Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid: Γενική συζήτηση

More
04 Jan 2011 16:20 #87165 by Νικολής Ασημάκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2011 16:39 #87177 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

Nikolis wrote: Τιιιιιιιιιιιι;;;; Υπήρχε τέτοιο πράγμα και με βάλατε να το παίξω 15+ ώρες;

9 ώρες έπαιξες θνητέ

Μπορεί να ήταν σχολαστικός στο να βγάλει την κάθε πίστα 100%.

More
23 Jan 2011 13:34 #88492 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Κανένα πρόβλημα. Βρείτε μου όλα τα MGS από το 1(το Playstation) και μετά δώστε μου κι ένα PS2 για να παίξω κι αυτά που είναι σε αυτήν τη κονσόλα.

Σύμφωνα με το OPSM της Αγγλίας, φήμες λένε πως τα τρία πρώτα Metal Gear Solid παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια, θα επιστρέψουν ανανεωμένα με HD ανάλυση στο PS3!

Δεν σε χάλασε :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Jan 2011 13:44 #88495 by Νίκος Καραχάλιος

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Οπότε σας είπα: δώστε μου τα CD και ένα PS2 για να παίξω το τρία. :mrgreen:

Το 1 το έχει και στο PSN και πραγματικά αξίζει.
To 2 το βρίσκεις σε PC (ξέρεις από που).
Το 3 αναγκαστικά PS2. Όλο και κάποιος γνωστός σου μπορεί να σου δανείσει ένα.
Το 4 στο στο PS3 που έχεις.
(Το 3 και το 4 μπορείς να τα νοικιάσεις.)

Προσωπικά ΠΡΕΠΕΙ να παίξεις το 1 και το 3.

Θες πραγματικά να σου γράψω το πως και τι έγιναν αυτά που ρώτησες; Θα χαθεί η μαγεία του παιχνιδιού.

BigBoss τι ειπες μολις τωρα??????Το 1 και το 3???Το 1 και το 4 φυσικα φυσικα!!!!!

More
23 Jan 2011 13:52 #88496 by Στέφανος Τρίγγας

Reith wrote:

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Οπότε σας είπα: δώστε μου τα CD και ένα PS2 για να παίξω το τρία. :mrgreen:

Το 1 το έχει και στο PSN και πραγματικά αξίζει.
To 2 το βρίσκεις σε PC (ξέρεις από που).
Το 3 αναγκαστικά PS2. Όλο και κάποιος γνωστός σου μπορεί να σου δανείσει ένα.
Το 4 στο στο PS3 που έχεις.
(Το 3 και το 4 μπορείς να τα νοικιάσεις.)

Προσωπικά ΠΡΕΠΕΙ να παίξεις το 1 και το 3.

Θες πραγματικά να σου γράψω το πως και τι έγιναν αυτά που ρώτησες; Θα χαθεί η μαγεία του παιχνιδιού.

BigBoss τι ειπες μολις τωρα??????Το 1 και το 3???Το 1 και το 4 φυσικα φυσικα!!!!!

Καταρχήν το 1 και το 3 έχουν το καλύτερο story. Δεύτερον έτσι και δεν παίξεις το 1 και το 3 πρώτα μετά δεν πρόκειται καταλάβεις τίποτα από την ιστορία του παιχνιδιού. Όσο για το 4 είναι πολύ καλό το story του απλά είναι που εξηγεί κάποια πράγματα για το 1 αλλά αν δεν έχεις παίξει το 3 δεν θα καταλάβεις τι παιχτήκαν στο 1. Με λίγα λόγια το 1 και το 3 είναι ο πυρήνας της ιστορία του METAL GEAR SOLID.

More
23 Jan 2011 13:57 #88497 by Νίκος Καραχάλιος
Ομολογω πως δν εχω τερματισει το 3 αλλα το 4 βασιστηκε στο 1 μονο..Γιαυτο και το λεω αυτο...Μια φορα θυμαμαι ηθελα να κατσω να τα παιξω το 2 και το 3(το 2 ουτε αυτο το ειχα τερματισει) αλλα κατι ειχε γινει και δεν μπορουσα να τα παιξω... :?

More
23 Jan 2011 14:07 #88498 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τα Metal Gear ειναι μια αλυσιδα. Αν δεν τα παιξεις ολα δεν καταλαβαινεις τιποτα. Απλα το 1 και το 3 ειναι τα καλύτερα κατα την αποψη μου.

(επισης το 4 ειναι συνεχεια του 2, just to let you know)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Jan 2011 14:13 #88501 by Νίκος Καραχάλιος

BigBoss wrote: Τα Metal Gear ειναι μια αλυσιδα. Αν δεν τα παιξεις ολα δεν καταλαβαινεις τιποτα. Απλα το 1 και το 3 ειναι τα καλύτερα κατα την αποψη μου.

(επισης το 4 ειναι συνεχεια του 2, just to let you know)

Εγω ρε παιδια στο 4 καταλαβα οτι σου εξηγει τα παντα..Και με το μονο που ειχε συνδεση ηταν με το 1 με φοβερα flashback κλπ κλπ...Μαλλον θα ρπεπει να κατσω να τα τερματισω μου φαινεται το 1 και το 2... :?

More
23 Jan 2011 19:34 #88522 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Κανένα πρόβλημα. Βρείτε μου όλα τα MGS από το 1(το Playstation) και μετά δώστε μου κι ένα PS2 για να παίξω κι αυτά που είναι σε αυτήν τη κονσόλα.

Σύμφωνα με το OPSM της Αγγλίας, φήμες λένε πως τα τρία πρώτα Metal Gear Solid παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια, θα επιστρέψουν ανανεωμένα με HD ανάλυση στο PS3!

Δεν σε χάλασε :P

Καθόλου. Απεναντίας με συμφέρει να γίνει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να περάσει από την φήμη στο έργο.

More
25 Jul 2011 02:00 #96615 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Γειά σας παίδες ! Έχω..παίξει τα τρία προηγούμενα MGS και τώρα σκοπεύω να αγοράσω το 4, που το βρήκα 20 ευρώ.. Και ερωτώ:
ΑΞΙΖΕΙ;; \:D/

@BigBoss Τελικά το πλήρωσα το τίμημα που spoiλέρωσα το Topic του MGS4.. Έκανα το λάθος να πατήσω "HD Recut Version" στο πρώτο βίντεο που έχεις αναρτήσει εδώ. Τα πρώτα δευτερόλεπτα αρκούσαν...

Τώρα με βλέπω να κάνω έρανο για να πάρω PS3...