@Μάνο, και εγώ όταν πρώτο είχα δεί το username σου, λέω ωραίος, καλή φάση, θα ακούει hardcore.
Ας πάμε στο δικό μου, είναι μεγάλο στόρυ και κουβαλάει μεγάλο background και spooky, σας προειδοποιώ!
To Rasmo κυρίως είναι το "καλλιτεχνικό" μου(στα artistic/γραφιστικά που κάνω) και το έχω και ώς Rasmo66 (στα url αλλά και στα games). Ας πάμε με την σειρά λοιπόν.
Το Rasmo είναι καταρχήν, ποδανά (για όσους δεν ξέρουν, ανάποδα), δηλαδή η λέξη Moras=Mora. Ναί η γνωστή σε όλους μας Μόρα που βλέπουμε τα βράδια(όσοι έχουν δεί/βιώσει, γνωρίζουν). Για τουλάχιστον 1 χρόνο (περίπου πριν 4-5 χρόνια), έβλεπα/βίωνα σχεδόν 1 φορά την εβδομάδα μόρα. Στην αρχή με φρίκαρε, μετά διάβασα γι'αυτο(ναί, εννοείται ότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο τι συμβαίνει στόν εγκέφαλο μας όταν το παθαίνουμε αυτό -ο μισός εγκέφαλος κοιμάται και ο άλλος μισός προσπαθεί να ξυπνήσει και γι'αυτό νοίωθουμε ότι νοίωθουμε σε αυτή την φάση). Λοιπόν, εφόσον διάβασα και έμαθα για όλο αυτό σταμάτησε να με φρικάρει και απλά όταν το βίωνα δεν με ενοχλούσε μέχρι που σταμάτησε (όταν έχεις γνώση για κάτι σταματάει να σε κυριέυει ο φόβος και το προσπερνάς -knowledge is power-). Και έτσι λοιπόν έψαχνα σε κάποια φάση για το "καλλιτεχνικό" μου και κατέληξα σε αυτό μιας και το είχα βίωμα και το έβαλα ανάποδα για να μην παραπέμπει απευθείας εκεί και έτσι το κράτησα και παντού πλέον.
Το 66 στο Rasmo που το έχω κυρίως ως url στο site+fb page μου αλλά και ως username στα games και έχει να κάνει με την σημασιολογία/αριθμολογία κυριότερα, έχοντας 3 εκδοχές.
1η: Άν πάρεις στα λατινικά το κάθε γράμμα του Rasmo και βρείς τον αριθμό του(πχ το R είναι το 18ο γράμμα, και πάει λέγοντας) και όλα αυτά τα προσθέσεις βγαίνει ο αριθμός 66. Άρα 66=Rasmo.
2η: Το 6ο γράμμα του λατινικού αλφάβητου είναι το F. Άρα έχουμε να κάνουμε με το FF που σημαίνει για μένα Family First που είναι το πάν για μένα.
και 3η: Πάλι αριθμολογία αλλά είναι μεγάλο story για να το γράψω εδώ.
Αυτά τα λίγα και απο εμένα, ωραίο θέμα Ntallaris *Thumps Up* !