Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid: Γενική συζήτηση

More
22 Jan 2009 17:23 - 25 Jul 2011 00:59 #50062 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν μπορουσα να μην ανοιξω τετοιο topic! Λοιπον εδω περα θα postaroume αγαπημενα μας βίντεο απο το παιχνιδι. Αν θέλετε μπορούμε να μιλάμε και γενικά για την υπόθεση της σειράς, ενώ αν εχετε καμια απορια μπορειτε να την εκφράσετε!

Metal Gear Solid review
Metal Gear Solid 2 review
Metal Gear Solid 3 review
Metal Gear Solid 4 review
Metal Gear Solid: Portable Ops review
Metal Gear Solid: Peace Walker review

Postaρω πρώτος ενα vid (εαν δεν εχετε παιξει το 3 και το 4 το video αποτελει Spoiler!)

[youtube:1cvnteg4]
[/youtube:1cvnteg4]

Ενα ακομα ειναι αυτο και εχει πολυ πλακα!

[youtube:1cvnteg4]
[/youtube:1cvnteg4]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 25 Jul 2011 00:59 by Μπάμπης Χαραλάμπους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jan 2009 21:12 #50071 by Στέφανος Τρίγγας
Ωραιο topic και αυτο το βιντεακι που θα δειτε το βρηκα κατα λαθος :armata tongue:

[youtube:gk1yrtj2]
[/youtube:gk1yrtj2]

More
22 Jan 2009 22:04 #50074 by Μπάμπης Χαραλάμπους
0xa0xa0

Mr.Bean :D

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Jan 2009 15:04 #50097 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εγω θελω να ακουσετε ολοι σας, το καλυτερο τραγουδι που παιχτηκε ποτε σε videogame. Λέγεται The best is yet to come και ειναι must για ολους μας!

Τιμηστε το, απλα με ενα κλικ

Υ.Γ.
Οχι δεν παιρνω ποσοστα :D

More
24 Jan 2009 16:01 #50103 by Χρήστος Αρμυριώτης

Freak wrote: Εγω θελω να ακουσετε ολοι σας, το καλυτερο τραγουδι που παιχτηκε ποτε σε videogame. Λέγεται The best is yet to come και ειναι must για ολους μας!

Τιμηστε το, απλα με ενα κλικ

Υ.Γ.
Οχι δεν παιρνω ποσοστα :D

Συμφωνούμε 10000000000% όπως θα διαπιστώσεις εδώ ! Ακούγεται τη στιγμή που πεθαίνει η Sniper Wolf! Κομματάραααα!! :wink:

More
24 Jan 2009 17:42 #50104 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Βασικα εγω το ειχα ακουσει πριν αρχισει η μαχη με τη λυκαινα. Εκει που περναω μεσα απο το γκαραζ με τα πολλα μικρα ρομποτακια. Επαθα πλακα μιλαμε!

More
24 Jan 2009 22:02 #50107 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Βασικα εγω το ειχα ακουσει πριν αρχισει η μαχη με τη λυκαινα. Εκει που περναω μεσα απο το γκαραζ με τα πολλα μικρα ρομποτακια. Επαθα πλακα μιλαμε!

Για το Metal Gear Solid 4 λες.. Δεν υπαρχει σκηνη στο MGS1 με ρομποτακια :?
Παντως ναι ακουγεται και εκει το The Best is Yet to come :o

Παρτε αλλη μια στιγμη γεματη συγκινήσεις!

[youtube:i4y8gx7p]
[/youtube:i4y8gx7p]

More
24 Jan 2009 22:17 #50108 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ναι ρε για το 4 λεω. Εμενα παντως το παιχνιδι μου φανηκε υπερβολικα ευκολο σε σχεση με τα αλλα. Και το παιζω στο κανονικο Normal επιπεδο. Μονο λιγο με τον Vamp σκαλωσα, αλλα ειδα τι λυση με το syringe στο internet και τον αποτελειωσα τον τραχανα,

More
24 Jan 2009 22:19 #50109 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ποια ειναι η γνωμη σας με το MGS(του PSX) με το MGS του GC?
Εγω νομιζω οτι το original ειναι πολυ καλυτερο μιας που εχει τα κλασσικα τραγουδια οπως το The Best is Yet to come ή το encounter και ΠΟΛΥ καλυτερο voice acting. Παρ'ολα αυτα το The Twin Snakes (GC) εχει καλυτερα βιντεο απο πλευρας κινησεων. Μπορειτε να τα συγκρίνετε το παραπανω βιντεο του PSX με το παρακατω του GC

[youtube:3c0kbpmb]
[/youtube:3c0kbpmb]

More
24 Jan 2009 22:24 #50110 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Ναι ρε για το 4 λεω. Εμενα παντως το παιχνιδι μου φανηκε υπερβολικα ευκολο σε σχεση με τα αλλα. Και το παιζω στο κανονικο Normal επιπεδο. Μονο λιγο με τον Vamp σκαλωσα, αλλα ειδα τι λυση με το syringe στο internet και τον αποτελειωσα τον τραχανα,

SPOILER ALERT!

Εμενα αυτο που δεν μου αρεσε ηταν το ελεηνο τελειωμα του Pscyco Mantis. Ενα τοσο θρυλικο Boss να πεθανει ετσι; Μιλαω για αυτα που γίνονται στο vid. (VIBRATION IS BACK!!! :P αν εχεις DUAL-SHOCK 3 με το 2 δεν εχω δει)

Να σου πω καταλαβες τι εννοουσε ο Sorrow στο 4(Για να τον δεις πρεπει να κρατας το L1 πατημενο οταν πεθαινει ο Mantis)? Τι να σημαινουν τα λογια του... <<The Spirit of the warrior will always be with you>>

Οσο για το επιπεδο δυσκολιας... Παιξε extreme και παρε BIG BOSS rank να δεις ευκολια.... :twisted: