Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid: Γενική συζήτηση

More
02 Jan 2011 15:56 #87074 by Aνέστης Αδαμίδης
Ποια η διαφορά ανάμεσα στον Solid Snake και τον Big Boss; Εκτός του ότι ο ένας είναι σε παιχνίδι και ο άλλος είναι πραγματικός άνθρωπος. :mrgreen:

Κι αν γίνεται κάποιος να μου πει πως έχασε το μάτι του ο τύπος;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jan 2011 16:55 #87078 by Νικολής Ασημάκης
1)Διαφορά Solid Snake-Big Boss

Παίξε Metal Gear Solid

2)Μάτι

Παίξε Metal Gear Solid 3 - Snake Eater

Ο Μπάμπης θα αποφασίσει αν είσαι "άξιος" για σπόιλερ η θα πρήξει και εσένα (όπως και εμένα) να παίξεις όλα τα MGS. :P

More
02 Jan 2011 18:03 #87082 by Aνέστης Αδαμίδης
Κανένα πρόβλημα. Βρείτε μου όλα τα MGS από το 1(το Playstation) και μετά δώστε μου κι ένα PS2 για να παίξω κι αυτά που είναι σε αυτήν τη κονσόλα.

More
02 Jan 2011 18:28 #87086 by Νικολής Ασημάκης
MGS 1 και 2 υπάρχουν για υπολογιστή. Εκεί τα έπαιξα εγώ. Το 3 μόνο σε PS2 και το 4 σε PS3 που πλέον έχεις.

More
02 Jan 2011 18:56 #87089 by Aνέστης Αδαμίδης
Οπότε σας είπα: δώστε μου τα CD και ένα PS2 για να παίξω το τρία. :mrgreen:

More
03 Jan 2011 06:52 #87105 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Οπότε σας είπα: δώστε μου τα CD και ένα PS2 για να παίξω το τρία. :mrgreen:

Το 1 το έχει και στο PSN και πραγματικά αξίζει.
To 2 το βρίσκεις σε PC (ξέρεις από που).
Το 3 αναγκαστικά PS2. Όλο και κάποιος γνωστός σου μπορεί να σου δανείσει ένα.
Το 4 στο στο PS3 που έχεις.
(Το 3 και το 4 μπορείς να τα νοικιάσεις.)

Προσωπικά ΠΡΕΠΕΙ να παίξεις το 1 και το 3.

Θες πραγματικά να σου γράψω το πως και τι έγιναν αυτά που ρώτησες; Θα χαθεί η μαγεία του παιχνιδιού.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Jan 2011 21:44 #87124 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν έχω πρόβλημα με τα spoilers. Βασικά, PS2 δεν έχω και κανένας, μα κανένας από τους φίλους μου που είναι gamers δεν έχει παίξει MGS(δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω πως έγινε αυτό).

More
04 Jan 2011 08:52 #87137 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Είχα γράψει πολλά πραγματα αλλά τα εσβησα όλα γιατι θυμήθικα κατι που αμα το διαβάσει ο Νικολής θα θέλει να με δείρει. Υπάρχει μια ταινια Metal Gear Solid 3 που έχει μονο τα cutscenes και κυριολεκτικά, μπορεις να δεις την εξέλιξη του σεναρίου σε 3 ώρες περίπου χωρίς να παιξεις.

Οποτε ξερεις τι να κάνεις. Πήγαινε youtube και γράψε Metal Gear Solid Existence Part 1 (δεν το εχω δει, θα το δω σημερα να σου πω αν βγαζει τιποτα απο το story).

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
04 Jan 2011 11:59 #87140 by Νικολής Ασημάκης
Τιιιιιιιιιιιι;;;; Υπήρχε τέτοιο πράγμα και με βάλατε να το παίξω 15+ ώρες;

More
04 Jan 2011 15:00 #87154 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Τιιιιιιιιιιιι;;;; Υπήρχε τέτοιο πράγμα και με βάλατε να το παίξω 15+ ώρες;

9 ώρες έπαιξες θνητέ