Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid: Γενική συζήτηση

More
25 Jul 2011 02:32 #96616 by kostisg7
Καθισα λιγο και επαιξα το 4 με το The best is yet to come στο background(απο το κιντητο μου).Aπιστευτο συναισθημα εχω αρχισει και γινομαι fan αν και οπως χιλιες φορες μου εχετε πει πρεπει να παιξω και τα υπολοιπα.
Παντως οχι να το παινευτω αλλα τις τελευταιες μερες εχω επαναφερει για τα καλα το MGS στο προσκηνιο με το post μου για τα σεναριακα κενα. :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2011 14:47 #96628 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kostisg7 wrote: Καθισα λιγο και επαιξα το 4 με το The best is yet to come στο background(απο το κιντητο μου).Aπιστευτο συναισθημα εχω αρχισει και γινομαι fan αν και οπως χιλιες φορες μου εχετε πει πρεπει να παιξω και τα υπολοιπα.
Παντως οχι να το παινευτω αλλα τις τελευταιες μερες εχω επαναφερει για τα καλα το MGS στο προσκηνιο με το post μου για τα σεναριακα κενα. :mrgreen:

Σταματα να παιζεις plz.

spoiler:

θα το ακουσεις και live και το best is yet to come οπως και τα υπολοιπα τραγουδια της σειρας μεσα στο 4 σε διαφορες καταστάσεις deja vu. Πλζ δηλαδη, σεβάσου τον εαυτο σου και απλα παρε μια καρτα PSN και παιξε το 1.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Jul 2011 15:13 #96632 by kostisg7
Eχω εξηγησει ηδη τους λογους που δεν γινεται να σταματησω

More
27 Aug 2015 23:49 #168148 by Marios Ntallaris
Απανταχού οπαδοί του Solid Snake τσεκάρετε αυτό το site . Ο δημιουργός του, developer στην Kalopsia Games και μεγάλος οπαδός του Metal Gear Solid αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ιστότοπο με ολόκληρο το timeline του αγαπημένο του παιχνιδιού. Γι αυτό όσοι περιμένουν με αγωνία τον επόμενο τίτλο του Metal Gear μπορούν να ξαναθυμηθούν τα γεγονότα που έχουν περάσει (και μετά να περιμένουν με περισσότερη αγωνία). Όπως και να έχει είναι αρκετά ενδιαφέρον site και αξίζει να το δείτε.

More
19 Aug 2021 01:27 #254684 by Stathis Moose Stathopoulos
Speedrunner τερμάτισε το πρώτο Metal Gear Solid σε λιγότερο από μισή ώρα χρησιμοποιώντας νέο skip

Το οποίο ανακαλύφθηκε κατά λάθος.

Ο speedrunner boba ανακάλυψε κατά λάθος ένα μεγάλο skip στο πρώτο Metal Gear Solid...23 χρόνια μετά!

Το παρακάτω glitch συνέβη στο Communication Tower A. Κανονικά θα πρέπει να ανεβείτε τις σκάλες μέχρι το πάνω tower (27 σκάλες). Ωστόσο, στο playthrough του boba, όλα πήγαν...μπόμπα, μιας και οι φρουροί πυροβόλησαν τον Solid Snake μέσα από μια κλειδωμένη πόρτα πάνω στο tower, κάτι που ενεργοποίησε τον επόμενο τομέα του παιχνιδιού.

And inside the first 12 hours, speedrunners are getting @boba_witch Skip first try in runs. @Jaguar_Kings on WR pace right now. t.co/d9NYX7QQoS pic.twitter.com/55eQVwwVY9

— ApacheSmash❗️??????? (@ApacheSmash) August 15, 2021

Μετά από αυτό το glitch, αρκετοί ακόμη speedrunners επανέλαβαν την διαδικασία κι έκαναν skip πάνω από δύο λεπτά παιχνιδιού. Επίσης, η χρήση της chaff grenade είναι ένας πιο αξιόπιστος και ταχύτερος τρόπος να ενεργοποιήσετε το glitch. Το glitch αυτό ονομάστηκε "boba skip" προς τιμή του streamer, ο οποίος όμως προτείνει να το αποκαλέσουμε "kevin".

Εκμεταλλευόμενος το glitch αυτό, ο speedrunner NickRPGreen κατάφερε να τερματίσει το παιχνίδι στο Very Easy με PC, σε κάτω από 30 λεπτά.

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
23 Aug 2021 21:21 #254776 by Απόστολος Μητσακούλης
Ένα πράγμα που μου άρεσε πολύ και θα μείνει αξέχαστο είναι στον Mantis που αλλάζεις slot στο χειριστήριο. Τέλειο, ειλικρινά.

More
31 Aug 2021 19:32 #255073 by Κώστας Δαλακλίδης
Η Konami κλείνει τους servers του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain σε PS3 και Xbox 360

Οι διαδικτυακές υπηρεσίες του Metal Gear Solid V: The Phantom Pain για PlayStation 3 και Xbox 360 τερματίζονται από την Konami.

Από σήμερα, οι παίκτες δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν αγορές εντός του παιχνιδιού. Το online DLC δεν θα είναι διαθέσιμο για αγορά μετά τις 30 Νοεμβρίου. Το επόμενο έτος, ολόκληρο το παιχνίδι θα αφαιρεθεί από τα ψηφιακά καταστήματα από την 1η Μαρτίου 2022. Στη συνέχεια, όλες οι διαδικτυακές υπηρεσίες θα απενεργοποιηθούν από την 31η Μαΐου 2022.

Ακόμα και μετά από αυτήν την ημερομηνία, φυσικά, θα μπορείτε να παίζετε το The Phantom Pain εκτός σύνδεσης. Το δημιούργημα αυτό του Hideo Kojima θα μπορεί να παιχτεί ολόκληρο, αν εξαιρέσει κανείς το online DLC. Επίσης, δεν αναφέρεται καμία διακοπή λειτουργίας σε άλλες πλατφόρμες. Η Konami δεν είπε συγκεκριμένα τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά για το περιβόητο nuclear disarmament event,  του Phantom Pain, το οποίο παίζει ένα κρυφό cutscene εάν όλοι στην πλατφόρμα του παιχνιδιού αποφασίσουν να αφοπλίσουν τα πυρηνικά τους.

More
31 Aug 2021 22:50 #255084 by Απόστολος Μητσακούλης
Κρίμα. Για μένα ήταν παιχνιδάρα. Πολλές αναμνήσεις στα FOB :)

More
05 Apr 2022 01:30 #262853 by Nikos Georgopoulos
Το επετειακό site της σειράς Metal Gear Solid είναι ψεύτικο, σύμφωνα με την Konami

Τελικά πουλάει NFTs.

Το επετειακό site της σειράς Metal Gear , το οποίο άνοιξε πρόσφατα για να γιορτάσει τα 35 χρόνια της σειράς είναι ψεύτικο, σύμφωνα με την Konami.

Εκπρόσωπος της Konami δήλωσε: "Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για το πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το site". Πλέον εμφανίστηκαν και NFTs. Η σειρά Metal Gear κλείνει φέτος 35 χρόνια ζωής, καθώς το αρχικό Metal Gear κυκλοφόρησε στις 13 Ιουλίου του 1987.

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
13 Apr 2022 13:40 #263103 by Nikos Georgopoulos
Metal Gear Solid 3 speedrunner ανεβαίνει σκάλες με τηλεμεταφορά

Σε στάση εσταυρωμένου.

Ο speedrunner apel δείχνει τον τρόπο που καταφέρνει να ανεβαίνει σκάλες με τηλεμεταφορά στο Metal Gear Solid 3.

Η συγκεκριμένη τεχνική προέρχεται από το food zip bug , το οποίο έχει ανακαλυφθεί εδώ και χρόνια και συνήθως χρησιμοποιείται για την προσπέραση boss fights. Η διαδικασία είναι σχετικά περίπλοκη, αλλά αν πετύχει τότε ο Snake παίρνει στάση εσταυρωμένου (T-pose) και θα αρχίσει να αιωρείται μέχρι που θα εξαφανιστεί και θα εμφανιστεί στο τέλος της σκάλας. Ο apel τόνισε όμως ότι το συγκεκριμένο bug δεν δουλεύει πάντα σωστά, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να προκαλέσει crash στο παιχνίδι.