Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GTΑ The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony

More
29 Aug 2011 20:55 #97809 by Παναγιωτης Κοκκόσης

asmilon wrote: Επειδη τελειως αλλο story με αλλο χαρακτηρα (αν και εχει καποιες συνδεσεις με το GTA IV) πρεπει να κανεις νεο game και να το σωσεις σε καποιο αλλο save slot. Και εμενα μου κακοφανηκε στην αρχη, αλλα αν δε πατησεις πανω σε καποιο save που θες δεν θα εχεις προβλημα...

ωραιος εισαι πρωτος τωρα εχει λογικη.εχω ενα αλλο θεμα ομως,στο κινητο δεν εχει επιλογη για new game μονο απο το μενου του παιχνιδιου κ απο εκει μου δινει επιλογη οπως σωστα λες αλλα ξεκινα στο κανονικο παιχνιδι...τι σκατα γινεται ρε φιλε παιζει να μην ειναι συμβατο με ολες τις εκδοσεις το dlc???ξεχασα να αναφερω πως μια φορα που φορτωσα το βασικο παιχνιδι κ αφου επαιξα λιγο πηγα να κανω load το lost & damned κ την ωρα που φορτωνε εδειχνε φατσες κ σκηνες που δεν τις ειχα ξαναδει αλλα μετα τιποτα κολησε κ αναγκαστηκα να κανω restart το PS3 απο την συσκευη.βοηθαει αυτο?πες μου αρχηγε μου για μου την εχει δωσει το μ@λ@κισμενο κ εσκασα 10 ευρω να το παρω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Aug 2011 15:59 #97820 by Άγγελος Φασούλης
Φυσικά και τα dlc που κατεβάζεις δεν είναι συμβατά με όλες τις εκδόσεις. Δηλαδή αν το παιχνίδι που έχεις αγοράσει είναι ασιατικό και το dlc ευρωπαικό δεν λειτουργεί.

More
30 Aug 2011 18:11 #97826 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Φυσικά και τα dlc που κατεβάζεις δεν είναι συμβατά με όλες τις εκδόσεις. Δηλαδή αν το παιχνίδι που έχεις αγοράσει είναι ασιατικό και το dlc ευρωπαικό δεν λειτουργεί.

ναι αυτο ειναι λογικο αλλα ειναι ολα ιδια κ οταν ειναι συμβατο με συγκεκριμενο τιτλο γραφει πχ BLES 01128 εδω δεν εγραφε τιποτα.παντος φιλε τωρα δεν εχει σημασια γιατι εκανα μαλλον τεραστια μ@λ@κια.για να καταλαβεις ειχα αγορασει το GTA IV platinum το τελειωσα κ μετα που βγηκε το πακετο με τα τρια το πηρα κ ξεκινησα το lost & damned.τωρα που πηγα να παιξω το dlc φορτωσα το GTA IV απο το τριπλο cd k εκανα save σε αρχειο του παλιου Cd.και τωρα δεν φορτωνει καθολου το GTA IV,το διαλεγω κ φορτωνει το Lost & damned.φαντασου οτι βαζω το παλιο cd k παλι φορτωνει το Lost & damned κ φυσικα κολαει.ειναι τρελα φιλαρακι.σε εχω πρηξει αλλα ξερεις μηπως φτιαχνεται η κατασταση??

More
30 Aug 2011 18:18 #97828 by Άγγελος Φασούλης
Απ'ότι κατάλαβα έκανες overwrite το save file. Λοιπόν αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις τα save files σου και να ξεκινήσεις από την αρχή ή να σβήσεις το utility του παιχνιδιού, αλλά αμφιβάλω αν θα βοηθήσει αυτό.

More
30 Aug 2011 20:29 #97833 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Απ'ότι κατάλαβα έκανες overwrite το save file. Λοιπόν αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να σβήσεις τα save files σου και να ξεκινήσεις από την αρχή ή να σβήσεις το utility του παιχνιδιού, αλλά αμφιβάλω αν θα βοηθήσει αυτό.

ναι πατησα πανω στο save που ειχα κανει το 2010 τελευταια φορα που ειχα παιξει απο τo αλλο cd.αυτο που φοβομουν να παιξω απο την αρχη ειναι πακετο να γινει.παντος δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει προβλημα αν εκανε save με το καινουριο cd πανω στο παλιο αφου φορτωνω το καινουριο.λες κ εχει προβλημα ξαφνικα το cd γιατι το διαλεγω κ αυτο ξεκινα το Lost & damned ειναι κουλο.παντος ευχαριστω κ παλι.

More
01 Dec 2011 18:01 #102134 by Παναγιωτης Κοκκόσης
καλησπερα εδω ειμαι παλι δεν εχω καμια προοδο κ μιλαω με την rockstar 4 μήνες τώρα κ δεν βρήκα άκρη. Τα έχει παίξει κανεις; Δεν μπορω να βρω πουθενά κάποια βίντεο ώστε να δω τι παίζει κ πως το ξεκινάς μήπως κάνω κάποιο λάθος. Έχουμε κάτι σε βίντεο; Ούτε YouTube ούτε σε sites με λύσεις υπάρχει κάτι. Καλα κανένας δεν το έπαιξε;μιλάω για τα game pack που βγήκαν στο PSN.

More
01 Dec 2011 18:06 #102135 by Άγγελος Φασούλης
Δοκίμασες να σβήσεις το utility και να ξανακατεβάσεις τα DLC;

More
02 Dec 2011 06:55 #102198 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Δοκίμασες να σβήσεις το utility και να ξανακατεβάσεις τα DLC;

κοιτα εσβησα το DLC κ οτι ειχε σχεση με αυτο το ξαναβαλα αλλα τιποτα.τωρα σκεφτηκα κατι αλλο κ θα το δοκιμασω το απογευμα.το lost & damned δεν το ειχα τελειωσει 100% ειχα μεινει στο 96% μου ελειπαν 2 αγωνες κ σκεφτηκα μηπως παιζει ρολο.το τελειωσα κ το απογευμα θα κατεβασω παλι το DLC κ θα δοκιμασω ξανα κ θα σου πω.

More
02 Dec 2011 14:33 #102234 by Άγγελος Φασούλης
Αν δεν πιάσει, σβήσε το utility όλου του GTA και όχι μόνο των DLC.

More
02 Dec 2011 21:53 #102271 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Αν δεν πιάσει, σβήσε το utility όλου του GTA και όχι μόνο των DLC.

τιποτα τζιφος....και τωρα δεν φορτωνει το GTA IV καθολου το διαλεγεις κ φορτωνει συνεχεια το lost & damned κ φυσικα κολαει κ κανει restart το ps3.τι ειναι αυτο ξερεις?αν τα σβησω ολα δεν θα χασω τα saves μου?