Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως προέκυψε το Username σας?

More
12 Aug 2015 13:13 - 12 Aug 2015 15:24 #167486 by Νικολής Ασημάκης
Όταν πρωτογράφτηκα στο GW το μακρινό 2005, ψαρωμένος ως πρωτάρης του νετ και επηρεασμένος από το Μάνο, έβαλα σαν username το όνομά μου, Nikolis και έμεινα έτσι για χρόνια. Νομίζω το 2010 ( ; ) έκανα την αλλαγή σε Zaratoth. Όχι, δεν έχει σχέση με τα Zara. Είναι ένα όνομα που δημιούργησα για ένα Vampire Lord χαρακτήρα μιας ιστορίας που σκεφτόμουν να γράψω, αλλά τελικά κατέλληξε σε έναν αρχάγγελο, κακό μια άλλης ιστορίας που έγραψα. Και μου άρεσε τόσο πολύ που πλέον έχει καθιερωθεί παντού ως το μόνιμο nickname μου.
Last edit: 12 Aug 2015 15:24 by Νικολής Ασημάκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2015 13:22 #167487 by pavlos afisidis
Απο τν γνωστη σειρα one piece ο Luffy ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτιρας, οχι μονο τς σειρας αλλα και γενικως. Και ετσι το εβλα σαν username, 3131990 ειναι τοτε που γεννηθηκα

More
12 Aug 2015 14:16 #167489 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Το δικό είναι εμπνευσμένο/παρμένο από την σειρά ''Sons Of Anarchy''. όποιος έβλεπε θα καταλάβει τι εννοώ.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
12 Aug 2015 14:24 #167492 by Myrmidon
Έχω την ίδια καταγωγή με τον Αχιλλέα. B)

More
12 Aug 2015 16:36 #167496 by Μάνος Μαρίνος
Το δικό μου επιλέχθηκε για να ΜΗΝ βγάζει κάποιο νόημα. Όταν ξεκίνησα να παίζω Halo: Combat Evolved multiplayer στο Xbox με την παρέα μου, εκείνοι χρησιμοποιούσαν "σκοτεινά' nicknames της περιόδου εμπνευσμένα από Lineage, Baldur's Gate, κλπ... Εγώ που είμαι λίγο τραλαλουμ αποφάσισα να ονομαστώ "Lemonimekokkala". Έβγαινε από το πιο ξινό φρούτο του κόσμου και είχε κόκκαλα αντί για κουκούτσια! Μετά από λίγο καιρό το γύρισα σε LimeΒone για... καλλιτεχνικούς λόγους όπως ο Notis Sfakianakis.

More
12 Aug 2015 18:40 #167501 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Ο κολλητός του με έπρηζε πριν χρόνια να ξεκινήσω να παίζω Kingsage . Όταν τελικά λοιπόν υπέκυψα στις πιέσεις του και πήγα να φτιάξω λογαριασμό έπρεπε να βρώ ένα account name και εγώ εμπνευσμένος από την ταινία Tropic Thunder χρησιμοποίησα το Scorcher. Από τότε και για τα επόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα έγινε και το μοναδικό Nickname που χρησιμοποιώ στο internet. Βέβαια όταν το πρωτοδιάλεξα εκείνη την ημέρα δεν είχα σκοπό να τον κρατήσω. Απλά έψαχνα ένα όνομα για να δημιουργήσω τον λογαριασμό και το Scorcher ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό.

More
12 Aug 2015 21:36 #167513 by Αντώνης Δαγκαλίδης
μια μέρα όταν ήμουν 14 χρονών αποφάσισα να δω την ταινία south park χωρίς να έχω ιδέα ακόμα τι ήταν το south park. αφού μ άρεσε η ταινία το έψαξα και είδα τα επεισόδια που είχαν βγει μέχρι τότε. ε λάτρεψα τον Kenny McCormick σαν χαρακτήρα... οπότε να και το όνομα

More
12 Aug 2015 22:04 #167515 by Αντώνης Καλογερής
Το username μου,το βγάλανε τα παιδιά που δεν θέλανε να παίξουν μαζί μου.Κάθε φορά που πηγαίναμε για μπάσκετ στην Τσόχα(το γήπεδο με τις μπασκέτες πίσω απ'το γήπεδο του Παναθηναικού στην Αλεξάνδρας) δεν έπαιζα ακριβώς αυτο το άθλημα,έπαιζα πιο πολύ Ράγκμπι.Όπως καταλαβένετε λόγω του ότι κανείς δεν ήθελε να παίξει μαζί μου,λόγω των μελανιών και των τραυματισμών που τους δημιουργούσα,κάποια στιγμή άρχισαν να με φωνάζουν NoGood χωρίς το θαυμαστικό.Απο κει και μετά έμεινε,όλοι με φωνάζουν με αυτό το name,εγώ έβαλα το θαυμαστικό επειδή είμαι θαυμαστικό παιδί,επειδή μου άρεσε επίσης και τώρα πλέον με ξέρουν όλοι σαν τον NoGood!. :angry:

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
12 Aug 2015 22:46 #167520 by Κατερίνα Μαρίνου
Ειμαι χεβιμεταλου, λατρευω το μαυρο χρωμα και τους ηρωες των Marvel comics οποτε σαν μυστηριωδης woman επελεξα την σκοτεινη Mystique.

More
13 Aug 2015 19:26 #167545 by Πιέρρος Φουστέρης
Από μικρός, ένας ξάδερφός μου με αποκαλούσε "Ντούζο", διότι το παχουλούλι σώμα μου θύμιζε τον ηθοποιό, του οποίου το όνομα χρησιμοποιώ ως username. Στην αρχή, με ενοχλούσε, αλλά, στη συνέχεια, το συνήθισα και άρχισε να μου αρέσει. Από τότε, χρησιμοποιώ αυτό σχεδόν παντού. Λέω σχεδόν, διότι, παλιά, χρησιμοποιούσα το "yourkilla".

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister