Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GTΑ The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony

More
12 Feb 2012 13:27 #104735 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Φίλε εγώ δεν βρήκα πουθενά αλλού το ίδιο πρόβλημα, οπότε πιθανότατα είναι πρόβλημα στην δική σου κονσόλα. Η μόνη λύση που βλέπω αυτή τη στιγμή, αφού δεν έπιασαν τα παραπάνω είναι να σβήσεις τα πάντα και να παίξεις από την αρχή, patch δεν υπάρχει περίπτωση να δεις. :?

ναι μου φαινεται οτι μονο αυτο μενει.μ@λ@κια αλλα καποια στιγμη θα ξενινησω ευχαριστω πολυ για ολη την βοηθεια.εχω μια ερωτηση για αλλο θεμα μηπως ξερεις μην ανοιγω αλλο ποστ.μπορεις να παιξεις online ο ενας να εχει ps3 κ ο αλλος xbox???πχ.θελω με ενα φιλο να παιξουμε σκουλικια αλλα αυτος εχει xbox κ εγω PS3 μπορουμε να βρεθουμε online ή καθε κοινοτητα ειναι αυτονομη?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2012 14:40 #104737 by Άγγελος Φασούλης
Όχι δεν γίνεται. Υπάρχουν λίγα παιχνίδια όπως το Portal 2 που κάνει cross play με το PC, αλλά για Xbox τίποτα, αν και φημολογείται για το καινούργιο Counter-Strike. Για ότι άλλο χρειαστείς πόσταρε σε αντίστοιχο topic και αν δεν υπάρχει ήδη άνοιξε.

More
12 Feb 2012 22:03 #104754 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Όχι δεν γίνεται. Υπάρχουν λίγα παιχνίδια όπως το Portal 2 που κάνει cross play με το PC, αλλά για Xbox τίποτα, αν και φημολογείται για το καινούργιο Counter-Strike. Για ότι άλλο χρειαστείς πόσταρε σε αντίστοιχο topic και αν δεν υπάρχει ήδη άνοιξε.

Δεν φημολογείται για το CS. Σίγουρο είναι.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Feb 2012 18:41 #104918 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Όχι δεν γίνεται. Υπάρχουν λίγα παιχνίδια όπως το Portal 2 που κάνει cross play με το PC, αλλά για Xbox τίποτα, αν και φημολογείται για το καινούργιο Counter-Strike. Για ότι άλλο χρειαστείς πόσταρε σε αντίστοιχο topic και αν δεν υπάρχει ήδη άνοιξε.

για τα σκουλικια ενδιαφερομουν.αλλα δεν πειραζει ευχαριστω κ παλι

More
16 Feb 2012 19:12 #104922 by Άγγελος Φασούλης
Άμα σβήσεις το game utility δεν χάνεις τα saves.

More
24 Mar 2012 12:51 #106128 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Άμα σβήσεις το game utility δεν χάνεις τα saves.

καλημερα ξεκινησα απο την αρχη το κυριο παιχνιδι κ το τελειωσα ξανα.προσπαθησα παλι μηπως ξεκινησει το game pack αλλα ματαια.σκεφτηκα αν παιξω κ το lost & damned απο την αρχη μηπως μετα μου βγαλει επιλογη για το game pack?ρε φιλε σε εχω πρηξει αλλα δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο.εχω το δισκακι με τα 3 παιχνιδια κ φανταστηκα οτι κατεβαζοντας τα game packs οταν ξεκινησουσα το παιχνιδι θα τα ειχε σαν extra επιλογη κ οχι να ψαχνω να τα βρω.στο dead nation που εχω οταν βγηκε DLC κ εμπαινες στο παιχνιδι ειχε στο βασικο μενου το DLC εδω τι σκατα γινεται??σκεφτηκα τωρα που τελειωσα το κυριο παιχνιδι να κανω απο εκει new game στο lost & damned κ αν το ξαναπαιξω μηπως μετα το βγαλει???ευχαριστω γαι την υπομονη...

More
25 Mar 2012 14:55 #106158 by Άγγελος Φασούλης
Δεν μπορώ να δω καμία άλλη λύση. Δοκίμασε να ανοίξεις νέο user και δες τι γίνεται από εκεί.

More
26 Mar 2012 21:12 #106204 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Δεν μπορώ να δω καμία άλλη λύση. Δοκίμασε να ανοίξεις νέο user και δες τι γίνεται από εκεί.

ok ευχαριστω θα το ψαξω.