Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Revelations

More
08 May 2011 17:07 #92970 by eliminator

killer_bondchris wrote: ναι και εγω το διαβασα θα ειναι το τελευταιο της ezlo δυστυχως.τα δυο προηγουμενα τα εχω τερματησει.τρομερα παιχνιδια

Για την ακριβεια ειναι τρια: Assassins Creed 1,2,Brotherhood.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 May 2011 17:14 #92971 by Αλέξανδρος Στεφάνου

eliminator wrote:

alexthrylos wrote: Θέλω και στην Ελλάδα ένα Assassins Creed για να μην διαβάζω υπότιτλους σχετικά με το τι λένε οι φρουροί και όλοι οι άλλοι γενικά.

Να μιλανε ελληνικα εννοεις ή τα γεγονοτα να διαδραματιζονται στην Ελλαδα( ή μαλλον εννοεις και τα δυο επειδη αυτα πανε πακετο οπως και Assassins Creed 2);
Γιατι και το δευτερο να γινει το πρωτο δε παιζει με τιποτα αγγλικα θα μιλανε σιγουρα...

Και τα δύο θέλω αλλά ξέρω οτι δεν πρόκειτε να γίνει, εκτός και αν πάρω εγώ την ubisoft.Άρα...

More
08 May 2011 18:29 #92978 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ρε είστε καλά?? Αμα στο επόμενο παιχνίδι μιλάνε ελληνικα, εγώ θα σκίσω τα διπλώματα μου και θα τα κάνω προσάναμα στο τζάκι!

More
08 May 2011 19:11 #92983 by eliminator

Tony_Layjel wrote: Ρε είστε καλά?? Αμα στο επόμενο παιχνίδι μιλάνε ελληνικα, εγώ θα σκίσω τα διπλώματα μου και θα τα κάνω προσάναμα στο τζάκι!

Γιατι θα σε χαλαει να καταλαβαινεις τι λενε χωρις να σκεφτεσαι και χωρις να κοιτας υποτιτλους;

More
08 May 2011 19:23 #92985 by Bunnny
τα δυο τελευταια παιχνιδια μου αρεσαν παρα πολυ και αφου θα ειναι και στην Πολη...

More
08 May 2011 19:39 #92989 by Αντώνης Μπιθούλκας

eliminator wrote:

Tony_Layjel wrote: Ρε είστε καλά?? Αμα στο επόμενο παιχνίδι μιλάνε ελληνικα, εγώ θα σκίσω τα διπλώματα μου και θα τα κάνω προσάναμα στο τζάκι!

Γιατι θα σε χαλαει να καταλαβαινεις τι λενε χωρις να σκεφτεσαι και χωρις να κοιτας υποτιτλους;

Βρε δεν είναι ότι με χαλάει, φυσικά και όχι! Απλά είναι πολύ σπάνιο να γίνει κάτι τέτοιο!

More
09 May 2011 17:34 #93051 by Ιβάν
Assassin's Creed: Revelations
Έρχεται το τέταρτο μέρος της σειράς.

H Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα την ανάπτυξη του Assassin's Creed: Revelations. Πρόκειται για το τέταρτο μέρος του ομώνυμου παιχνιδιού δράσης, του οποίου η σειρά έχει πουλήσει πάνω από 28 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα.

Στο Revelations, θα ελέγχετε για άλλη μια φορά τον Ezio Auditore, ο οποίος απ' το Assassin's Creed 2 κι έπειτα δεν λέει να αφήσει τον ρόλο του πρωταγωνιστή, κάνοντας τρίτη συνεχόμενη εμφάνιση. Φέτος, θα ακολουθεί τα χνάρια του ήρωα του πρώτου μέρους (Altair), σε ένα ταξίδι ανακαλύψεων και...αποκαλύψεων (revelations), όπως άλλωστε μαρτυράει και ο τίτλος του παιχνιδιού. Ο Ezio θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη κατά την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, όπου ο στρατός των Ναϊτών απειλεί να καταλάβει την περιοχή.

Στο gameplay, θα έχουμε νέες προσθήκες, καθώς θα μπορείτε να κατασκευάσετε τις αναμνήσεις του Desmond, ενώ μέσω του Animus θα αποκρυπτογραφείτε τα μυστήρια του παρελθόντος. Όσο για το online κομμάτι, εκεί αναμένουμε νέα modes, νέους χάρτες και περισσότερους διαθέσιμους χαρακτήρες.

Προς έκπληξη όλων κι ενώ περιμέναμε ότι το επόμενο Assassin's Creed θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2012 , τελικά η Γαλλική εταιρεία έρχεται να διαψεύσει τις ίδιες της τις δηλώσεις. Το Assassin's Creed: Revelations αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2011 για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε στην E3, όπου και θα υπάρξουν αποκαλύψεις.

Μάνος Γρυπάρης

More
09 May 2011 19:26 #93061 by eliminator

Tony_Layjel wrote: Βρε δεν είναι ότι με χαλάει, φυσικά και όχι! Απλά είναι πολύ σπάνιο να γίνει κάτι τέτοιο!

Το πολυ σπανιο μου αρεσε...Απιθανο ειναι! Τα μονο παιχνιδια που θα "μιλανε" ελληνικα θα ειναι το προ και ισως το φιφα απο κει και περα τιποτα.

More
09 May 2011 20:03 #93063 by DrGamer13
πρέπει να είναι φοβερό(όπως και τα τρία προηγούμενα)όσο για το multiplayer πρέπει να τα σπάει!!!!!!!!

More
09 May 2011 20:46 #93075 by DrGamer13
Ελπιζω να ειναι σαν τα αλλα. Το multiplayer πιστευω πως θα ειναι εξισου συνταρακτικο.
οσο για το διαδυκτιακο εαν δεν φτιαχτει την εχουμε πολυ ασχημα