Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GTΑ The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony

More
02 Dec 2011 22:19 #102273 by Άγγελος Φασούλης
Αν σβήσεις τα Game Utilities δεν σβήνεις τα saves απλά πρέπει να ξανακάνεις install το game. Για προσπάθησε και πες μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Dec 2011 22:55 - 03 Dec 2011 14:07 #102279 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Αν σβήσεις τα Game Utilities δεν σβήνεις τα saves απλά πρέπει να ξανακάνεις install το game. Για προσπάθησε και πες μου.

καλημερα.τα εσβησα ολα κ τωρα τι κανω?

EDIT

Λοιπόν τα έβαλα όλα απο την αρχη εκανα install μόνο στο GTA IV κ στο lost & damned όμως το TBOGT δεν έκανε ξεκίνησε χωρίς install. Τώρα έβαλα να κατεβαίνει το DLC. Λοιπόν το TLAD K TBOGT έκαναν κανονικά autoload αλλα το βασικό παιχνίδι δεν έκανε ρε φίλε μου βγάζει αυτο το μήνυμα (the downloadable contect required for this autoload is not available.press X to start a new game of GTA IV)κ κάνω load απο μέσα. Γιατί ρε γαμωτο το βγάζει αυτο;υπάρχει στο autoload αρχείο γιατί δεν το φορτώνει;
Last edit: 03 Dec 2011 14:07 by Παναγιωτης Κοκκόσης.

More
03 Dec 2011 12:32 #102317 by Άγγελος Φασούλης
Κοίτα αν τα saves και των τριών είναι locked ή αν μπορείς να τα κάνεις copy( Στην περίπτωση που είσαι ps plus subscriber πες το μου γιατί θα μας γλιτώσει από πολύ κόπο.)

More
03 Dec 2011 12:52 #102319 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Κοίτα αν τα saves και των τριών είναι locked ή αν μπορείς να τα κάνεις copy( Στην περίπτωση που είσαι ps plus subscriber πες το μου γιατί θα μας γλιτώσει από πολύ κόπο.)

οχι δεν ειμαι μελος στο plus ημουν αλλα τελειωσε κ δεν ανανεωσα.τα saves εχει επιλογη copy αλλα μονο μεσο plus.

More
04 Dec 2011 13:03 #102389 by Άγγελος Φασούλης
Κακό αυτό. Οι μόνες επιλογές που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι ή να αρκεστείς στο να μπαίνεις μέσα από τα DLC ή να σβήσεις τελείως τα saves τους. Άμα βρω κάτι άλλο θα σε ενημερώσω.

More
09 Dec 2011 18:39 #102649 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Κακό αυτό. Οι μόνες επιλογές που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι ή να αρκεστείς στο να μπαίνεις μέσα από τα DLC ή να σβήσεις τελείως τα saves τους. Άμα βρω κάτι άλλο θα σε ενημερώσω.

τι εννοεις να μπαινω μεσα απο τα DLC?

More
09 Dec 2011 19:46 #102656 by Άγγελος Φασούλης
Να κάνεις load το κύριο παιχνίδι από τα DLC.

More
10 Dec 2011 10:53 #102685 by Παναγιωτης Κοκκόσης

draginfable wrote: Να κάνεις load το κύριο παιχνίδι από τα DLC.

ok ευχαριστω αν εχουμε κανενα νεο πες μου.παντος για καποιο λογο ενω παιζω κ τα 3 παιχνιδια τα game pack που βγηκαν στο PSN δεν μπορω να τα παιξω κ μαλιστα αν εχω κατεβασει τα αρχεια τοτε κολαει το κυριο παιχνιδι κ κανω load απο μεσα.μ@λ@κια γιατι ηθελα να τα παιξω κ πιστευα θα βρω μια ακρη.

More
11 Feb 2012 19:16 #104716 by Παναγιωτης Κοκκόσης
ρε μαγκες τι σκ@τα γινεται με τα game pack ακομη δεν μπορω να παιξω τιποτα τι γινεται κανενας αλλος δεν εχει προβλημα????

More
12 Feb 2012 13:04 #104734 by Άγγελος Φασούλης
Φίλε εγώ δεν βρήκα πουθενά αλλού το ίδιο πρόβλημα, οπότε πιθανότατα είναι πρόβλημα στην δική σου κονσόλα. Η μόνη λύση που βλέπω αυτή τη στιγμή, αφού δεν έπιασαν τα παραπάνω είναι να σβήσεις τα πάντα και να παίξεις από την αρχή, patch δεν υπάρχει περίπτωση να δεις. :?