Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Revelations

More
10 Nov 2011 14:27 #101267 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Πρίν απο λίγο ανέβηκε το Launch Trailer του παιχνιδιού. Απο όλα τα βίντεο που έχουν κυλοφορήσει μέχρι στιγμης είτε αφορούν παρουσίαση αντικειμένων η της ιστορίας πιστεύω ότι αυτό είναι μακράν το καλύτερο

[youtube:1fzfrk8y]
[/youtube:1fzfrk8y]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2011 15:05 #101268 by eliminator
Assassin's Creed: Revelations σε πρώτο πρόσωπο

Για πρώτη φορά θα έχουμε δράση πρώτου προσώπου στο Assassin’s Creed!

Μόλις πέντε ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Assassin’s Creed: Revelations για Xbox και PS3, ο Falco Poiker, διευθυντής σχεδιασμού αποστολών του δημοφιλούς game της Ubisoft, ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο SponG μια ακόμη καινοτομία που ευελπιστεί να εκπλήξει ευχάριστα τους fans της σειράς.

Στο τέλος του Brotherhood , o Desmond Miles πέφτει σε κώμα και παγιδεύεται σε έναν κόσμο του Animus. Με εφαλτήριο την ιδέα «όνειρο μέσα σε όνειρο» (τελικά η ταινία Inception επηρέασε πολλούς), αρχίζει να εξερευνά τις αναμνήσεις του Ezio κι αυτός με τη σειρά του τις αναμνήσεις του Altair. Ακούγεται περίπλοκο, όμως ο Poiker πιστεύει πως όχι μόνο το gameplay, αλλά και το interface θα σας γοητεύσουν. Όσον αφορά το gameplay, η καινοτομία που αναφέραμε έγκειται στην υιοθέτηση First-Person platform στοιχείων, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού. Όσο για το interface, είναι επηρεασμένο από τα έργα του Ισπανού υπερρεαλιστή ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί, γεγονός που υπογραμμίζει την ονειρική ατμόσφαιρα που υπάρχει στο μυαλό των Desmond και Ezio.

Ο Falco Poiker τόνισε ότι με αυτόν τον (ομολουγουμένως) ευρηματικό τρόπο, θα μάθετε το παρελθόν του Desmond, για το οποίο μέχρι τώρα γνωρίζαμε ελάχιστες πληροφορίες.

Το Assassin's Creed: Revelations θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου για PS3 και Xbox 360 και στις 29 Νοεμβρίου για PC.

Λήδα Κουτσούμη

More
13 Nov 2011 19:41 #101355 by kostisg7
Εχω μπερδευτει τελικα κυκλοφορει 15 η 18 Νοεμβρη;

More
13 Nov 2011 23:05 #101360 by Άγγελος Φασούλης
H wikipedia και όσα μαγαζιά έχω κοιτάξει λένε 15.

More
13 Nov 2011 23:46 #101362 by Βασίλης Βασιλός
Εγω ακουσα για 15 στην Αμερικη και 18 στην Ευρωπη

More
14 Nov 2011 00:13 #101363 by Άγγελος Φασούλης
EBW, plaisio, multirama, seven spots,public κτλ. λένε 15.

More
14 Nov 2011 10:21 #101373 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Μόνο η έκδοση για PC θα καθυστερήσει όπως και πέρσι.

More
14 Nov 2011 14:39 #101379 by Γκικας Αγγελος
Πολυ καλο game αλλα μαλλον θα χρειαστω αναβαθμιση στο pc για να παιξει :D

More
15 Nov 2011 18:43 #101430 by Βασίλης Βασιλός
Ενα cutscene μεσα απο το Revelations που μας ξαναναφερει τι εχει γινει στους 3 προηγουμενους τιτλους και μας ετοιμαζει για την συνεχεια της ιστοριας.Δεν υπαρχει καποιο spoiler οποτε μπορειτε αφοβα να το τσεκαρετε.Ζηλευω οσους το παιζουν αυτην την στιγμη παντως ](*,) [youtube:33wrrg3c]
[/youtube:33wrrg3c]

More
15 Nov 2011 21:46 #101444 by kostisg7
Και κανω ρε παιδια τη βολτα μου στην αγορα της Κωνσταντινουπολης και μιας και ειμαι ολιγον αφραγκος αποφασιζω να κανω λιγο pickpocket και αφου το κανω ο κακομοιρης που τον εκλεψα μου ασκει μια φραστικη επιθεση:''Εισαι χαζος μου λεει χαζος και βλακας''σε απταιστα ελληνικα.Εμεινα απο τα γελια δεν περιοριζονται ομως μονο εκει τα ελληνικα αλλα ενταξει δεν λεω αλλα θα τα δειτε και μονοι σας