Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GTΑ The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony

More
28 Jun 2011 16:41 #95081 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε μαγκες μια απορια εχω κ τα 3 games του GTA κ ειδα στο PSN δυο game pack για τα προσθετα του GTA IV για 9,90 το καθενα.αξιζει να τα κατεβασω??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jun 2011 22:57 #95095 by Άγγελος Φασούλης
Φίλε προσωπικά εμένα δεν με άφησαν ικανοποιημένο παρόλο που δίνει νέες αποστολές, νέα όπλα, αλεξίπτωτο και την επιλογή να ξαναπαίξεις παλιές αποστολές αλλά αυτή τη φορά με σκορ. Βέβαια αν είσαι μεγάλος οπαδός του GTA θα σου δώσει μερικές extra ώρες gameplay ώστε να ξεφύγεις από την ρουτίνα του να παίζεις συνέχεια τις ίδιες αποστολές.

More
30 Jun 2011 18:47 #95184 by Παναγιωτης Κοκκόσης
thanks ρε μαγκα για τις πληροφοριες μαλλον θα τα παρω γαιτι εχω ολη την σειρα απο το ps1 ειμαι αρρωστος με τα GTA απλως ρωτησα μην ειναι κατι που εχω κ ειναι εντελος αχρηστο.

More
30 Jun 2011 18:56 #95187 by Άγγελος Φασούλης
Οκ τώρα έχει και προσφορά νομίζω και τα δύο στα 15 ευρώ.

More
02 Jul 2011 09:40 #95251 by Παναγιωτης Κοκκόσης

More
28 Aug 2011 14:29 #97762 by Παναγιωτης Κοκκόσης

panan47 wrote: ωραια ευχαριστω

γεια σας ειμαι πισω απο διακοπες δυστυχως... εχω ενα θεμα πηγα να παιξω GTA για να δω τα προσθετα ειδικα στο lost and damned εκανα Load απο εκει που ημουν αλλα δεν βλεπω κατι καινουριο.ξερει κανεις τιποτα?

More
28 Aug 2011 18:37 #97769 by Άγγελος Φασούλης
Τα έχεις κατεβάσει σίγουρα τα dlc;

More
28 Aug 2011 19:50 #97772 by Kostas Milonas
Λογικα πρεπει απο το κινητο σου να διαλεξεις new game και απο εκει θα σου δωσει επιλογη για το Lost and damned...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
28 Aug 2011 19:54 #97773 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Τα έχεις κατεβάσει σίγουρα τα dlc;

φανταζομαι πως ναι εγραφε game pack οχι full game.κατεβασα για αρχη μονο του lost & damned κ θα κατεβαζα τωρα κ το αλλο.τωρα αρχιζω κ εχω κ αλλα προβληματα οπως οτι επαιξα λιγο να δω μηπως χτυπησει καποιο τηλεφωνο κ ενεργοποιηθει κατι αλλα τιποτα εκανα save βγηκα κ μετα πηγα να φορτωσω το βασικο GTA IV (εχω το cd που ειναι ολα μαζι)ετσι να παιξω λιγο αλλα ενω διαλεγω το GTA φορτωνει το Lost & damned.

asmilon wrote: Λογικα πρεπει απο το κινητο σου να διαλεξεις new game και απο εκει θα σου δωσει επιλογη για το Lost and damned...

τι εννοεις επιλογη?επιλογη να παιξω το dlc ή ολοκληρο το παιχνιδι?ξερω οτι ενα dlc οταν προσθετει πχ αποστολες συνεχιζει απο εκει που ησουν γιατι αν εφαγα 2 μηνες να τελειωσω το παιχνιδι κ τοση τσαντιλα να παρω τα trophies ωστε τωρα να παιξω απο την αρχη ειναι για να εχω το dlc μαζι ειναι μεγαλη μ@λ@κια.αν παρεις ενα παιχνιδι τωρα κ σε 2 μηνες που παιζεις κ εχεις κανει μια Α προοδο ξαφνικα η εταιρια σου δινει κατι extra δεν ειναι λογικο να παιξεις απο την αρχη νομιζω.

More
28 Aug 2011 20:09 #97776 by Kostas Milonas
Επειδη τελειως αλλο story με αλλο χαρακτηρα (αν και εχει καποιες συνδεσεις με το GTA IV) πρεπει να κανεις νεο game και να το σωσεις σε καποιο αλλο save slot. Και εμενα μου κακοφανηκε στην αρχη, αλλα αν δε πατησεις πανω σε καποιο save που θες δεν θα εχεις προβλημα...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR