draginfable wrote: Τα έχεις κατεβάσει σίγουρα τα dlc;
φανταζομαι πως ναι εγραφε game pack οχι full game.κατεβασα για αρχη μονο του lost & damned κ θα κατεβαζα τωρα κ το αλλο.τωρα αρχιζω κ εχω κ αλλα προβληματα οπως οτι επαιξα λιγο να δω μηπως χτυπησει καποιο τηλεφωνο κ ενεργοποιηθει κατι αλλα τιποτα εκανα save βγηκα κ μετα πηγα να φορτωσω το βασικο GTA IV (εχω το cd που ειναι ολα μαζι)ετσι να παιξω λιγο αλλα ενω διαλεγω το GTA φορτωνει το Lost & damned.
asmilon wrote: Λογικα πρεπει απο το κινητο σου να διαλεξεις new game και απο εκει θα σου δωσει επιλογη για το Lost and damned...
τι εννοεις επιλογη?επιλογη να παιξω το dlc ή ολοκληρο το παιχνιδι?ξερω οτι ενα dlc οταν προσθετει πχ αποστολες συνεχιζει απο εκει που ησουν γιατι αν εφαγα 2 μηνες να τελειωσω το παιχνιδι κ τοση τσαντιλα να παρω τα trophies ωστε τωρα να παιξω απο την αρχη ειναι για να εχω το dlc μαζι ειναι μεγαλη μ@λ@κια.αν παρεις ενα παιχνιδι τωρα κ σε 2 μηνες που παιζεις κ εχεις κανει μια Α προοδο ξαφνικα η εταιρια σου δινει κατι extra δεν ειναι λογικο να παιξεις απο την αρχη νομιζω.