Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως προέκυψε το Username σας?

More
13 Aug 2015 20:36 #167548 by Panagiotis Iasonidis
Το username μου προεκυψε απο το παιχνιδι Driver που ειχα στο Playstasion!Οπως φανταζεστε εγινα φανατικος με την σειρα και τον πρωταγωνιστη τον Tanner!Ε καπως ετσι κολλησα και την χρονολογια γεννησης το 82 και εγγενητο Tanner82!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2015 00:41 #167559 by Γιάννης Κουτάκης
Η Αγαπημενη μου αγγλικη λεξη παντα ηταν "Secret" ετσι μια μερα που σκεφτομουν πως θα μελενε σκεφτηκα το HyperSecret, ΥπερΜυστικο το skill μου στα παιχνιδια :p

More
14 Aug 2015 14:11 #167574 by Ilias Korolis
εμενα στο διαδικτυο θα με γνωρισετε ως zer0c00l , Zer0c00L , Zerocool το βγαινει απο την γνωστη ταινια "Hackers" αλλα και απο την τρελα μου με τους υπολογιστες/διαδικτυο/παιχνιδια

αλλα θα με βρείτε και ως ikorolis (ονομα και επωνυμο) βεβαια κυριως στο XBOX Live , Steam , Origin , UPlay θα με βρείτε με αυτο το nickname.

Με εκτίμηση

More
14 Aug 2015 14:41 #167577 by Dimos Tsimopoulos
Ξεκίνησα με Marshamallow DJ οχι γιατί είμαι DJ η κάτι τέτοιο, αλλα λόγο αυτού του anime:

Σοβαρά τώρα, το ξαναβλέπω μετά από χρόνια και ακόμα γελάω XD. Μετά από αυτό, ξεκίνησα να παίζω LoL και θέλοντας ένα unique όνομα το οποίο έχει σχέση με φαγητό/γλυκό, σκέφτηκα το ChocoPudding... Wellp, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε και το όνομα βγήκε ChicoPudding..... I... O.... Ugh αυτά τα ορθογραφικά λάθη!!! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να το κρατήσω το όνομα και το έχω παντού (LoL, GW2, Steam κ.ο.κ.)....

More
14 Aug 2015 21:27 #167602 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Όπως βλέπετε δεν έχω ιδιαίτερα ενδιαφέρον username, όπως και στα games έτσι και σε sites κάνω 3 ώρες να επιλέξω name, ωστόσο στο gameworld ήθελα να βρω ένα γρήγορο γιατί όταν το πρωτοβρήκα είχα ενθουσιαστεί και ήθελα να συμμετέχω άμεσα, οπότε έβαλα κάτι που έδειχνε την αγάπη μου για τα παιχνίδια.

More
21 Aug 2015 14:35 #167838 by Gerasimos Kontos
Είναι nick για χαρακτήρες σε διάφορα MMO. Το είχα φτιάξει βασισμένος σε Tolkien Elf Dictionary αλλά στο πέρασμα των ετών χάθηκε η μετάφραση.... :P

More
14 Oct 2015 02:58 #169676 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
The Lucky Shamrock. Το άρθρο είναι απλά εκεί επειδή θέλω και ένα άρθρο. xD Το Lucky είναι επειδή είμαι γενικά αρκετά τυχερός. Το Shamrock είναι επειδή είμαι Παναθηναϊκός, αλλά και επειδή είναι και καλά σημάδι καλοτυχίας. :P

More
14 Oct 2015 07:28 #169679 by Γιώργος Δημητρούλης
Απο τη μεγάλη μου αγάπη για το lore του Warcraft και ιδιαίτερα για τον χαρακτήρα Ashbringer .Έτσι πήρα και χρησιμοποίησα το όνομά του.

More
24 Mar 2016 11:16 #178610 by Αρίστος Αθανασιάδης
Το Username μου προέκυψε διότι χρειαζόμουν ένα όνομα στο youtube και γενικά στα games ..
Απλά το έβαλα στο Youtube επίσημα επειδή ήθελα να στο κανάλι μου να υπάρχει και μουσική και games αλλά δεν βγήκε έτσι .. το νούμερο ήταν τυχαίο..
Και έτσι προέκυψε το MusicGamer26 :) :)

More
24 Mar 2016 15:39 #178631 by 001
Domine Non Es Dignus είναι ο δεύτερος δίσκος των Anaal Nathrakh και ακουγόταν αρκετά ωραία (και ~Ψ Δ Γ Μ Ε Ν Δ~) ώστε να τον κρατήσω + γούσταρα και τον δίσκο καθεαυτό (black/grind ftw). Μεταφράζεται "sir, you are not worthy".

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)