Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

More
11 Jul 2011 23:45 #95633 by kostisg7
Αυτο μπορω να το δω απο καπου γιατι δεν εφτιαξα εγω το psn μου?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2011 23:58 #95637 by Άγγελος Φασούλης
Μπορείς να το δεις στο account management.

More
12 Jul 2011 00:14 #95640 by kostisg7
Ελλαδα ειναι το region μου

More
12 Jul 2011 00:22 #95641 by Άγγελος Φασούλης
Τότε δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Δοκίμασε να τα ξανακατεβάσεις και να τα ξανακάνεις install.

More
12 Jul 2011 00:48 #95644 by kostisg7
To εχω δοκιμασει πολλες φορες.Παιζει να μην ισχυει πια το dlc?

More
12 Jul 2011 12:20 #95660 by Άγγελος Φασούλης
Θα το είχαν βγάλει αν δεν ίσχυε, ίσως να πρέπει να περάσεις κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο.

More
12 Jul 2011 15:04 #95664 by kostisg7
Δεν νομιζω ειμαι level 30 και λεπω αλλους που ειναι level 15 να τα εχουν

More
12 Jul 2011 16:09 #95666 by Άγγελος Φασούλης
Τότε πρέπει να υπάρχει πρόβλημα στο αρχείο. Ένας τρόπος να το λύσεις είναι να σβήσεις το data utility του uncharted(ΟΧΙ τα saves). Αλλά θα σου έλεγα να μην το ρισκάρεις γιατί μπορεί να έχεις πρόβλημα μετά με το online.

More
14 Jul 2011 03:04 #95854 by kostisg7
Αμα ειναι να εχω προβλημα με το online δεν το ρισκαρω τοσο κοπο εκανα να παω level 30.Θα το ξανακανω install και αν δεν γινει τιποτα δεν πειραζει λιγοτερο απο 1 ευρω πληρωσα και δεν χαθηκε και ο κοσμος αν δεν εχω χρυσα οπλα

More
29 Jan 2012 17:17 #104311 by theogfilis
Oι 13 πιο συναρπαστικές ώρες της ζωής μου και τα πιο <<σωστά>> 20 ευρώ που έχω δώσει ποτέ. Απίθανα πράγματα.

Είχα πει, σε ανύποπτο χρόνο (με μήνυμα στους Users), ότι το Drake's fortune θα μπορούσε να σταθεί και στη σημερινή αγορά. Και, γενικότερα, πίστευα ότι το Among thieves δεν μπορεί να έχει ξεφύγει πολύ από το drake's fortune. Κι όμως. Αυτά που εισέπραξα από το παιχνίδι με κάνουν ανυπόμονο για το τι υπάρχει στο Drake's deception.

Naughty dog at its' very best. Υπέροχα γραφικά, εξαιρετικό voice acting, ανελέητη δράση, έξυπνοι κι ευχάριστοι γρίφοι, ποικιλία όπλων και ο,τι άλλο αδυνατούσα να φανταστώ. Με ξετρέλανε το πόσο ομαλά και άρτια πραγματοποιείται η μετάβαση από την Κωνσταντινούπολη, στα χιόνια του Θηβετ και απο 'κει στο "Tree of Life". Μου άρεσαν, επίσης, οι αλλαγές στο σύστημα μαχης 1 vs 1. Από άποψη physics, έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το σενάριο υπέροχο, νομίζω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι το Uncharted, με μεγάλη ευκολία, γινόταν ταινία.

Δεν αντιμετώπισα προβλήματα με την κάμερα, όπως είχα διαβάσει, ευτυχώς.

Για να ολοκληρώσω την ωδή στη Naughty Dog, στο Nathan Drake και στους λοιπούς, να πω ότι αν έστιβα το κεφάλι μου, σίγουρα θα μπορούσα να αναφέρω 2-3 αρνητικά (ελάσσονος σημασίας), αλλά δεν νομίζω πως αξίζει. Δεν είμαι reviewer, άλλωστε.

One more match, I promise..