Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

More
05 Jul 2011 12:46 #95340 by Άγγελος Φασούλης
Συνολικά υπάρχουν 80 levels. Μόλις φτάσεις στο 50 θα σταματήσουν να μετράνε έτσι και θα αρχίσουν με Λατινικά νούμερα δηλαδή δηλαδή το level 51 θα γράφετε Ι και πάει λέγοντας μέχρι να φτάσεις στο ΧΧΧ. Τα χρυσά όπλα ήταν bonus content που σου δίνει η collectors edition του παιχνιδιού. Τέλος πόσο συχνά σου κολλάει;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2011 13:22 #95346 by eliminator
Ναι, εμένα μου έχει τύχει αλλά δεν μου τυχαίνει συχνά γιατί έχω καλή σύνδεση αλλά είμασταν στην ίδια ομάδα με έναν που είχε χάλια σύνδεση και μου κόλλαγε συνέχεια για 3 δευτερόλεπτα περίπου κάθε φορά. Είναι θέμα lag.

More
05 Jul 2011 15:08 #95352 by kostisg7
Eνω στο στη αρχη μουδειχνει οτι εχω full σημα κολλαει τοσο σχεδον σε καθε μου βημα αλλα και οταν πυροβολω κολλλαει και αντι να σκοτωσω με σκοτωνουν και κατανταει παρα πολυ εκνευριστικο

EDIT

Ρε παιδια κατεβασα 2 dlc ενα με skins και ενα αλλο με golden guns αλλα κανενα δεν εχει ενεργοποιηθει.Ξερετε αν πρεπει να κανω κατι για να ενεργοποιηθουν;

More
05 Jul 2011 21:51 #95367 by Άγγελος Φασούλης
Είσαι σίγουρος πως τα dlc που κατέβαζες είναι του αντίστοιχου region που είναι το παιχνίδι;

More
05 Jul 2011 22:47 #95369 by kostisg7

draginfable wrote: Είσαι σίγουρος πως τα dlc που κατέβαζες είναι του αντίστοιχου region που είναι το παιχνίδι;

ετσι νομιζω

More
11 Jul 2011 16:43 #95604 by Άγγελος Φασούλης
Για δες στα πλάγια του παιχνιδιού και πες μου τι region είναι.

More
11 Jul 2011 18:01 #95608 by kostisg7

draginfable wrote: Για δες στα πλάγια του παιχνιδιού και πες μου τι region είναι.

Eννοεις πλαγια στο multiplayer που γραφει ενα αριθμο?

More
11 Jul 2011 19:08 #95617 by Άγγελος Φασούλης
Όχι εννοώ στα πλάγια της θήκης του παιχνιδιού κάτω από το logo του psn.

More
11 Jul 2011 22:53 #95628 by kostisg7

draginfable wrote: Όχι εννοώ στα πλάγια της θήκης του παιχνιδιού κάτω από το logo του psn.

Λοιπον εχει δυο κωδικους και επειδη δεν ξερω ποιος ειναι σωστος τους γραφω και τους δυο:
BCES 00727/P
Και
9186366

More
11 Jul 2011 23:00 #95629 by Άγγελος Φασούλης
BCES είναι και το δικό μου αλλά όχι 00727. Αν και σημασία έχουν τα γράμματα. Στο psn σου ποια χώρα έχεις δηλώσει;