Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Revelations

More
02 Jun 2011 18:42 #94190 by Μάνος Γρυπάρης
Νέα στοιχεία για το Gameplay:

· Hone the deadly art of assassination – As Ezio Auditore, wield the lethal skills of a wiser, more efficient assassin. Armed with a new arsenal of weapons and abilities including the hookblade, bomb crafting and a heightened Eagle Sense, you can kill with death-dealing proficiency.

· Herald the return of a legend – Assassin’s Creed Revelations features the return of Altaïr as a playable character, the hero of the original Assassin’s Creed.

· Journey to the Constantinople –Explore picturesque settings, from Masyaf, the mountain stronghold of the Assassins during the Third Crusade to the vibrant and exotic Constantinople, the jewel of the Ottoman Empire in the 16th Century. Navigate crowded streets and vistas, through a cauldron of cultures as Constantinople comes to life.

· Meet new players to the Assassins Creed lore –Encounter memorable personalities, including fellow master assassin Yusuf Tazim, Prince Suleiman, destined to become one of the greatest monarchs in history, and Sofia Sorto, a simple woman who vies for Ezio’s heart.

· Test your skills as an assassin against your friends – the acclaimed online multiplayer experience returns, refined and expanded with more modes, more enthralling maps and new characters

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2011 18:47 #94421 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Άν και δεν έχω παίξει κανένα παιχνίδι της σειράς, αυτό όπως και τα άλλα είναι τέλεια, αλλα το συγκεκριμένο το Revelations θα είναι ακόμα πιο τέλειο και φανταστικά γραφικά!

More
09 Jun 2011 19:02 #94428 by Βασίλης Βασιλός
Σιγουρα θα ειναι το καλυτερο Action/Adventure EVER!Ο Altair δεν θα ειναι playable απ'οσο φανταζομαι,εκτος ισως απο καποια σημεια του παιχνιδιου που πρεπει ως Altair να παιξεις και να δεις πιο μονοπατι να παρεις ως Ezio αργοτερα.Κατι τετοιο θα παιχτει.Επισης για οσους ειδαν το επικοτερο trailer που εχω δει + to demo που εδειξαν στην Ε3,θα παρατηρησαν στο τελος του demo κατι σαν animus gate.Μυριζομαι πως ο Desmond θα σωσει τον Ezio!Αρα Desmond στην θεση του Altair

More
09 Jun 2011 22:06 #94434 by Mellberg7
Απο οτι φαινεται θα τα σπαει μηπως ξερετε αν θα ειναι το τελευταιο της σειρας?

More
09 Jun 2011 23:15 #94439 by Βασίλης Βασιλός

Mellberg7 wrote: Απο οτι φαινεται θα τα σπαει μηπως ξερετε αν θα ειναι το τελευταιο της σειρας?

Θα ειναι το τελευταιο για τον κυκλο του Ezio.Απο εκει και περα,δεν ειναι χαζη η Ubisoft.Αν δει οτι ο κοσμος ακομα αγαπαει το Assassins Creed θα συνεχισει ισως με αλλον παιχτη σε αλλη εποχη.Φημες παντως θελουν το τελευταιο παιχνιδι να ειναι μονο με Desmond στην συγχρονη εποχη.Εμενα αυτο μου φενεται κουλο

More
30 Jun 2011 01:42 #95155 by kostisg7
Mαζι με το Uncharted 3 το παιχνιδι που περιμενω πως και πως για το υπολοιπο 2011.Προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι δυνατον να κανουνε παιχνιδι στην Ελλαδα πολυ απλα επειδη βρισκομασταν επι τουρκοκρατιας.Εκτος αν κανουνε ενα που θα σκοτωνεις τους πασαδες καθε περιοχης το οποιο θα ηταν φοβερο.Τελος το multiplayer εγω το βρηκα καπως βαρετο νομιζω πως χρειαζεται καποιες προσθηκες οπως καποιο co-op για να φερεις σε περας ενα assassination contract η κατι που να χρειαζεται καποια τακτικη η και αγωνες ιππασιας.

More
30 Jun 2011 02:05 #95156 by Σπύρος Λούης
Ας ελπίζουμε αυτό τουλάχιστον να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στα main quests απο το προηγούμενο

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
13 Jul 2011 00:36 #95739 by Αλέξανδρος Κωστάκης
τι να πω αυτό το game είναι πολύ παράξενο για παράδειγμα αν δεν είχα δόση στην σειρά μια δεύτερη ευκαιρία και είχα μείνει στο πρώτο τώρα δεν θα μπορούσα να πω πως είναι ένα από τα καλύτερα game αυτής της γενιάς είναι και πως το revelation ακόμα και από το song του trailer φαίνεται τέλειο

More
13 Jul 2011 12:39 #95754 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Παιδιά έχω παίξει μόνο το πρώτο. Απο ότι άκουσα και αυτό θα είναι με τον Ezio άρα θα έχω κενά στην ιστορία αν το παίξω?

More
13 Jul 2011 13:09 #95762 by Αλέξανδρος Κωστάκης
εννοείται και δεν θα καταλάβεις πολλά από το gameplay αφού πολλά πράγματα άλλαξαν (προς το καλύτερο) από το δεύτερο assassin creed και μετά