Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως προέκυψε το Username σας?

More
24 Mar 2016 19:38 - 24 Mar 2016 19:42 #178643 by Blood Prince

ilovegames wrote: Όπως βλέπετε δεν έχω ιδιαίτερα ενδιαφέρον username, όπως και στα games έτσι και σε sites κάνω 3 ώρες να επιλέξω name, ωστόσο στο gameworld ήθελα να βρω ένα γρήγορο γιατί όταν το πρωτοβρήκα είχα ενθουσιαστεί και ήθελα να συμμετέχω άμεσα, οπότε έβαλα κάτι που έδειχνε την αγάπη μου για τα παιχνίδια.

Ενα από τα ίδια..αλλά όταν μπήκα σε διαδικασία να διαλέξω username θυμήθηκα έναν χαρακτήρα από pc game που μου άρεσε και το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 που ήμουνα 18 τότε.
Τον Prince of Persia φυσικά.

Αναφέρομαι στο The sands of time και είχα ξετρελαθεί...δεν μπορούσα να βάλω για username Lara Croft :P :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Mar 2016 19:42 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2016 14:24 #181861 by Omnibot
Omnibot 5402 Tr-5000
Δεν είναι καλύτερο το Omnibot; :D

More
02 Aug 2016 11:45 #185699 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το βασικό μου nickname που χρησιμοποιώ σχεδόν παντού είναι το Ichimaru_Gin7. Ο αγαπημένος μου ήρωας στο Bleach και γενικά από τους αγαπημένους μου σε anime.

Το Shikabane Hime που έχω είναι το όνομα ενός αγαπημένου μου anime και manga που λέγεται Shikabane Hime. Σημαίνει: Corpse Princess, δηλαδή η Πριγκίπισσα των Πτωμάτων. en.wikipedia.org/wiki/Corpse_Princess
Πριν αρχίσετε το δούλεμα :P όταν ξεκίνησα με την παρέα μου να παίζω left 4 dead το 2008 ψάχναμε όλοι nicknames και επειδή εγώ πάντα έπαιρνα την Zoey, θεώρησα ότι το nickname ήταν απίστευτα ταιριαστό, μιας και η χαρακτήρας από το anime ήταν και αυτή badass με πιστολίδια και κακό και φυσικά πολεμούσε και αυτή νεκρούς! Έμεινε και κόλλησε και στους φίλους μου και από τότε το έχω αφήσει τόσο στο left 4 dead 1 και 2 αλλά και στο Steam σαν username.
Το βασικό μου πάντως είναι το Ichimaru_Gin7, είχα φτιάξει account εδώ με αυτό αλλά έκανα μια βλακεία και ξέχασα τι κωδικό είχα βάλει, μετά δεν μπορούσα να το βρω και δεν έβγαλα άκρη και είπα "δε γα****** " θα βάλω Shikabane Hime.

More
02 Aug 2016 20:37 #185711 by Γιώργος Φιλίππου
Για να πω την αλήθεια εμένα προέκυψε στην τύχη.Απλά σκεφτόμουν ένα username και έβαλα αυτό.

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
27 Aug 2016 16:29 - 27 Aug 2016 16:33 #186839 by Blood Prince
Επειδή με το παιχνίδι Prince of Persia έχω πολύ καιρό να παίξω απο το 2004 και γενικότερα δεν μπορώ να πω,πως με ενθουσιάζει και επειδή η λέξη Persia με έκανε να σκέφτομαι το Iran κάτι που δεν ταιριάζει με τα γούστα μου,αποφάσισα να το αλλάξω σε Blood Prince για δύο λόγους.

Ο ένας λόγος είναι πως ήθελα να βρω ένα username το οποίο να περιλαμβάνει την λέξη Prince μέσα,μιας που πολλές φορές στο forum με έχετε αποκαλέσει με αυτή την λέξη και ο άλλος λόγος είναι πως η λέξη Prince μου αρέσει καθώς είναι σχετική και με την τηλεοπτική σειρά Game of Thrones. Το Blood το σκέφτηκα επειδή μου θυμίζει τα Vampire και γενικότερα ότι είναι σχετικό με τα Vampire με ενθουσιάζει.

Με την ευκαιρία να αναφέρω και έναν συνονόματο χαρακτήρα απο το action-mmorg Vindictus. The Blood Prince xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 Aug 2016 16:33 by Blood Prince.

More
27 Aug 2016 21:25 #186860 by Ανθή Ιωαννίδου
Το δικο μου ηταν εμπνευση του πρωην μου.Δεν ηξερα τι να βαλω στο username στο Lol και μου προτεινε να βαλω το cutiekiller.Μετα συνειδητοποιησα πως ταιριαζε και με τον χαρακτηρα μου,οποτε το κρατησα! :P

More
11 Jan 2017 16:16 #192282 by Αγγελική Γοργορίνη
Η ιστορία του username μου είναι πολύ σύντομη κι απλή. "Dovahkiin" σημαίνει "Dragonborn" και η λέξη είναι παρμένη απ' το Elder Scrolls V: Skyrim, το πιο αγαπημένο απ' τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ουσιαστικά είναι ο χαρακτήρας που έχεις στο παιχνίδι. Αρχικά είχα σκεφτεί ένα άλλο username σχετικό κι αυτό με το Skyrim, αλλά συνειδητοποίησα ότι το έχει ένα άλλο μέλος του φόρουμ ( :evil: ), ευτυχώς όμως είχα και δεύτερη επιλογή και επέλεξα αυτό.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
11 Jan 2017 16:53 #192284 by Angel
Το δικό μου όνομα βγήκε λίγο περίεργα.Αρχικά είχα μια Shaman στο WoW όταν έπαιζα με το όνομα Storm.Έπειτα λάτρεψα τον Raiden(θεός του κεραυνού) απο το Metal Gear Rising Revengeance οπότε το κομμάτι του Raiden το καλύψαμε.Τώρα το Divine μπήκε με την άποψη οτι η δύναμη του ηλεκτρισμού και γενικά των καιρικών συνθηκών ήταν πολύ ισχυρή (βλεπε Δία).Kinda weird i know :P

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
02 Feb 2017 14:46 - 02 Feb 2017 14:54 #193371 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Η ιστορία του username μου είναι πολύ σύντομη κι απλή. "Dovahkiin" σημαίνει "Dragonborn" και η λέξη είναι παρμένη απ' το Elder Scrolls V: Skyrim, το πιο αγαπημένο απ' τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ουσιαστικά είναι ο χαρακτήρας που έχεις στο παιχνίδι. Αρχικά είχα σκεφτεί ένα άλλο username σχετικό κι αυτό με το Skyrim, αλλά συνειδητοποίησα ότι το έχει ένα άλλο μέλος του φόρουμ ( :evil: ), ευτυχώς όμως είχα και δεύτερη επιλογή και επέλεξα αυτό.

Στον an arrow in the knee θα αναφέρεσαι. :P

Εγώ αρχικά δεν ήξερα πραγματικά απο που προέρχεται το username σου ούτε του an arrow in the knee αλλά έχοντας παίξει 350 ώρες μαζί και τα main quests το αντιλήφθηκα.

Warning: Spoiler!

Οσο για το an arrow in the knee έχω λιώσει στα γέλια απο τον τρόπο που χρησιμοποιείται η φράση στο παιχνίδι.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 02 Feb 2017 14:54 by Blood Prince.

More
02 Feb 2017 16:46 #193378 by Αγγελική Γοργορίνη

Blood Prince wrote:

Dovahkiin wrote: Η ιστορία του username μου είναι πολύ σύντομη κι απλή. "Dovahkiin" σημαίνει "Dragonborn" και η λέξη είναι παρμένη απ' το Elder Scrolls V: Skyrim, το πιο αγαπημένο απ' τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Ουσιαστικά είναι ο χαρακτήρας που έχεις στο παιχνίδι. Αρχικά είχα σκεφτεί ένα άλλο username σχετικό κι αυτό με το Skyrim, αλλά συνειδητοποίησα ότι το έχει ένα άλλο μέλος του φόρουμ ( :evil: ), ευτυχώς όμως είχα και δεύτερη επιλογή και επέλεξα αυτό.

Στον an arrow in the knee θα αναφέρεσαι. :P

Εγώ αρχικά δεν ήξερα πραγματικά απο που προέρχεται το username σου ούτε του an arrow in the knee αλλά έχοντας παίξει 350 ώρες μαζί και τα main quests το αντιλήφθηκα.

Warning: Spoiler!

Οσο για το an arrow in the knee έχω λιώσει στα γέλια απο τον τρόπο που χρησιμοποιείται η φράση στο παιχνίδι.

Φυσικά και αναφέρομαι σ' αυτόν χαχα :lol:

Ναι η αλήθεια είναι η φράση αυτή έχει γίνει σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού. Είναι τρομερή.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”