Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

More
16 Mar 2010 13:19 #69393 by kitaro
πιστευω οτι ειναι απο τα πιο καλα κ ωραια παιχνιδια που εχουν ερθει στο ps3 , θεαματικο κ απο γραφικα ειναι απεκτο !!! ηδη υπαρχει στη συλλογη μου .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2010 22:05 #69414 by lefy
13ος αιώνας με πυροβόλα όπλα σε εμπόλεμη ζώνη... δεν μ φαίνεται και τόσο σωστό

More
26 Jun 2011 03:28 #94984 by kostisg7
To παιχνιδι το αγορασα σημερα(η πιο σωστα χτες)μετα απο προταση του eliminator.Απορω πως μου ειχε ξεφυγει τετοιο game.Απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω;Απιστευτα γραφικα μοναδικο voice acting ασταματητη δραση και δεν εχω παιξει ακομα και το multiplayer(χρυσος κανονας για μενα no multiplayer αν δεν τελειωσω το sp).Μια ερωτηση μονο ειναι αναγκη να μαζευω τους θησαυρους γιατι δν εχω δωσει μεγαλη σημασια και εχω βρει μονο 3;

More
26 Jun 2011 13:25 #94991 by Άγγελος Φασούλης
Collectibles είναι φίλε αν θες τους μαζεύεις αν δεν θες δεν τους μαζεύεις, αν και παίρνεις λεφτά για τα extras.

More
26 Jun 2011 13:43 #94993 by eliminator
Μάζεύε τους καλύτερα αλλά μην κάθεσαι και τους ψάχνεις πήγαινε και δες που είναι από βιντεάκια στο youtube. Έτσι έκανα και εγώ για να βγάλω trophies, κάθε 10 θυσαυρούς που παίρνεις έχεις και trophy (δηλ. στους 10, στους 20, στους 30 κ.ο.κ 101-102 είναι όλοι συνολικά άσχετα που λέει 100) Και επίσης όπως είπε ο draginfable παίρνεις λεφτά για τα extras που είναι σημαντικά...

More
29 Jun 2011 03:00 #95124 by kostisg7
Παιζει κανεις online ακομα να βοηθησει λιγο την κατασταση(το βρηκα καπως δυσκολο) η να κανουμε κανα co-op;Eιμαι level 6 για την ιστορια

More
29 Jun 2011 12:06 #95131 by Άγγελος Φασούλης
Γράψε και το psn id σου και άμα υπάρχει κάποιος που παίζει ακόμα θα σε κάνει add.

More
29 Jun 2011 14:07 #95135 by eliminator

kostisg7 wrote: Παιζει κανεις online ακομα να βοηθησει λιγο την κατασταση(το βρηκα καπως δυσκολο) η να κανουμε κανα co-op;Eιμαι level 6 για την ιστορια

Παίζω καμιά φορά, άμα θες στείλε πρόσκληση να μπούμε μαζί.

kw7stis σε λένε νομίζω ε;

More
29 Jun 2011 14:48 #95141 by kostisg7
Ναι kw7stis ειναι το id μου οπως εγραψε και ο eliminator

More
05 Jul 2011 03:07 #95325 by kostisg7
Και τωρα που βελτιωθηκα στο multiplayer θελω να κανω καποιες ερωτησεις:
1)Ποσα levels υπαρχουν?
2)Επειδη εχω δει σε παιχτες συμβολα οταν φτασεις στο τελικο level γινεται να γινεις legend(δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω)
3)Ειδα χρυσα οπλα.Πως μπορεις να τα αποκτησεις?
και τελος σας εχει τυχει εσας να κολλαει και να μην μπορειτε να κουνησετε για καποια δευτερολεπτα?