Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed: Revelations

More
06 May 2011 16:15 #92888 by Άγγελος Φασούλης
Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PS3, Xbox360 και PC. Συμφωνά με το σχετικό άρθρο του περιοδικού Gameinformer το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2011. (Το έκανα και edit στο αρχικό post)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2011 17:45 #92891 by Αντώνης Μπιθούλκας
Αναρωτιέμαι όμως τι ωραίο μπορεί να έχει το καινούριο χωριίς τον Ezio και γενικώς χωρίς το animus! Δηλαδή να βλέπουμε τον Desmond στη σύγχρονη εποχή σαν assassin, χωρίς τοπία κλπ., μόνο να σκαρφαλώνει σε κάτι ουρανοξύστες (φαντάζομαι). Νομίζω θα χάσει τη γλύκα του το παιχνίδι... μπορεί και όχι!

More
07 May 2011 12:23 #92929 by Άγγελος Φασούλης
Έτσι και αλλιώς είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για αυτό. Κάτσε να βγει πρώτα αυτό να δούμε πως θα τελειώσει η ιστορία με τον Ezio και μετά βλέπουμε.

Νέα από το παιχνίδι

Ο Ezio θα βρίσκετε στην Κωνσταντινούπολη, η οποία όπως είχε γίνει και με την Ρώμη στο Brotherhood θα χωρίζεται σε 4 districts(onstantin, Beyazid, Imperial and Galata, και επίσης θα επισκεφτεί και την Καππαδοκία). Εκεί θα ψάχνει για στοιχεία από τον Altair. Όμως ο Ezio θα είναι 50 χρονών. Θα έχει το ''hookblade'' το οποίο θα του επιτρέπει να κινείται στην Πόλη γρηγορότερα χρησιμοποιώντας ziplines. Επίσης το Eagle Vision θα γίνει Eagle Sense, το οποίο θα σου δίνει την δυνατότητα να δεις από που ήρθε ο εχθρός και να υπολογίσεις που πρόκειται να πάει ώστε να στήσεις παγίδες.

Ο Desmond βρίσκει στο animus ένα safe mode που ονομάζεται ''Black Room'', στο οποίο βρίσκει χαμένες αναμνήσεις μέσω μίας ''πίσω πόρτας'' στο σύστημα.

More
07 May 2011 15:07 #92933 by Γιώργος Δημόπουλος
Στο assasin's creed 6 θα σκοτωνεις τον Κενεντυ ετσι οπως το πανε.

More
07 May 2011 15:36 #92935 by Αντώνης Μπιθούλκας
Χαχαχα!!! Να η απόδειξη του θανάτου του Κένετνυ λοιπόν!!! Τέσπα, από οτι φαίνεται καλό θα είναι!

More
07 May 2011 17:12 #92936 by bugs
Replied by bugs on topic Assassin's Creed: Revelations
και μόνο που θα διαδραματίζεται στην Πόλη θα
αξίζει να ασχοληθείς μαζί του

More
07 May 2011 22:15 #92952 by Βασίλης Βασιλός
Βαστατε Τουρκοι τ'αλογα!!!Ερχεται ο Ezio και ο Altair!!!!Θα χαρω να παρω πισω την Πολη ρεεεεεε!!!! :rolleyes:

More
07 May 2011 22:36 #92954 by Αλέξανδρος Στεφάνου
Θέλω και στην Ελλάδα ένα Assassins Creed για να μην διαβάζω υπότιτλους σχετικά με το τι λένε οι φρουροί και όλοι οι άλλοι γενικά.

More
07 May 2011 22:48 #92955 by eliminator

alexthrylos wrote: Θέλω και στην Ελλάδα ένα Assassins Creed για να μην διαβάζω υπότιτλους σχετικά με το τι λένε οι φρουροί και όλοι οι άλλοι γενικά.

Να μιλανε ελληνικα εννοεις ή τα γεγονοτα να διαδραματιζονται στην Ελλαδα( ή μαλλον εννοεις και τα δυο επειδη αυτα πανε πακετο οπως και Assassins Creed 2);
Γιατι και το δευτερο να γινει το πρωτο δε παιζει με τιποτα αγγλικα θα μιλανε σιγουρα...

More
08 May 2011 12:45 #92960 by Xristos
ναι και εγω το διαβασα θα ειναι το τελευταιο της ezlo δυστυχως.τα δυο προηγουμενα τα εχω τερματησει.τρομερα παιχνιδια