τι πιστευετε για το Assassin's Creed? Εχει κουρασει? Το εχει παρατραβήξει η ubisoft ειδικα τωρα που θα βγαλει δυο παιχνιδια σε δυο διαφορετικες κονσολες?

More
23 Jul 2014 14:36 #146936 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Game Cafe
Καλό ξεκίνημα στην νέα εκπομπή. :) Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πότε θα ανοίξετε και μια εκπομπή για παιχνίδια και στην τηλεόραση; :mrgreen:

More
23 Jul 2014 15:07 #146940 by Thomas Tzirakian
Replied by Thomas Tzirakian on topic Game Cafe
Ακούγεται πολύ καλή εκπομπή και καλή αρχή, θα ήθελα να ρωτήσω psvita ή nintendo3ds