Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως προέκυψε το Username σας?

More
12 Aug 2015 11:45 #167469 by Marios Ntallaris
Πείτε μας την ιστορία που κρύβεται πίσω από το username σας. Πότε και για ποιο λόγο το επιλέξατε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2015 12:05 #167470 by Μάνος Γρυπάρης
To username που χρησιμοποιώ σε Steam και Xbox Live είναι "HardcoreGR" αφού το "Manos" είναι μονίμως ψαγμένο. Έψαχνα τον όρο "σκληροπυρηνικός" (gamer). Μια μέρα είδα σε μια ταινία την λέξη "hardcore" να μεταφράζεται σε "σκληροπυρηνικός" κι έτσι χωρίς δεύτερη σκέψη κόλλησα ένα GR στο τέλος. Βέβαια στο Gameworld.gr από την αρχή δεν το χρησιμοποιούσα γιατί θεώρησα ότι θα ήταν κάπως...άκομψο ένας αρχισυντάκτης να έχει τέτοιο username.Τα πρώτα χρόνια του Internet, από το '97 έως το 2002 περίπου που έμπαινα IRC με ρωτούσαν στο chat πρώτη κουβέντα είτε αν ξέρω καμιά καλή τσόντα, είτε αν ακούω Hardcore μουσική.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Aug 2015 12:06 - 12 Aug 2015 12:08 #167471 by Μάρκος Ασκανιάν
Σ'ένα επεισόδιο του Tom & Jerry show κλαψουριζανε τα δύο σκυλιά (ο Droopy και ο Dripple) και λέγανε booboobi boobooboo και σιγά σιγά με το πέρασμα των χρόνων το τροποποιησα σε Dododi Dododo και τσουπ να το username

Adododo!!!
Last edit: 12 Aug 2015 12:08 by Μάρκος Ασκανιάν.

More
12 Aug 2015 12:07 #167472 by orestis
το username μου darkbind το επέλεξα στο γυμνάσιο για το lineage άκουγα και full heavy metal οπότε προέκυψε ! συνήθως βάζω και το 23 επειδή είμαι πολύ μεγάλος fan του LeBron James και του Michael Jordan!

More
12 Aug 2015 12:24 #167475 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Έπαιζα πριν πολλά χρόνια ένα browser game φυλετικές μάχες με μια παρέα παιδιών ,αυτοί παίζανε Lineage 2 εποχή elixir server , (χρονιά 2008 χοντρικά) και με πεισανε να μπω και εγώ .και μιας και τέτοια παιχνίδια δεν έπαιζα και δεν είχα ιδέα έβαλα το AsxetosS ,και επειδή συνέχισα να παίζω σε άλλους σερβερ το κράτησα .Πλέον το χρησιμοποιώ σε sites - games κτλ.

More
12 Aug 2015 12:25 #167476 by Τάσος Μαραγκός
καλημέρα στην παρεα!!!
το δικο μου το χρησιμοποιώ από τοτε που επαιζα φυλετικες μαχες...Είναι λιγο ιστορια μεγαλη,χωρις λεπτομέρειες λοιπον μου το εβγαλε ενας φιλος από εκει...Ειχαμε σε ισχυ ένα 'πολεμικο' πλανο,οποιος ξερει από φυλετικες μαχες με καταλαβαινει και κατά την διαρκεια 'προβλεψα' μια κινηση του ρουφιανου και εβαλα και στοίχημα ότι θα συμβει το γεγονός αυτο.Με παπατζολογιες απετρεψα τ καταστροφικο τελος του πλανου,Οποτε καποιος με ειπε pro παικτη και καποιος άλλος 'φιλε εισαι σωστος παπατζης'....οποτε το pro & παπατζής εγινε propatzis.Πολλοι το συγχεουν με το προπο/πρακτορειο/στοιχημα αλλα δεν είναι αυτό.

More
12 Aug 2015 12:31 #167477 by Στέφανος Λέγος
Λοιπόν το αρχικό μου username ήταν το Aman1984.
Ξεκίνησε όταν πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή το 1996 και θέλησα να βάλω ένα password όταν άνοιγε το PC, πριν μπεί στα Windows.
Επειδή ανέκαθεν η μνήμη μου ήταν κάπως...πειραγμένη, και φοβούμενος μην το ξεχάσω κάποτε σκέφτηκα να συνδυάσω την αγαπημένη μου εκπομπή που τότε ήταν το Α.Μ.Α.Ν. με την χρονολογία γέννησης μου.
Από τότε ακριβώς επειδή αν έβαζα οτιδήποτε άλλο θα το ξεχνούσα 100% (και την έχω πατήσει με πολλά registration όπου δε θυμάμαι καν τι ψαγμενιές έβαλα για username), το Aman1984 καθιερώθηκε.
Μετά από φιλική προτροπή, ότι το Aman1984 θυμίζει ιδρωμένο τσατάκια του IRC, συντομεύτηκε σε σκέτο Aman.

More
12 Aug 2015 12:36 - 12 Aug 2015 14:27 #167479 by Tony
tony-απ'το ονομα
ler-απο το killer
Ηθελα να βαλω κατι σε ''Αντωνης ο Φονιας'' ,εντονα επηρεασμενος απο τον Cisse .Επειδη μου εβγαινε μεγαλο το εβαλα tonyler.
Last edit: 12 Aug 2015 14:27 by Μάνος Γρυπάρης.

More
12 Aug 2015 12:45 #167480 by Georgios Manolis
Το δικό μου είναι κάτι σαν φόρος τιμής στον ήρωα των Crysis games τον Prophet.Επειδή ήταν ο χαρακτήρας που με επηρέασε περισσότερο απο κάθε άλλον,προς το καλύτερο ενοείται.
Το "the" μπροστά αναφέρεται στη μοναδικότητα του χαρακτήρα του Prophet γιατί είναι μια κατηγορία μόνος του.
Και το 1987 ναι βρέ καλά το καταλάβατε,ημερομηνία γέννησης μου! :P

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
12 Aug 2015 13:09 - 12 Aug 2015 13:13 #167484 by G
@Μάνο, και εγώ όταν πρώτο είχα δεί το username σου, λέω ωραίος, καλή φάση, θα ακούει hardcore. :P

Ας πάμε στο δικό μου, είναι μεγάλο στόρυ και κουβαλάει μεγάλο background και spooky, σας προειδοποιώ! :lol:
To Rasmo κυρίως είναι το "καλλιτεχνικό" μου(στα artistic/γραφιστικά που κάνω) και το έχω και ώς Rasmo66 (στα url αλλά και στα games). Ας πάμε με την σειρά λοιπόν.
Το Rasmo είναι καταρχήν, ποδανά (για όσους δεν ξέρουν, ανάποδα), δηλαδή η λέξη Moras=Mora. Ναί η γνωστή σε όλους μας Μόρα που βλέπουμε τα βράδια(όσοι έχουν δεί/βιώσει, γνωρίζουν). Για τουλάχιστον 1 χρόνο (περίπου πριν 4-5 χρόνια), έβλεπα/βίωνα σχεδόν 1 φορά την εβδομάδα μόρα. Στην αρχή με φρίκαρε, μετά διάβασα γι'αυτο(ναί, εννοείται ότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο τι συμβαίνει στόν εγκέφαλο μας όταν το παθαίνουμε αυτό -ο μισός εγκέφαλος κοιμάται και ο άλλος μισός προσπαθεί να ξυπνήσει και γι'αυτό νοίωθουμε ότι νοίωθουμε σε αυτή την φάση). Λοιπόν, εφόσον διάβασα και έμαθα για όλο αυτό σταμάτησε να με φρικάρει και απλά όταν το βίωνα δεν με ενοχλούσε μέχρι που σταμάτησε (όταν έχεις γνώση για κάτι σταματάει να σε κυριέυει ο φόβος και το προσπερνάς -knowledge is power-). Και έτσι λοιπόν έψαχνα σε κάποια φάση για το "καλλιτεχνικό" μου και κατέληξα σε αυτό μιας και το είχα βίωμα και το έβαλα ανάποδα για να μην παραπέμπει απευθείας εκεί και έτσι το κράτησα και παντού πλέον.
Το 66 στο Rasmo που το έχω κυρίως ως url στο site+fb page μου αλλά και ως username στα games και έχει να κάνει με την σημασιολογία/αριθμολογία κυριότερα, έχοντας 3 εκδοχές.
1η: Άν πάρεις στα λατινικά το κάθε γράμμα του Rasmo και βρείς τον αριθμό του(πχ το R είναι το 18ο γράμμα, και πάει λέγοντας) και όλα αυτά τα προσθέσεις βγαίνει ο αριθμός 66. Άρα 66=Rasmo.
2η: Το 6ο γράμμα του λατινικού αλφάβητου είναι το F. Άρα έχουμε να κάνουμε με το FF που σημαίνει για μένα Family First που είναι το πάν για μένα.
και 3η: Πάλι αριθμολογία αλλά είναι μεγάλο story για να το γράψω εδώ. :P

Αυτά τα λίγα και απο εμένα, ωραίο θέμα Ntallaris *Thumps Up* !
Last edit: 12 Aug 2015 13:13 by G.