Oι 13 πιο συναρπαστικές ώρες της ζωής μου και τα πιο <<σωστά>> 20 ευρώ που έχω δώσει ποτέ. Απίθανα πράγματα.
Είχα πει, σε ανύποπτο χρόνο (με μήνυμα στους Users), ότι το Drake's fortune θα μπορούσε να σταθεί και στη σημερινή αγορά. Και, γενικότερα, πίστευα ότι το Among thieves δεν μπορεί να έχει ξεφύγει πολύ από το drake's fortune. Κι όμως. Αυτά που εισέπραξα από το παιχνίδι με κάνουν ανυπόμονο για το τι υπάρχει στο Drake's deception.
Naughty dog at its' very best. Υπέροχα γραφικά, εξαιρετικό voice acting, ανελέητη δράση, έξυπνοι κι ευχάριστοι γρίφοι, ποικιλία όπλων και ο,τι άλλο αδυνατούσα να φανταστώ. Με ξετρέλανε το πόσο ομαλά και άρτια πραγματοποιείται η μετάβαση από την Κωνσταντινούπολη, στα χιόνια του Θηβετ και απο 'κει στο "Tree of Life". Μου άρεσαν, επίσης, οι αλλαγές στο σύστημα μαχης 1 vs 1. Από άποψη physics, έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Το σενάριο υπέροχο, νομίζω πως είναι κοινώς αποδεκτό ότι το Uncharted, με μεγάλη ευκολία, γινόταν ταινία.
Δεν αντιμετώπισα προβλήματα με την κάμερα, όπως είχα διαβάσει, ευτυχώς.
Για να ολοκληρώσω την ωδή στη Naughty Dog, στο Nathan Drake και στους λοιπούς, να πω ότι αν έστιβα το κεφάλι μου, σίγουρα θα μπορούσα να αναφέρω 2-3 αρνητικά (ελάσσονος σημασίας), αλλά δεν νομίζω πως αξίζει. Δεν είμαι reviewer, άλλωστε.
One more match, I promise..